Bouffante voelt als een rustige online boetiek waar je zonder haast kunt rondkijken. Verder is er een duidelijke service en snelle verzending. Het geheel straalt aandacht en zorg uit. Gewoon een fijn... Se mere

Ik was op zoek naar een mooie sjaal voor mijn vrouw en had via vrienden goede verhalen gehoord over BouFFante Online Fashion. Op een avond stuurde ik een WhatsApp-bericht voor wat extra informat... Se mere

1. Butik med modetilbehør
  2. Strandtøjsbutik
  3. Håndtaskebutik
  4. Herretøjsbutik
  5. Dametøjsbutik

Het grootste assortiment sjaals, stola’s en modeaccessoires online. Bij bouFFante shop je de mooiste musthaves van de Benelux

4,8

Fantastische service

Fantastische service! De sarong (100% katoen) die ik had ontvangen had enkele zwarte vlekjes erin zitten. Nadat ik ze hierover had gemaild, werd er direct een nieuw exemplaar opgestuurd. Heel blij met de goede service en de prachtige sarong! Hartelijk dank, Kathy!

27. marts 2026

Super mooie handtas

Bestelling geplaatst van supermooie handtas in beige helaas kreeg ik de verkeerde kleur maar top service probleem opgelost en heel vriendelijke medewerker die mij heel gelukkig gemaakt heeft dank je wel . Fijn nog eens in een webwinkel terecht te komen waar men vriendelijk is . Vriendelijke groeten Brigitte

18. marts 2026

Bouffante voelt als een rustige online…

Het geheel straalt aandacht en zorg uit. Gewoon een fijne plek om jezelf (of iemand anders) blij mee te maken.

4. marts 2026

Goede klantenservice

Helaas werd de verkeerde tas geleverd. Maar na app contact vrijwel direct de juiste kleur op de post! Dag erna was deze er al. Supersnelle verzending en tevens meedenken over het gezamenlijk versturen van een tweede tas en retourlabel.
Prijs is ook lager dan in de winkel.
Bedankt

4. marts 2026

Zeer meedenkend, behulpzaam en vriendelijk personeel

Bestelling van prachtige sjaal was dwalende geraakt bij PostNL.
Mocht nieuwe sjaal uitzoeken maar zo mooi als ik had besteld was er niet meer.
Na contact te hebben opgenomen werd er moeite gedaan om te kijken of de stof er nog was, want was eigen productie!
En was voor a.s bruiloft van onze dochter.
En wat was het geweldig dat de stof er nog was! Sjaal werd speciaal gemaakt voor mij en is afgelopen zaterdag gearriveerd!
Zonder extra kosten voor aanbetaling bezorging, wat ik zelf wou betalen!
Ik was stil van zoveel menselijkheid!
Zeer aan te bevelen om te shoppen dus!
Kathy alsnog enorm bedankt voor alles!

12. februar 2026

Super leuke sjaaltjes, fantastische service

Super leuke sjaaltjes, maar wat ik werkelijk geweldig vond is de service! Per ongeluk verkeerd product geleverd gekregen, er werd dezelfde dag nog gereageerd-nieuwe opgestuurd- en de verkeerde mocht ik houden! Dat is pas klantvriendelijk!

11. februar 2026

Mooie sieraden en goede service

Mooie en degelijke sieraden, heb twee kralenkettingen en een armband gekocht. Van 1 armband werd de verkeerde kleur bezorgd, na kort contact met de klantenservice hebben ze de juiste alsnog toegestuurd. Fijne, betrouwbare webshop!

15. januar 2026

Titel: Uitstekende service en een prachtig cadeau!

Op een avond stuurde ik een WhatsApp-bericht voor wat extra informatie en binnen vijf minuten kreeg ik al een vriendelijk en duidelijk antwoord van Kathy. Zij hielp mij uitstekend bij het kiezen van de perfecte sjaal als kerstcadeau.
Ik heb meteen de kasjmier-blend sjaal in ivoor besteld, die bovendien prachtig voor mij ingepakt wordt. Wat een fijne en persoonlijke service!
Ik kan BouFFante Online Fashion van harte aanbevelen. Ik ben ervan overtuigd dat anderen net zo enthousiast zullen zijn als ik!
Naam: Marcello Loturco

9. december 2025
bouFFante.com-logo

Besvarelse fra bouFFante.com

Hartelijk dank voor uw prachtige review!
Het was een plezier om u te helpen bij het perfecte kerstcadeau 🎄