Bouwmaat - Schiedam XL Anmeldelser

Philippusweg 3-5, 3125 AS Schiedam, NL

Bouwmaat verkoopt Zwaluw Monustop kit waar ik in fysieke winkels nergens aan kon komen. Heb geen Bouwmaat pas, maar nadat ik online bestelde kon ik het zonder al te veel gedoe afhalen. Vriendelijke be... Se mere

Keurig op tijd afgeleverd en zorgvuldig geplaatst op de gevraagde plek voor de woning. Chauffeur kon een aantal vragen die ik had beantwoorden. Altijd fijn als iemand duidelijk en netjes antwoorden ge... Se mere

1. Engrossalg af byggematerialer
  2. Byggecenter
  3. Leverandør af byggematerialer
  4. Leverandør af entreprenørudstyr
  5. Isenkræmmer
  6. Værktøjsbutik

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

766 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Net nieuwe klant

Net nieuwe klant. Bij ophalen pasje zeer vriendelijk te woord gestaan.
Eerste bestelling netjes op locatie afgeleverd. Bezorgkosten zouden wel iets naar beneden mogen

17. marts 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Schiedam XL

Bedankt voor je feedback!

Ook makkelijk als particulier

Ook als particulier makkelijk om te bestellen en af te halen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

23. februar 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Schiedam XL

👍 Top te horen, dank je wel!

Kort na online bestelling al afhaalbaar

Zeer kort na de online bestelling al bericht dat producten klaar stonden om afgehaald te worden.
Vriendelijk personeel in de winkel en het magazijn.

17. januar 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Schiedam XL

Goed om te horen! 😄 Graag tot ziens!!

Prima service

Prima service! Vriendelijk personeel

4. juli 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Schiedam XL

Super! 😀 Graag tot de volgende keer!

goede service bij afhalen tuinpalen

2 tuinpalen bij hen besteld. Die waren op voorraad en konden snel worden geleverd. Ze moesten ook nog wat worden ingekort. Geen enkel probleem. De zaagmachine kon hem niet helemaal in een keer afzagen en het laatste kleine stukje werd even met een handzaag gedaan. Prima klantgerichte service dus!

5. juni 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Schiedam XL

Super fijn dat je zo goed geholpen bent! 🤩 Graag tot ziens!

Bouwmaat is er ook voor de kleine particuliere klant.

Ik werd verplicht door mijn CV monteur om onderdelen te kopen die alleen via Bouwmaat verkrijgbaar waren. Omdat ik particulier ben en dus geen toegang heb tot de winkel heb ik een internetaccount aangemaakt. Bouwmaat maakt dit heel laagdrempelig, het bestellen gaat makkelijk, ik kon mijn eigen leveringsdatum uitkiezen en het werd op die dag, compleet met updates door PostNL, netjes afgeleverd.

29. maj 2024

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

Echt top

Echt top! Snel en goed geregeld.

9. maj 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Schiedam XL

Super te horen! 😃 bedankt!

snel te bestellen, afhalen bleek zeer omslachtig

De bestelling op de website verliep eenvoudig en snel.
Echter het ophalen van de bestelling was omslachtig en tijdrovend. Dat is niet het idee dat je hebt bij het klaar laten zetten van een (kleine) bestelling.

Het ophalen;
- Hiervoor moet je door een dichte roldeur die met pasje opengaat -> hier blijkt de barcode op de order ook voorgebruikt te kunnen worden, maar dat is nergens aangegeven.
- Dan melden bij de service balie (want er zijn geen andere bordjes / instructies) -> die verwijst door naar de kassa.
- Bij de kassa aangekomen (dan moet je ook weer in de rij staan), wordt er een bon uitgedraaid. Met deze bon moet je de winkel weer uit naar de inkomende goederen.
- Bij inkomende goederen moet je je weer melden en wordt de tweede bon afgestempeld en ingenomen, en gaan ze de bestelling te voorschijn halen. Ook hier staat overigens geen bordje dat hier goederen afgehaald kunnen worden.

Het enige voordeel van deze procedure is dat
je zelf de spullen niet hoeft te verzamelen, maar nu moet je voor reeds afgerekende goederen nog steeds langs de kassa, en apart langs de inkomende goederen voor het ophalen.
Kan dit niet efficienter ? Gewoon een bord die meteen verwijst naar de inkomende goederen, waar ze de order checken ahv de barcode en uitleveren ?

21. februar 2024

Dank voor je review Robin, We gaan deze feedback meenemen in onze procedures 👋

Top bedrijf

Altijd vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Iets niet in het assortiment? Dan vaak wél te bestellen en snel in huis. Bouwmaat Schiedam, helemaal top.

25. september 2023

Besvarelse fra Bouwmaat - Schiedam XL

Dat zijn mooie complimenten! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service 👨‍🔧 Graag tot snel weer!

Ingang

Ingang. Geen pas om de deur te openen. Terug kan niet omdat die deur niet op “ return” open gaat.
Sta je dan te wachten tot er een klant komt.
Hier melding van gemaakt met als antwoord “ je had op het raampje moeten tikken”. Welk raampje????
Hallo, 2023!!!!!!!

22. november 2023

Besvarelse fra Bouwmaat - Schiedam XL

Dank voor je review. Vervelend dat het niet zo vlot ging.