Boutique Clea

2. Butik med modetilbehør
  3. Håndtaskebutik
  4. Skobutik
  5. Badetøjsbutik

Velkommen til Boutique Clea, vores lille perle, hvor vi stræber efter at give dig det allerbedste inden for trendy varer. Med fokus på pålidelighed, kundeservice og unikke produkter er vi stolte af at være en del af modeindustrien og betjene kunder fra hele verden. Siden stiftelsen i 2021 på et hjemmekontor i Nordsjælland har Boutique Clea hurtigt opnået en bred kundebase og et ry for at tilbyde trendy produkter til en god pris. Vi er stolte af at levere produkter, der ikke kun er fashionable, men også holdbare. Hos Boutique Clea forstår vi vigtigheden af at følge de seneste modetrends. Vores butik er kendt for, blandt andet, fashionable accessories og kvalitetsstøvler. Uanset om du leder efter den perfekte håndtaske for at fuldende dit look eller et par bamsestøvlet for at holde dig varm i vintersæsonen, så har vi noget til dig. Som en kundecentreret virksomhed er vi dedikerede til at give dig den bedste shoppingoplevelse. Vores team er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Tak fordi du vælger at handle hos Boutique Clea. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så tøv ikke med at kontakte os. Din tilfredshed er vores førsteprioritet. Kram fra teamet bag Boutique Clea

Oplevede flere problemer ved købet af…

Oplevede flere problemer ved købet af en Jessicataske i L. Tasken var blev sendt en uges tid efter forventet afsendelse (da den var på forudbestilling), og da jeg modtager tasken er den i den forkerte størrelse. Den sendes tilbage d. 23. maj og, de vil sende den rigtige størrelse i stedet. Da jeg efter to ugers tid skriver for at høre status, har de "svedt ud, hvad vi har aftalt" og kan ikke huske, hvad min ordre er. Dertil får jeg at vide, at L-størrelsen i mellemtiden var blevet udsolgt, så jeg kunne først få den tilsendt, når de fik den på lager igen ca. 8-10 dage efter (skrevet d. 2. juni). D. 29. juni (en måned efter) sender de tasken afsted :)
Altså tog det fra jeg køber tasken d. 15. april til de sender den d. 29. juni ca. 11 uger.

Det virker desuden til, at de har ændret navn til Khaía

29. juni 2023

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, samt service ikke noget at sætte en finger på. Kan helt klart anbefales :-)

26. oktober 2023

Tak! 🩷

Pakke ikke modtaget

Hej jeg bestilte et par sko den 5 oktober. Jeg skrev med jer frem og tilbage på instagram. Selve kundeservice er god men jeg har endnu ikke modtaget min pakke.

25. oktober 2023

Besvarelse fra Boutique Clea

Hej Victoria. Når vi tracker din pakke står den som leveret. Hvis du fortsat ikke har modtaget den så kontakt os endelig på admin@boutiqueclea.com

Mvh

Rigtig fine ting

Rigtig fine ting, helt klart leveringstiden værd - her vil jeg købe fra igen

2. oktober 2023

Dejligt! Tak!

Super sød

Super sød, hjælpsom og professionel service. Kan kun anbefales! 🩷

14. juli 2023

Tak!

Rigtig tilfreds

Rigtig tilfreds! Er super glad for den taske jeg bestilte og det var dejligt at den kom på kun to dage

22. juni 2023

Tak!

Mega dårlig oplevelse

Bestilte fra deres hjemmeside og har først modtaget pakken ca 1 måned efter. Skrev til dem flere gange på den mail der var på deres hjemmeside uden svar. Først da jeg kontakter en af dem gennem Tise kan jeg få et svar. Efter jeg modtog pakken blev jeg bedt om at slette min anmeldelse på tise? Underligt de har tid til at læse den, men ikke svare på nogle at de mail jeg har sendt angående min pakke. Handler ihvertfald ikke her igen!

20. april 2023

Hej Emma
Vi beklager den lange leveringstid. Angående dine e-mails så er de desværre røget i spam, hvorfor vi ikke har modtaget dem. Du har oplyst os at du er tilfreds med varen, men hvis du ønsker refundering pga den lange leveringstid så kontakt os igen - så tjekker vi spammappen også :)

Vis anmeldelser på alle sprog (19 anmeldelser)