Boxdepotet - Randers / Hadsten Anmeldelser 3

4,0

Alstrupgårdvej 10 + 3, 8370 Hadsten, DK

1. Opmagasinering
  2. Lagerfacilitet

Hos Boxdepotet opmagasinerer vi alt fra nips til møbler i vores opvarmede depotrum i Aarhus, Hadsten ved Aarhus og Randers, Hedensted, Horsens, Odense / Otterup og Assens. Uanset om du har brug for at leje et depotrum i en kortere eller længere periode, så finder vi løsningen, der passer til dig – og naturligvis den type opmagasinering, der matcher dit behov. Vi har depotrumsstørrelser fra ca. 2,5 m3 og op til 40 m3+ til nogle af Østjyllands og Fyns skarpeste priser – helt uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Lej et depotrum nær dig i dag – uden depositum. I modsætning til et traditionelt pulterrum, skur eller kælderrum er vores lokaler opvarmede og tørre, hvilket er vigtigt for, at dine ejendele ikke tager skade under din opmagasinering. Især elektronik og stofmøbler kan være særligt udsatte, hvis opbevaringsforholdene er for kolde eller fugtige. Samtidig har vi indendørs af- og pålæsning i alle afdelinger pånær Aarhus, så dine ting ikke bliver våde under overflytningen – og du kan endda låne en trailer til formålet. Derudover er alle rum aflåst med individuelle hængelåse, så den eneste der har adgang til dit depotrum, er dig. Lokalerne naturligvis videoovervågede, ligesom vi har tyverialarm og et privat vagtværn tilknyttet. Vores åbningstider spænder fra kl. 6-22, med nogle enkelte undtagelser, så du har mulighed for at aflæsse og afhente dine ting både tidligt og sent på dagen. For at garantere en høj sikkerhed, er der ikke adgang om natten. Hos Boxdepotet får du også altid personlig betjening.

• Alstrupgårdvej 10 + 3, 8370, Hadsten, Danmark

• +4523390979

4,0

God

Rigtig fint sted

Rigtig fint sted. Alt er bare i orden

22. november 2025

Hej Erik!

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Vi sætter stor pris på din feedback, og er glade for at høre, at du har været tilfreds, da vi hos Boxdepotet altid arbejder på at yde en god service og sikker opbevaring.

Boxdepotet

Praktisk, billigt og i flotte omgivelser

Hjemmesiden var nem at tilgå.
Jeg blev mødt af en meget flink og serviceminded medarbejder.
Prisen er væsentlig lavere end i Århus.
Omgivelserne er smukke og nemt at komme til og fra både aften og dag.

22. august 2025

Hej Dennis!

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse. Hos Boxdepotet gør vi os altid umage for at sikre en nem og tryg opbevaring, så vi er glade for at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Boxdepotet

Har været så tilfreds med leje hos…

Har været så tilfreds med leje hos Boxdepotet... Der er rent og pænt og vores ting stå i den rette temperatur.. Vil helt sikkert anbefale Boxdepotet

6. februar 2025

Hej Dorthe!

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord – dem sætter vi stor pris på!