Helt igennem fantastisk oplevelse. Mette er super dygtig til at tage billeder, men ikke mindst er hun fantastisk til at få dig til at føle dig tryg og godt tilpas. Hun får dig til at føle dig smuk, un... Se mere
Jeg bookede en boudoir-fotografering hos Mette med den tanke, at jeg gerne ville have nogle smukke billeder som morgengave til min kommende mand på vores bryllupsdag. Men det, der i virkel... Se mere
Dette var min første boudoir fotografering. Derfor var tryghed og personlig kemi med fotografen vigtig for mig, og den fandt jeg i den grad hos Mette! Jeg følte mig set og guidet ligefra bo... Se mere
Mette er helt igennem fantastisk til at guide dig, men også til at hjælpe dig med hele processen! Hun er så vanvittigt dygtig til hendes arbejde, jeg var så lykkelig, da jeg kørte derfra! Hu... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Boudoir By Winther fotograferer jeg kvinder, og deres smukke og unikke sider. Boudoir er en sensuel genre, der handler om intimitet. Resultater baseret på personlighed og tillid. Romantiske og sensuelle fotos, lige som du ønsker dem.
præstemarksvej, 8100, Horsens, Danmark
- 27292015
- kontakt@boudoirbywinther.dk
- boudoirbywinther.dk
Smukke omgivelser og god stemning
behageligt og meget stille og rolig. Smukke omgivelser, behagelig stemning.
Mette er utrolig sød og rar person, som er meget støttende og hjælpsom. En klar anbefalinh herfra
Boudoir
Det var en helt vild fed oplevelse med kæresten inde ved Mette jeg har været der en gang før og vidste hun er sød mega dygtigt til sit arbejde, så måtte prøve det igen og det var lige så fedt med en kæreste som da der var der alene, det er ikke sidste gang jeg kommer forbi Mette
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, alle pengene værd.
Oplevede kun god, respektfuld og tryg behandling.
Kun de varmeste anbefaleringer herfra.
En super fed oplevelse!
En super fed oplevelse hos en meget jordnær, engageret og kompetent fotograf. Det var Ikke en oplevelse jeg søgte forinden jeg opdagede skønne Mettes Facebook side, men hold da op hvor endte det med at blive en oplevelse jeg aldrig vil glemme! En varm anbefaling herfra 🙏🏻🥰
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, med en rolig, empatisk fotograf, der får dig til at føle som om du er gudesmuk 🙏 Kan kun anbefales 🤩
Hold nu op en oplevelse
Hold nu op en oplevelse. Aldrig har jeg været med til noget så fedt. Her er der ingen grund til nervøsitet, for i Mettes kyndige hænder, bliver alt til en leg. Eneste minus: hvordan udvælger man 50 ud af 105 sindsygt gode og fantastiske billeder😍😍😍
Så meget mere end en boudoirfotograf😊
Mette er intet mindre end fantastisk! Hun får en til at slappe af - også selvom man som jeg - ikke er 100% tilpas i sin egen krop.
Tiden flyver afsted med den her fantastiske smilende og positive kvinde. Jeg kan kun anbefale alle kvinder der overvejer det, at gøre det. Det er en oplevelse som kan ændre ens opfattelse af sig selv.
Jeg har helt klart planer om at komme igen. Kan kun give Mette de bedste og varmeste anbefalinger😊
Super professionelt
Super professionelt, virkelig dygtig, helt nede på jorden og super hyggeligt. At sidde med et glas bobler og udvælge er lige så svært, som det er hyggeligt.
Det endelige resultat er blevet så godt og ender helt sikkert som udsmykning i vores dejlige hjem.
Styling inden er det hele værd og nu med erfaring med at style skæg
Fantastisk oplevelse!
Mette er så dygtig en fotograf og er fantastisk til at guide igennem hele dagen. Man føler sig totalt grebet og hvis man er lidt nervøs så glemmer man det hurtigt da hendes udstråling og personlighed bare er helt igennem skøn. Jeg kan kun anbefale det, og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos hende. Det var en vildt fed oplevelse, et selvtillidsboost og nogle knaldgode billeder man kan tage med sig hjem. Har kun ros!
Fremragende oplevelse!!
Fremragende oplevelse
Dette var en virkelig fantastisk oplevelse. Jeg har ville gøre det i lang tid men prøvede at finde den rigtige fotograf, og det fandt jeg i Mette, som er mega naturlig, professionel og dygtig. Det var helt umuligt at vælge mellem de mange smukke billeder. Ikke sidste gang jeg har gjort det. Utrolig selvtillidsboost, som alle bør unde sig selv.
Helt igennem en fantastisk oplevelse!
