Bouwmaat - Hilversum Anmeldelser

Nieuwe Havenweg 89, 1216 BP Hilversum, NL

Zaczniemy od początku około 15 lat temu rozpoczęła swoją współpracę z firmą Baumaat Od początku wasza Firma była otwarta na osoby z zewnątrz czyli obcokrajowców co było bardzo pomocne w odnajdowa... Se mere

Hoewel het niet exact de latten waren die we hadden besteld, kregen we langere latten voor dezelfde prijs mee. Alles lag al klaar, netjes ingepakt en daardoor was inladen een fluitje van een cent. Ik... Se mere

Bestelling online geplaatst en afgehaald in Hilversum. Werd netjes op de hoogte gehouden per telefoon en bij afhalen vriendelijk geholpen.

1. Engrossalg af byggematerialer
  2. Byggecenter
  3. Leverandør af byggematerialer
  4. Leverandør af entreprenørudstyr
  5. Isenkræmmer
  6. Værktøjsbutik

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

766 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De website is echt verschrikkelijk

De website is echt verschrikkelijk. Gelukkig kon ik op de vestiging wel goed geholpen worden

15. marts 2024

Goedemiddag,

Bedankt voor je feedback omtrent de webshop. Wij blijven continue werken aan verbeteringen voor onze webshop.
Fijn dat je in de vestiging goed bent geholpen.

Hartelijke groet, Marian

Goed bedrijf

Had MDF platen besteld, maar niet nadacht of die in mijn auto zouden kunnen. Schrok van de omvang ervan waarop de medewerker zei dat ik onder borg een aanhangwagen mee kon krijgen. Zo gezegd zo gedaan. De ahw weer terug gebracht en werd toen op een broodje met ei getrakteerd. Daarnaast ook nog allemaal vriendelijke mensen dus zeer positief over Bouwmaat!

24. januar 2024

Besvarelse fra Bouwmaat - Hilversum

Nou wat een feest, dank voor je mooie review! 🙏

Fijne zaak

Altijd met je mee denken en tot een juiste oplossing komen

14. december 2023

Bedankt voor je review 👩‍🔧👨‍🔧

vakkundig

snel en professioneel

15. oktober 2023

Dank je wel! Tot ziens bij Bouwmaat! 👩🏻‍🔧 🧑🏻‍🔧 👨🏻‍🔧

professioneel

snel, goede kwaliteit prijs, vriendelijke chauffeur

9. august 2023

Besvarelse fra Bouwmaat - Hilversum

Fijn te horen! Dank je wel!😊

Product zou pas op dinsdag gereed…

Product zou pas op dinsdag gereed staan, maar toen ik zaterdag langskwam omdat ik toevallig in de buurt was, ging een medewerker direct voor me aan de slag en kon ik met het product naar huis. Top, deze service!

3. august 2023

Besvarelse fra Bouwmaat - Hilversum

Dat is top! Succes met je klus.