OU. Boutique Stories Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jammer dat er retourkosten zijn wanneer je iets wil terugsturen, maar het geld werd wel netjes binnen een week teruggestort op mijn rekening. Dit wilde ik even gezegd hebben omdat ik hieronder veel re... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dametøjsbutik
  2. Herretøjsbutik
  3. Tøjbutik
  4. Vintagetøjbutik

Skrevet af virksomheden

Wat in 2019 begon als een gedeelde liefde voor mode, storytelling en effortless style, groeide uit tot ons eigen merk. Wij zijn Val & Rose, beste vriendinnen en oprichters van OU. De naam OU. komt uit het hart van het woord boutique. In het Frans betekent het: de plek waar je naartoe gaat wanneer je iets bijzonders zoekt. Voor ons is OU. die plek waar vrouwen items vinden waarin ze zich zelfverzekerd, comfortabel en klaar voor hun volgende verhaal voelen. Want een goed verhaal begint met een fantastische outfit.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

35 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

vanuit Belgie kan je geen retour doen…

vanuit Belgie kan je geen retour doen via het retourformulier maar enkel via email of telefonisch contact. Emails worden NOOIT beantwoord en het antwoordapparaat is vol. Levering was prima maar als het niet past zit je ermee aan je been!

23. juli 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad! We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als je een retour wilt aanmelden en je het gevoel hebt dat je niemand kunt bereiken. Dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden.

We zijn direct op zoek gegaan naar eerder contact van jou, maar kunnen helaas geen e-mails van je terugvinden. We hebben je daarom inmiddels zelf een e-mail gestuurd, omdat we heel graag met je in contact komen om dit samen op te lossen.

Goed om te weten: retourneren vanuit België is wel degelijk mogelijk. Via onderstaande link vind je alle informatie over hoe je een retour vanuit België kunt aanmelden:

We hopen snel van je te horen, zodat we je verder kunnen helpen en samen tot een oplossing kunnen komen.

Liefs,
Team OU.

Top merk :)

Lievelings winkel!! Personeel is altijd zo lief en behulpzaam en ze hebben zo'n unieke en leuke kleding. Alles blijft ook zo lang mooi!!!

5. august 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen je nog veel draagplezier!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Retour…

Net als andere reviews een bestelling retour gestuurd. Op 1 juli ontvangen door OU Boutique. Verwerking duurde voor mijn gevoel te lang. Na wat mails, ben ik gebeld door OU en is snel opgehelderd waar t fout is gegaan. Op 22 juli was de retour verwerkt. Wat langer dan de gebruikelijke 14 dagen. Het feit dat zij mij zelf hebben gebeld en snel duidelijk werd dat ik de terugbetaling over t hoofd had gezien (al duurde t wel langer dan ik redelijk vind) pleit voor OU

3. august 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Fijn dat we elkaar telefonisch hebben kunnen spreken en de situatie samen hebben kunnen ophelderen!

Tijdens ons gesprek bleek dat je retour al eerder door ons was verwerkt, maar dat dit in eerste instantie over het hoofd was gezien doordat de bestelling via Klarna was betaald. We zijn blij dat we dit samen hebben kunnen verduidelijken.

We begrijpen tegelijkertijd dat de verwerking langer duurde dan je had verwacht en nemen die feedback serieus. Bij OU. werken we hard aan het verbeteren van ons retourproces, zodat onze klanten sneller duidelijkheid hebben.

Bedankt voor je begrip en voor het prettige contact. We hopen je in de toekomst weer met veel plezier te mogen verwelkomen bij OU. 🤍

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Begin juli 2 badstoffen broekjes…

Begin juli 2 badstoffen broekjes gekocht en terug gestuurd omdat ze niet paste. Nog geen enkele reactie over mijn retour. Dit duurt zo lang. Graag contact

26. juli 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen!

We hebben inmiddels contact met je gehad en je retour is nu volledig verwerkt. Daarnaast zijn we achter de schermen hard bezig om ons retourproces verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst sneller en soepeler verloopt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Een nieuwe top gekocht

Een nieuwe top gekocht. Prachtig model en heerlijke stof. Echter, zat een van de naden al los voordat ik de top kon dragen. Inmiddels al 5x gemaild naar het service mailadres zonder respons. Voor een 'exclusiever' merk mag je betere kwaliteit en service verwachten.

10. juni 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Wat jammer dat je top niet aan onze kwaliteitsstandaard voldeed. Dat is natuurlijk niet waar wij naar streven.

Fijn dat we inmiddels contact hebben gehad en een passende oplossing hebben kunnen bieden door direct een nieuwe top naar je op te sturen. We hopen dat je daar met veel plezier van kunt genieten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons de kans hebt gegeven om het op te lossen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel mooi merk met items van goede kwaliteit.