Helt igennem en fantastisk oplevelse!! Mette er utrolig sød, meget professionel og god til at give instruktioner. Det kan i den grad anbefales at tage hos hende, så tøv ikke hvis du overvejer at booke en tid. Gør det! Du vil gå der fra med en uforglemmelig oplevelse og endnu mere kærlighed til dig selv.
Fået taget nogle super gode billeder
Det har været en super fed oplevelse og Mette gjorde det så godt 🥰 Jeg var lidt nervøs i starten, men det fik hun hurtig ændret, så det var var hyggeligt og sjovt på samme tid 🙂
Hvis jeg kunne give flere stjerner
Hvis jeg kunne give flere stjerner, så fik Mette HELT klart 100 stjerner herfra!
Jeg ville ønske at alle fik fornøjelsen af at skabe billeder sammen med dette fantastiske menneske.
Mette formår at skabe ro og tryghed, og guider igennem så man ALDRIG er nervøs.
Jeg kan kun skam-rose på det groveste.
TUSIND TAK søde Mette ❤️
-Til dem som overvejer det; GØR DET 😀❤️
Jeg har fået taget de smukkeste…
Jeg har fået taget de smukkeste billeder af Mette 😍 Det var fra start til slut en fantastisk dag og var spændt😊men Mette får en til og føle sig tryg og godt tilpas og er rigtig dygtig til og guide så man får de smukkeste billeder😊😍 Jeg gik derfra med en dejlig mavefornemmelse,glad, øget selvværd og nu glæder jeg mig til og modtage mine billeder🤩😍 Alle kvinder burde tage sådan en dag og se hvor fantastiske de er❤️ Mette får mine varmeste anbefalinger, helt fantastisk oplevelse😊😊🤩
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, og Mette gør det bare så godt!
For mig var det ret grænseoverskridende da jeg bookede en tid, og det var da også med sommerfugle i maven at jeg dukkede op ved studiet.
Men det var bare en fed oplevelse, og Mette skaber et utroligt trygt miljø. Og så tager hun selvfølgelig fantastiske billeder! "wow, er det virkelig mig" tænkte jeg flere gange.
Stor ros herfra, og alle kvinder burde forkæle sig selv (og måske efterfølgende også deres partner) med sådan en oplevelse :)
Kun positivt herfra.
Selvforkælelse på et helt andet plan.
Selvforkælelse på et helt andet plan.
Oplevelsen var så meget mere end det at få taget nogen meget fede billeder. Det fik mig til at se min krop på en hel anden måde, som jeg ikke har set den før.
Jeg kørte der fra med den bedste følelse i maven (kan næsten ikke vente til billederne kommer), det er ikke sidste gang jeg prøver det.
Mette, jeg følte mig et hundrede procent tryg ved dig fra start til slut.
Alle kvinder burde give sig selv denne oplevelse.
Kan varmt anbefale et photoshoot hos dig.❤️❤️⭐️⭐️
Selvforkælelse i højeste grad
Turen fra Sjælland til Silkeborg var hele turen værd, jeg har aldrig følt mig så godt tilpas i min egen krop😁
Oplevelsen var så meget mere en bare at få taget billeder og se min krop på en anden både, Mette er en helt fantastisk person og giver så meget positiv energi🥰
For mig betød den dag alt for mig og jeg fik en pause fra de ting jeg kæmper med til dagligt, så kæmpe tak for en fantastisk oplevelse 😁
Mette er intet mindre end on fire!
Mettes fuldstændige fantastiske energi og positive mindset smitter virkelig af, samtidig med at man står over for en yderst professionel, ydmyg og skøn kvinde! Efter en maks effektiv minisession havde jeg på ingen måder lyst til at forlade studiet. Jeg var mentalt slet ikke færdig med at være i selskab med Mette, og jeg var i den grad heller ikke færdig med at lave billeder, der er maks on fire til trods for, at jeg på ingen måder føler mig tilpas i min egen krop!
Mette, du forstår at holde folk på pinebænken, for jeg kan snart ikke holde spændingen og ventetiden ud, til at jeg skal se de færdige billeder! Vi ses til en fuld session og endnu flere billeder, der er on fire!
Begejstringen vil inden ende tag!♥️
Jeg kan næsten ikke få mine arme ned! Mette du er seriøst magisk bag linsen, helt igennem exceptionel til lige at komme med tips til poseringerne undervejs! Men også på det menneskelige plan føler man sig hundrede procent tryg hos dig hele vejen igennem! Kom ud derfra med verdens største selvtillids boost og Kan kun anbefale alle kvinder at prøve et photoshoot hos dig!!
BILLEDERNE BLEV 🔥🔥🥵🥵♥️♥️
Mega god oplevelse!
Mega god oplevelse!
Mette er så dygtig til at tage billeder, men også at vise poseringer og generelt at gøre så man føler sig tryg! 🌹
Kan klart anbefales
🌟🌟🌟🌟🌟