Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Met boxu bieden wij jou een veilige locatie voor je data en maken we samenwerken eenvoudig. boxu is voortdurend bezig met het uitbreiden van de software. Zo komen er regelmatig nieuwe mogelijkheden bij en worden bestaande mogelijkheden verbeterd. Je data wordt opgeslagen in de cloud, maar wat is de cloud eigenlijk? Onze servers staan enkel in een Nederlandse datacenter. Wanneer we spreken van de Cloud dan bedoelen we dat jouw data op onze servers in het datacenter wordt opgeslagen. Deze datacenter is zeer goed beveiligd en worden 24 uur per dag gemonitord.
Kontaktoplysninger
Moezel 3, 2491 CV, Den Haag, Holland
- 0881002070
- info@boxu.nl
- boxu.nl
Snel en kundig
Met 1 telefoontje van een paar minuten was alles geregeld zoals ik dat wil. Perfect, geen gezeur of geneuzel en het is duidelijk dat ze weten waar ze over praten. Kan in mijn ogen niet beter.
Altijd met een gerust gevoel onderweg
Als servicemonteur ben ik veel onderweg en vaak afhankelijk van technische tekeningen of klant geschiedenis. Deze zijn met boxu waar dan ook te raadplegen. Dat geeft een gerust gevoel onderweg. Daarnaast is de support uitstekend en zijn wij eerlijk en professioneel geadviseerd en overtuigd te kiezen voor een product wat precies voldoet aan onze wensen.
Beter dan Dropbox en Onedrive
Als partner van Boxu, ben ik zeer te spreken over het product wat ook continue wordt doorontwikkeld en verbetert. Fijn zijn de korte lijnen, en opmerkingen worden zeer snel opgepakt en aangepakt.
Mooi ook om te zien dat de data binnen Nederland blijft wat een zeer sterk punt is ten opzichte van bijvoorbeeld een DropBox of Onedrive. Zeker met de huidige AVG/GDPR wetgeving is het fijn om te weten waar je data wordt opgeslagen.
Ik ben ook erg te spreken over de file-drop functionaliteit, dit is een goed alternatief voor het gebruik van WeTransfer (ook een Amerikaans bedrijf). Ik stuur de klant een link en hij komt bij mij direct in de juiste klantmap binnen werkt ideaal.
Prijskwaliteit verhouding is een 10!
Ik zou zeggen, "keep up the good work"
Prima oplossing
Prima oplossing
Na verschillende cloud ervaringen nu een prima oplossing gevonden.
Alle data bij de hand, waar dan ook en door meerdere mensen tegelijk te bewerken.
Echt een aanrader
Alles bij je
Goede dag,
sinds ik dit programma gebruik heb ik minder problemen met gegevens
die ik vaak in het Buitenland moet overleggen.
De snelheid is geweldig waarmee in mijn documenten kan late zien.
ik gebruik het nu 1 jaar en tot op heden nog geen ene keer problemen gehad.
Martin van Es
Vier kunnen er zeker ook vijf zijn maar …
Vier kunnen er zeker ook vijf zijn maar dan hoeven jullie niets meer te ondernemen en ik denk dat jullie service en betrokkenheid uitstekend zijn maar er moet wel iets zijn om aan te blijven werken.
Top product!
Het bespaart voor ons veel tijd en dus kosten.
Het bespaart voor ons veel tijd. Je hoeft maar één keer alle productinformatie in te voeren en het is op alle smartphones, ipads en desktop te zien. Daarnaast zijn we altijd verzekerd van een backup en dat doe je anders maar zelden. Zeker aan te bevelen voor iedereen die op meerdere plaatsen zijn informatie paraat wil hebben.
Ik ben erg blij dat mijn foto's in de …
Ik ben erg blij dat mijn foto's in de cloud staan. Mijn telefoon was kapot en gelukkig heb ik mijn foto's nog
Læs mere om andre typer anmeldelser.