Heel klantvriendelijk en behulpzaam aan de lijn. Ik kon artikelen niet bestellen via internet. Het bleek om artikelen te gaan die uit het assortiment gingen. Omdat er nog weinig aanwezig waren... Se mere
Virksomheden har svaret
We hadden tegels gekocht voor ons nieuwe huis en toen bleek dat er een houten vloer in lag, door een tip kwamen we hier uit en hebben we een mat kunnen kopen zodat de vloer toch gelegd kan worden, dez... Se mere
Virksomheden har svaret
Had telefonisch contact met bouwmaat en ze hielpen mij perfect. Daarnaast kun je materialen onbeperkt retourneren wat erg handig is met een grotere verbouwing. Verder komen ze hun lever afspraken na.... Se mere
Virksomheden har svaret
Alles is netjes en geordend georganiseerd. Online besteld en opgehaald. Stond al netjes klaar, snel en vriendelijk geholpen. Extra fijn zijn de parkeren plekken voor de deur.
Virksomheden har svaret
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Rietveldenweg 55, 5222 AP, 's-Hertogenbosch, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Er wordt links en rechts reclame gemaakt voor dit bedrijf maar je kunt hier als particulier niet binnen stappen maar wel online bestellen.....
Dit is erg vreemd!
Neem een voorbeeld aan Toolstation, Isero, Holtgrefe ed....

Besvarelse fra Bouwmaat - Den Bosch
Netjes, vriendelijk en snel geholpen. Een via de website besteld product bleek niet op voorraad en er werd kosteloos een duurder alternatief geboden.

Besvarelse fra Bouwmaat - Den Bosch
Kwaliteit goed en medewerkers zeer behulpzaam. Aanrader om, ook als particulier, hier de bouw en klusmaterialen te regelen!

Besvarelse fra Bouwmaat - Den Bosch
Ik ben telefonisch heel goed geholpen door zowel Vin als Laurie. Voor mij was het de eerste keer dat ik telefonisch bestelde en ik ben daar keurig doorheen gelootst.

Besvarelse fra Bouwmaat - Den Bosch
Ben zeer netjes geholpen en informatie ingewonnen over andere producten die ze voorradig hebben welke ik binnen kort ook nodig heb.
Dus een zeer klantvriendelijk bedrijf.

Besvarelse fra Bouwmaat - Den Bosch
Goede materialen tegen passende prijs.
Lag netjes en op tijd gereed voor afhaling.

Besvarelse fra Bouwmaat - Den Bosch
Ik werd snel en flexibel geholpen, ik kon besteld materiaal meteen ophalen

Besvarelse fra Bouwmaat - Den Bosch
Klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij het personeel. Na een retour heb ik mijn geld pas na 10 dagen terug kunnen krijgen nadat ik met het hoofdkantoor contact heb opgenomen omdat ik steeds van kastje naar muur gestuurd werd.

Besvarelse fra Bouwmaat - Den Bosch
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.