Heel fijn merk! De collectie is stijlvol, vrouwelijk en net even anders dan standaard. De website is overzichtelijk en de uitstraling van het merk voelt persoonlijk. En de kwaliteit is goed en na verwachting. Zeker een aanrader voor wie houdt van hoge kwaliteit en exclusieve items.

8. juli 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! 💛 Fijn dat je zo blij bent met onze collectie en de kwaliteit. Hopelijk zien we je snel weer terug!

Zeer mooie items

Zeer mooie items, unieke collectie met ontzettend goede kwaliteit!

24. juni 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne overzichtelijke website en snelle levering. Erg blij met mijn bestelling, de items zijn van goede kwaliteit.

17. juni 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review! 💛 Fijn dat je zo blij bent met onze service en de kwaliteit. Hopelijk zien we je snel weer terug!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne winkel en goede service

Fijne winkel en goede service! Ook een snelle levering! Top.

10. juni 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Bedankt voor je lieve woorden! 💛 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat we je goed hebben kunnen helpen. Dat waarderen we enorm en daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien. ✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg goede service zowel online als in…

Erg goede service zowel online als in de winkel. Ik had een aantal vragen over de collectie en werd door de klantenservice snel en erg goed geholpen :) Verder altijd blij met de items van OU. door de bijzonder goede kwaliteit!!

23. juni 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! 💛 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat we je goed hebben kunnen helpen. Dat waarderen we enorm en daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien. ✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Behulpzaam personeel in de winkel en…

Behulpzaam personeel in de winkel en hele mooie items van goede kwaliteit! Bij elke nieuwe collectie vind ik weer iets leuks voor in m’n kledingkast.

20. juni 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen je nog veel draagplezier!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een verschrikkelijke slechte…

Wat een verschrikkelijke slechte service hoe een retour wordt verwerkt. Meerdere keren telefonisch contact opgenomen en dan zou de volgende werk dag contact worden opgenomen. Retour link werkt niet. Zelfs het order nummer wordt niet herkend. Mijn retour is ruim twee weken geleden aangekomen maar tot op heden geen bevestiging ontvangen. Nu weer een mail naar de service afdeling gestuurd en ook helaas tot nu nog zonder resultaat. Het wachten op een reactie duurt echt te lang!

11. juni 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je zoveel moeite hebt moeten doen om je retour verwerkt te krijgen. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als een retourlink niet werkt en je lang moet wachten op een reactie.

Nadat we je ordernummer hadden ontvangen, hebben we je retour direct verwerkt en alles in orde gemaakt. Toch vinden we het jammer om te horen dat je ervaring tot dat moment niet naar wens was.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Vriendelijke groet,
Team OU.

Schandalig slechte service

Schandalig slechte service!

Eerste bestelling duurde weken voordat de retour werd afgehandeld!

Tweede bestelling duurde 5! dagen voordat de bestelling in behandeling werd genomen. Vervolgens een mail dat beide items van de set zijn uitverkocht maar toch online stonden. Best gek, toevallig twee items uitverkocht terwijl deze gewoon online bestelt kunnen worden.
De bestelling werd gecrediteerd echter ik zag dat er 1 item niet werd gecrediteerd. Mail gestuurd,deze werd genegeerd. DM gestuurd maar ik moest geduld hebben. Op maandag weer gevraagd om creditnota. En wat blijkt. Ze hadden per ongeluk de top van de hele set wel opgestuurd.
Nu moet ik zelf deze retour sturen en weer weken wachten op mijn creditering!
SCHANDALIG!

1. juni 2026

Besvarelse fra OU. Boutique Stories

Dank voor je uitgebreide toelichting en vervelend dat dit traject destijds zo rommelig en onduidelijk is verlopen.

We vinden het spijtig dat er meerdere misverstanden zijn ontstaan rondom je bestelling, communicatie en de retourafhandeling. Dat is niet de manier waarop wij met onze klanten willen werken.

Inmiddels hebben we dit samen met je opgepakt en afgerond. Mocht er toch nog iets openstaan of vragen zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen zodat we dit direct kunnen oppakken.

Team OU

I love!

Weer een parel van een item gescoord! Fijne winkelervaring met vriendelijke winkelmedewerkers

19. maj 2026

Prachtige boutiques

Prachtige boutique met stukken van kwaliteit. Lief personeel en inspirerende collecties.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne kleding en ik vond de…

Hele fijne kleding en ik vond de website ook erg fijn!! Ga zeker vaker bestellen :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Laatst een hemdje en blouse besteld bij…

Laatst een hemdje en blouse besteld bij OU, echt mega blij mee! Goede kwaliteit en snel geleverd!

30. april 2026

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Duidelijke website met snelle…

Duidelijke website met snelle verzending. Kleding van goede kwaliteit en pasvorm.

13. maj 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd de mooiste kleding en de…

Altijd de mooiste kleding en de gezelligste boutiques💕💕