Bouwmaat - Leeuwarden Anmeldelser

Simon Vestdijkwei 1, 8914 AX Leeuwarden, NL

Recent wat bouwmaterialen hier gekocht voor een verlaagd plafond. Goede en duidelijke site met nette prijzen. Ik dacht dat dit bedrijf alleen zaken deed met bedrijven maar ik als particulier ben ook g... Se mere

Ik had een click en collect aankoop maar heb lang staan wachten want mijn bestelling moest van de andere kant van de wereld komen. je zou denken dat het meer snelheid en gemak op zou leveren maar ik h... Se mere

Mooie geprijst en snel besteld en ook ideaal om zelf af te halen de volgende dag. Klantenservice ook nog gebeld. En deze persoon had duidelijk veel plezier vandaag want werd op vrolijke wijze toegespr... Se mere

1. Engrossalg af byggematerialer
  2. Byggecenter
  3. Leverandør af byggematerialer
  4. Leverandør af entreprenørudstyr
  5. Isenkræmmer
  6. Værktøjsbutik

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

• Simon Vestdijkwei 1, 8914 AX, Leeuwarden, Holland

• 058 234 0900

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

766 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

goed hoor

Snel geholpen met Bouwmaat pas. Alles stond netjes klaar op een kar. Had stapeltje hout, maar waren een paar balkjes wel heel krom... Verder helemaal prima!

17. juni 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Leeuwarden

Superfijn dat je zo goed geholpen bent! Uiteraard kan je over de kromme balken contact opnemen mochten deze niet toereikend zijn voor je klus.

Prima service

Snelle reactie via mail en zeer virendelijke medewerkers.

12. juni 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Leeuwarden

Super! 💪 Tot de volgende keer!

Levering

De toezegging voor 19.00 uur besteld volgende dag bezorgd is waar gemaakt

21. april 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Leeuwarden

Goed om te horen!🤗 Veel plezier met je bestelling!

Voor eerste keer iets besteld bij…

Voor eerste keer iets besteld bij Bouwmaat. Alles ging perfect: product was snel te vinden op de website, snelle communicatie en direct leverbaar. Bij het ophalen werd de grote multiplex plaat netjes op maat gezaagd en ongevraagd werd er hulp geboden bij het laden. Een topbedrijf.

30. marts 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Leeuwarden

Enorm bedankt voor de complimenten 🤗. Graag tot de volgende keer!

2 balken online besteld

2 balken online besteld, 7 balken zouden in voorraad moeten zijn. Kon niet geleverd worden en ook niet voor mij besteld worden.

16. marts 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Leeuwarden

Bedankt voor je review. Spijtig genoeg zijn deze balken geen assortiment van deze desbetreffende vestiging. Mijn excuses voor het ongemak!

Bijzonder vriendelijk geholpen.

Je kan als particulier een account aanmaken en online bestellen. Vervolgens kan je je bestelling ophalen in een vestiging in de buurt. Handig, en ze zijn ook nog eens super vriendelijk.

30. november 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Leeuwarden

Super te horen! 😃 bedankt!