Bouwmaat - Nieuwegein XL Anmeldelser

Laagraven 42, 3439 LK Nieuwegein, NL

Verkeerd materiaal ontvangen. Zaterdag hierover gebeld en maandag daarna zou ik bericht krijgen hoe dit opgelost zou gaan worden. Inderdaad werd er maandagmorgen gebeld met excuses hierover en... Se mere

Echt top service bij Bouwmaat Nieuwegein! We hadden een erg grote bestelling met een pallet van +3 meter. Dit paste niet in de bus. Bouwmaat heeft snel geschakeld met een transport partner en het... Se mere

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanbieding 1+1 liter verf niet op voorraad. Zonder enige probleem 2,5 liter blik (niet in aanbieding) met 50% korting kunnen meenemen. Zo kan het dus ook. Top!... Se mere

1. Engrossalg af byggematerialer
  2. Byggecenter
  3. Leverandør af byggematerialer
  4. Leverandør af entreprenørudstyr
  5. Isenkræmmer
  6. Værktøjsbutik

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Perfecte service

25. august 2025

Bedankt! Graag tot de volgende keer! 🤗🤗

Makkelijk bestellen

Makkelijk kunnen bestellen, en het lag klaar om opgehaald te kunnen worden. Zeer goed personeel die je te woord staan, met al je problemen

18. juni 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Nieuwegein XL

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! We zullen de complimenten doorgeven!😃

Prima geholpen !!

Prima geholpen inclusief spullen van de pallet in de auto, well done Nieuwegein team.

14. april 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Nieuwegein XL

Bedankt voor je feedback 👍 We geven het door aan de betreffende collega's.

Dat was mogelijk om de bestelling op…

Dat was mogelijk om de bestelling op hetzelfde dag kunnen gaan halen. En ook de snelle en vriendelijk medewerking van Chris. Zou beter zijn geweest als wat er op de website van vestiging op voorraad lijkt te zijn is ook echt zo bij de vestiging.

29. januar 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Nieuwegein XL

Helaas kan de digitale en daadwerkelijke voorraad nog wel eens van elkaar afwijken. Hou je niet in om het te melden bij de balie zodat hier naar gekeken kan worden!

Aardig en deskundig personeel

Aardig en behulpzaam personeel. Verstand van zaken. Kom er al jaren.

27. august 2024

Bedankt! Graag tot de volgende keer 🤗

online bestellen

makkelijk online bestellen en de volgende dag geleverd!

20. august 2024

Top! 😃👷‍♂️👍

Verkeerd materiaal ontvangen.

Verkeerd materiaal ontvangen.
Zaterdag hierover gebeld en maandag daarna zou ik bericht krijgen hoe dit opgelost zou gaan worden. Inderdaad werd er maandagmorgen gebeld met excuses hierover en het bericht gekregen dat dinsdag per koerier de juiste latten zouden worden geleverd.
Dus dinsdagmiddag de juiste latten in huis.
Hartelijk dank voor de snelle service!

Heb hierover vandaag gebeld en maandag krijg ik bericht hoe u dit op gaat lossen.
Na het weekend zijn per koerier de goede maat latten bezorgd. Zeer snelle service.
Hartelijk dank.

7. august 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Nieuwegein XL

Ik begrijp dat de latten inmiddels omgeruild zijn! Mocht dat niet het geval zijn bereik ons dan via www.bouwmaat.nl/klantenservice