Bouwmaat - Huizen Anmeldelser

Machineweg 4, 1271 EE Huizen, NL

Bij eerste bezoek werd mij geadviseerd als particulier een account aan te maken. Geen moment spijt van; bij 2e bezoek voor ophalen bestelde artikelen als een echte klant respectvol ontvangen. Top!

Nabwat gezocht op jullie internet site, waarbij het opzoeken van ons bestelde materialen iets moeilijker ging, hebben wij toch een manier gevonden om het snel te vinden. Verder is jullie assortimen... Se mere

Super goed geholpen vandaag en afgelopen week door Chantal van de vestiging Huizen. Ze dacht mee en hielp me waar nodig en gaf advies. Bedankt 🙏

1. Engrossalg af byggematerialer
  2. Byggecenter
  3. Leverandør af byggematerialer
  4. Leverandør af entreprenørudstyr
  5. Isenkræmmer
  6. Værktøjsbutik

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

766 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Service

11.30 besteld. 12.25 bericht dat order klaar stond. Eenvoudiger kan haast niet.

18. maj 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Huizen

Goed om te horen dat onze werkwijze je bevalt! Graag tot ziens 😄

Aandacht voor de particulier.

18. marts 2026

Top! 👍

Behulpzaam

Behulpzaam, ze wouden mijn plaat promatect begrijpelijkerwijs niet op de zaagmachine in stroken zagen. Maar ik mocht hand zag en lineaal lenen om het zelf op de parkeerplaats te doen 😊

9. februar 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Huizen

Dank je wel voor het doorgeven! 👍

Persoonlijke aandacht

Geen moeite is ze te veel, geen vraag onbeantwoord. Een top team in Bouwmaat Huizen!!

19. november 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Huizen

Enorm bedankt voor de complimenten 🤗. Graag tot de volgende keer!

Veel producten niet op voorraad en…

Veel producten niet op voorraad en bestelling werd slordig afgehandeld. Het was een zoektocht naar welke producten niet geleverd waren uit mijn bestelling.

10. oktober 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Huizen

Bedankt voor je review. Vervelend dat er producten ontbraken in de order. Ik hoor dat er inmiddels contact is geweest met de vestiging en dat de missende producten je kant op komen. Excuses voor het ongemak!

Geen discussie, slecht!

Geen discussie, gewoon slecht!

28. august 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Huizen

We vinden het vervelend dat je een minder positieve ervaring hebt gehad. Graag zou ik willen vragen om met onze klantenservice of met je Bouwmaat hoofdvestiging contact op te nemen, zodat we je verder kunnen helpen en je feedback kunnen behandelen. Nogmaals onze excuses voor de ervaring.

Na de bestelling was het onduidelijk…

Na de bestelling was het onduidelijk hoe je naar de betaling moest gaan. Ook na de betaling stond de order nog open in de winkelwagen. Misschien incidenteel maar voor mij verwarrend. Na opnieuw inloggen kon ik zien dat de voorraad van de vestiging op nul stond en dat het dus waarschijnlijk gelukt was. Daarna bevestigingsmail gekregen wat oke was. De service van Bouwmaat Huizen was overigens top. Zeer klantvriendelijk.

24. juni 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Huizen

Onze excuses voor de verwarring. Fijn om te horen dat het uiteindelijk is gelukt en de service je goed is bevallen bij Bouwmaat Huizen! Graag tot ziens 😄

Een bedrijf die past als een jas.

Verder is jullie assortiment geweldig, een bedrijf om daar zaken mee te doen👍👍

18. juni 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Huizen

Graag gedaan! 🤗 Veel plezier met je bestelling!