Bouwmaat - Zoetermeer Anmeldelser

Koperstraat 3, 2718 RG Zoetermeer, NL

Ik was op zoek naar Wedi plaat vooor het toilet, wat in de reguliere bouwmarkt slecht verkrijgbaar is. Gelukkig kun je als particulier wel online bestellen en dan afhalen op de vestiging. Gelijk oo... Se mere

Dakpannen via internet besteld en betaald . Dag erna dakpannen opgehaald. Alles verliep goed! Ik kreeg een bon mee waarmee ik eventuele teveel bestelde en betaalde dakpannen weer terug kon brengen... Se mere

Online bestelling gedaan en afgehaald in een Bouwmaat in mijn woonplaats. Middels een ontvangen mail kenbaar gemaakt dat besteling gedaan en reeds betaald was. Bij de kassa na opgave van postkode wer... Se mere

Platen besteld.zouden na 4 dgn opgehaald kunnen worden. 1 dag vantevoren bericht dat het nog 4 dgn zou duren .vrijkort dag

1. Engrossalg af byggematerialer
  2. Byggecenter
  3. Leverandør af byggematerialer
  4. Leverandør af entreprenørudstyr
  5. Isenkræmmer
  6. Værktøjsbutik

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

766 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ik was op zoek naar Wedi plaat vooor…

Gelukkig kun je als particulier wel online bestellen en dan afhalen op de vestiging. Gelijk ook eurocol meebesteld. Het stond snel klaar in Zoetermeer, echt een aanrader.

17. december 2025

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

gemak en snelheid

Bouwmaat heeft een gemakkelijke website. Het bestellen is eenvoudig en het product is snel af te halen.

3. september 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Zoetermeer

Super 🤗 Graag tot de volgende keer!

Vlot geholpen

On-line besteld. Goede communicatie via de mail. Snel op te halen. Vriendelijk personeel.

22. januar 2025

Dank je wel 🥳

Zeer behulpzaam.

Zeer behulpzaam.
Ik had blijkbaar aangegeven dat ik de bestelling pas een dag later zou ophalen. Hij lag al klaar, dus kon hem toch meenemen. Super service.

4. december 2024

Perfecte service vanuit Zoetermeer om…

Perfecte service vanuit Zoetermeer om als nog het product van een andere vestiging te krijgen!

16. november 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Zoetermeer

Super fijn dat je zo goed geholpen bent! We zullen de complimenten doorgeven! 😃

Goede en nette levering multiplex…

Goede en nette levering van 21 multiplex platen. Waren goed verpakt. Het regende licht, dus door de plastic verpakking kon ik het buitje afwachten voor ik de 21 platen naar binnen bracht. TOP

28. oktober 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Zoetermeer

Dat klinkt inderdaad heel prettig!

Heldere procedure@

Online bestelling gedaan en afgehaald in een Bouwmaat in mijn woonplaats.
Middels een ontvangen mail kenbaar gemaakt dat besteling gedaan en reeds betaald was. Bij de kassa na opgave van postkode werd de factuur uitgedraaid en bestelling meegegeven! Perfect!

19. september 2024

Super! We zien je graag weer terug! Succes met de klus. 😃👷‍♂️👍

Prima

Prima. Assortiment en service

15. august 2024

Top! 😃👷‍♂️👍 bedankt

fijne communicatie

Fijn dat ik rechtstreeks bij het filiaal kon bestellen. Prettige communicatie met medewerker.
Prijzen van materiaal aan de hoge kant, vergeleken met andere grote bouwmarkt.

5. marts 2024

Bedankt voor je feedback 👍