Boxisland.se Anmeldelser

1. Gavebutik

Webbshop som säljer personliga presenter. Personliga skärbrädor, nyckelringar, skyltar och annat med personlig prägel. En present att minnas helt enkelt.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Nyckelringarna jag fick var jättefina

Nyckelringarna jag fick var jättefina. Leveransen var snabb.Jag uppskattade mycket huset jag fick till på nyckelringen.Jag fick jättebra service och snabbt svar på frågor. 👍

21. juni 2026

Besvarelse fra Boxisland.se

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi är mycket glada över att du är nöjd med nyckelringarna, snabbheten i leveransen och vår kundservice. Din feedback betyder mycket för oss.

Jättefina glasunderlägg

Jättefina glasunderlägg! Och snabb och smidig leverans. Väldigt nöjd😊

2. juni 2026

Besvarelse fra Boxisland.se

Hej, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi strävar alltid efter att erbjuda både hög kvalitet och snabba leveranser, så det gläder oss stort att höra att du är nöjd med ditt köp. Tack för att du handlade hos oss!

Topp betyg

Väldigt snabb leverans, stort utbud och väldigt nöjd hund 🐾. Inget att klaga på!😄

27. maj 2026

Besvarelse fra Boxisland.se

Hej! Tusen tack för de fem stjärnorna! Vi är så glada att vi kunde leverera snabbt och att din fyrbenta vän är nöjd med utbudet. Varmt välkomna åter till oss! 😄

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd med namnbrickan till vovven! Snabb leverans och bra kvalitet.

8. december 2025

Besvarelse fra Boxisland.se

Tack för det fina omdömet. Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten. 😊

Fantastisk service och kvalitet

Supernöjd! Snabb leverans och riktigt fin kvalitet. Boxisland gjorde en personlig namnbricka till min hund som blev perfekt – precis som jag önskade. Rekommenderas varmt!

15. september 2025

Besvarelse fra Boxisland.se

Hej! Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse och för att du rekommenderar Boxisland! Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och snabb service, så dina ord betyder mycket för oss. Varmt välkommen åter till oss i framtiden!

Snabb leverans!!!

Snabb leverans och bra överskådlig sida på nätet..!
Kan varmt rekommenderas.
//Vi är väldigt nöjda.

24. august 2025

Besvarelse fra Boxisland.se

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att ni är nöjda med er beställning.

//Lasse på Boxisland

Jättenöjd med skärbrädan

Jättenöjd med skärbrädan
Blev precis som jag hade tänkt mig
Bra service

25. august 2025

Besvarelse fra Boxisland.se

Stort tack för ditt fina omdöme – det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med skärbrädan! Vi lägger stor omsorg vid varje personlig gravyr, och det betyder mycket att du uppskattar både resultatet och vår service.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer i framtiden – eller om du vill skapa fler personliga presenter!

Lasse på Boxisland.se

Fantastiska produkter

Fantastiska produkter. Det är andra gången jag beställer från boxisland och jag är fortfarande super nöjd. Kan helt klart rekommendera boxisland till dom som vill ha det lilla extra! ❤️

6. august 2025

Besvarelse fra Boxisland.se

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🙏✨ Det betyder otroligt mycket för oss att du är nöjd och att du valt att handla från boxisland igen. Vi blir så glada över att höra att våra produkter uppskattas och att du vill rekommendera oss vidare – det är den bästa feedback vi kan få! 💛

Riktigt bra service och priser

Riktigt bra service och priser, snabb leverans och solida produkter.

17. juli 2025

Besvarelse fra Boxisland.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Riktigt kul att höra att du gillar våra produkter. 😊

Jag beställde brickor till hunden och…

Jag beställde brickor till hunden och det skulle ingå nyckelringar men de fanns inte med. Har skrivit till er 2 gg men inget svar så jag kan inte ge er högre betyg

17. juni 2025

Hej Maritha

Väldigt tråkigt att du inte är nöjd. Jag har skickat 2 st mail till dig som svar på ditt kontaktformulär. Jag har även skickat upp nyckelringarna till dig som jag bad om ursäkt att de missats från vårt håll. Enligt PostNord levererades paketet med nyckelringarna den 1/7 kl 09:56. Om du inte fått dessa så vill jag hjälpa dig att reklamera detta till PostNord. Självklart ska du få ringarna.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag.

Med vänlig hälsning,
Lasse på Boxisland

namnbricka hund

Köpte namnbricka till min hund, snygga, snabb leverans

25. marts 2025

Besvarelse fra Boxisland.se

Tack snälla för det fina omdömet. Vad roligt att du är nöjd med namnbrickan. /Lasse på Boxisland

Snabb leverans och bra service

Snabb leverans. Är supernöjd med produkten som jag beställde med personligt motiv. Kan verkligen rekommendera Boxisland!

7. marts 2025

Besvarelse fra Boxisland.se

Tack för det positiva omdömet!

Nöjd med produkten

Nöjd med produkten, snabb leverans och super bra kvalité!!

5. februar 2025

Besvarelse fra Boxisland.se

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att du är nöjd med produkten.