Stroke.Fitness | Stroke.Rehab | Brain & Spine Rehab  Anmeldelser

4,8

Persoonlijke benadering en een helder en goed afgestemd plan waarmee ik echt vooruit kom! Nieuwe hoop gekregen sinds ik in behandeling ben bij Brain and Spine Rehab!

Ik ben gezien in mijn klacht, waardoor mijn eigen waarneming bevestigd werd. Daarna werd op subtile wijze de behandeld, waardoor mijn lichaam (vegetatief gevoelig)de behandeling aan kon. Het geeft v... Se mere

Ik ben na een lange weg met duizeligheidsklachten bij Arjen terecht gekomen en ben voor 98% van mijn klachten afgekomen. Ik ben heel enthousiast over de behandelingen en het resultaat. Arjen is he... Se mere

1. Misbrugscenter

Specialized Post-Stroke Fitness Training in Tampa, Florida Specialised Chiropractic Clinic and Post-Stroke Training by Brain and Spine Rehab in The Netherlands www.brainandspine.rehab www.stroke.fitness www.stroke.rehab

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,8

goede info en oefeningen hoe ik mijn…

goede info en oefeningen hoe ik mijn houding kon verbeteren, met resultaat. en bij pijn kon ik snel een afspraak maken en na een behandeling was er meteen minder pijn, spanning en meer ruimte te voelen in mijn bovenrug en borstkast..... erg prettig.

20. november 2025

Revalidatie

De behandeling van Arjan is voor mij heel helpend. Merk hoe goed het werkt, echt heel blij mee.
Als je ziet waar ik vandaan kom ben ik dankbaar dat Arjan op mijn weg is gekomen.

11. november 2025

Puzzel wordt eindelijk compleet

Na jaren zoeken naar wat er mogelijk aan de hand zou kunnen zijn, hebben we 3 weken geleden voor eerst kennis gemaakt met Arjan. Na gesprek en behandeling informatie ter verdieping gelezen en de puzzel wordt steeds meer compleet. Fijn dat er geluisterd is en dat er hoop is op beter. Mijn zoon (14) voelde gelijk een klik met Arjan en gaf op de terug reis aan vertrouwen te hebben om hier mee verder te gaan. Eerste indruk, serieus, makkelijk benaderbaar door goede website en bereikbaarheid en vooral kundig.

27. oktober 2025