Bouwmaat - Amersfoort Anmeldelser

Nijverheidsweg-Noord 102, 3812 PN Amersfoort, NL

Donderdags als niet KVK klant een online bestelling geplaatst en anderhalve dag later lag die klaar om opgehaald te worden. Het zou nog nét iets handiger zijn om het op nog kortere termijn op te kunne... Se mere

Bestelling stond volgende dag netjes klaar. Decoupeerzaag en slijpschijf. Goede actie deze week!! Via DeWalt een extra gratis accu 5 Amp 18V en van Bouwmaat zelf ook nog eens een gratis accu van 4 Amp... Se mere

1. Engrossalg af byggematerialer
  2. Byggecenter
  3. Leverandør af byggematerialer
  4. Leverandør af entreprenørudstyr
  5. Isenkræmmer
  6. Værktøjsbutik

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

• Nijverheidsweg-Noord 102, 3812 PN, Amersfoort, Holland

• 033 465 0111

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,7

Vroeger kon ik gewoon in de winkel zelf…

Vroeger kon ik gewoon in de winkel zelf alles halen omdat ik toen een bouwbedrijf had. Dus als ik prive wat nodig had kon dat ook. Nu kwam ik er pas achter dat ik prive er wel kan bestellen en dan afhalen is voor mij echt top kan ik nu prive verder klussen met mijn oude vertouwde merkspullen.

22. juni 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Amersfoort

Goed om te horen! Wij zijn ook blij dat wij je nog kunnen helpen.

Bestellen ging snel en gemakkelijk

Bestellen ging snel en gemakkelijk, lag snel klaar, vriendelijk en behulpzaam personeel. Enige mindere was dat de lengtes (2,5 en 4,0m) beperkt waren, ik heb 2,7m nodig dus veel af al helaas. Wellicht assortiment voorzien van meerdere lengtes.

7. maj 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Amersfoort

Dank voor je feedback! We zullen het meenemen:) Fijn dat het bestellen en afhalen goed is gegaan 👍

Goede service

Goede service, wordt meegedacht en men neemt de tijd voor je. Spullen uiteraard van de kwaliteit van leverancier.

9. marts 2026

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

Top. Service

Snel en to the point service

23. februar 2026

Besvarelse fra Bouwmaat - Amersfoort

Fijn te horen! Dank je wel!😊

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service. Vriendelijk en accuraat personeel.

6. februar 2026

Bedankt! Graag tot de volgende keer 🤗
Dank je wel!

Fijn!

Werkt perfect!

6. februar 2026

Goed om te horen 😄👩‍🔧

Bestelling eerder kunnen halen‼️

Bestelling na telefoontje een dag eerder kunnen ophalen‼️ top service! Vriendelijke medewerkers die je graag van dienst zijn .

29. december 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Amersfoort

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Ik zet je mooie woorden door!

goed klantcontact

goed klantcontact. vriendelijk gebeld voor missend onderdeel. netjes oplossing gevonden

20. november 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Amersfoort

Leuk om te horen, bedankt! 🙋‍♂️

snel en duidelijk om bestelling afhalen

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met het plaatsen van mijn bestelling in de webshop (Amersfoort). Heel snel en duidelijk!

4. november 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Amersfoort

Graag gedaan! 🤗 Veel plezier met je bestelling!

Top bedrijf

Goede website en heel vriendelijk personeel en de spullen netjes klaar gezet top hoor.

1. september 2025

Besvarelse fra Bouwmaat - Amersfoort

Super! 👩‍🔧 Wij zien je graag terug!