Det var let og overskueligt at bestille et depotrum. Ved overdragelse af nøglebrik blev jeg mødt med stor venlighed og service. Flotte og velholdte bygninger, parkering og depotrum. Nemt at komme t... Se mere
Pænt, rent og tørt, det er vigtig når man gerne vil opbevare ting. Venlig personale og hurtig svar på mail når man spørg om noget, så kan den næsten ikke være bedre. Vi har været rigtig tilfredse og... Se mere
Et meget sikkert og trygt sted. Møbler står tørt og sikkert opbevaret. God service - nemt at komme i kontakt med stedet. Vil anbefale det varmt.
Hos Boxdepotet opmagasinerer vi alt fra nips til møbler i vores opvarmede depotrum i Aarhus, Hadsten ved Aarhus og Randers, Hedensted, Horsens, Odense / Otterup og Assens. Uanset om du har brug for at leje et depotrum i en kortere eller længere periode, så finder vi løsningen, der passer til dig – og naturligvis den type opmagasinering, der matcher dit behov. Vi har depotrumsstørrelser fra ca. 2,5 m3 og op til 40 m3+ til nogle af Østjyllands og Fyns skarpeste priser – helt uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Lej et depotrum nær dig i dag – uden depositum. I modsætning til et traditionelt pulterrum, skur eller kælderrum er vores lokaler opvarmede og tørre, hvilket er vigtigt for, at dine ejendele ikke tager skade under din opmagasinering. Især elektronik og stofmøbler kan være særligt udsatte, hvis opbevaringsforholdene er for kolde eller fugtige. Samtidig har vi indendørs af- og pålæsning i alle afdelinger pånær Aarhus, så dine ting ikke bliver våde under overflytningen – og du kan endda låne en trailer til formålet. Derudover er alle rum aflåst med individuelle hængelåse, så den eneste der har adgang til dit depotrum, er dig. Lokalerne naturligvis videoovervågede, ligesom vi har tyverialarm og et privat vagtværn tilknyttet. Vores åbningstider spænder fra kl. 6-22, med nogle enkelte undtagelser, så du har mulighed for at aflæsse og afhente dine ting både tidligt og sent på dagen. For at garantere en høj sikkerhed, er der ikke adgang om natten. Hos Boxdepotet får du også altid personlig betjening.
Stensballegaardvej 14, 8700, Horsens, Danmark
- +4571747679
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Meget fine depotrum.
Jeg har nærmest haft hele min bolig opmagasineret i boxdepotet i ca 6 måneder. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale dem, da det har været en super nem og god løsning. Det har altid været nemt at komme dertil, og depotrummene er meget velholdte, rene og pæne. Varme og tørre rum som lovet. 10 plus stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det var let og overskueligt at bestille…
Det var let og overskueligt at bestille et depotrum.
Ved overdragelse af nøglebrik blev jeg mødt med stor venlighed og service.
Flotte og velholdte bygninger, parkering og depotrum.
Nemt at komme til og fra.

Besvarelse fra Boxdepotet - Horsens
Rent og tørt opbevaring og venligt personale.
Pænt, rent og tørt, det er vigtig når man gerne vil opbevare ting.
Venlig personale og hurtig svar på mail når man spørg om noget, så kan den næsten ikke være bedre. Vi har været rigtig tilfredse og vender selvfølgelig tilbage, når/hvis vi får brug for lidt ekstra plads igen.

Besvarelse fra Boxdepotet - Horsens
Et meget sikkert og trygt sted

Rigtig god oplevelse
Store rum, opvarmet og tørt, nem adgang og sikkerhed. Muligt at låne trailer til ind og udflytning. Alt i alt en rigtig god oplevelse

Besvarelse fra Boxdepotet - Horsens
Fine opbevaringsforhold og eksemplarisk…
Fine opbevaringsforhold og eksemplarisk service. Stor fleksibilitet ved skift til andet depotrum. Kan meget anbefales.

Hele perioden ved opbevaring
Da jeg flyttet mine ting ind, sku jeg bruge mere plads, ku leje et rum mere med det samme. Og da der var ryddet ud, gik jeg bare ned til et rum.
Kan godt li at der er varme, så ens ting ikke får fugt.
Stor fordel at alle ikke bare kan komme ind.
Dejligt at man kan læsse af og på i et “lukket” rum, samtidig med man har mulighed for at låne en lukket trailer til at flytte sine ting i.

Besvarelse fra Boxdepotet - Horsens
Super fint sted at opbevare sine ting.
Det føles trygt at opbevare hos dem. Der er altid rent og lyst. Stedet er nemt at komme til og dejligt med gratis trailer.