Banner for bottega.no

bottega.no Anmeldelser 82

4,6

Jeg tok kontakt pr. telefon for å finne riktig pakning til en trykkoker. Det var midt i julestria men jeg ble likevel mottatt på en hyggelig og tålmodig måte. Og pakningen passet til den gamle Høyang... Se mere

Veldig enkel og rask handel! Fikk akkurat det jeg skulle ha, og ikke fant jeg det noen andre steder.

Rask levering; bestilte varen mandags kveld, lå i postkassen min torsdag — det er rask levering til Nord-Norge. God kommunikasjon, og ingen problemer. Anbefales på det varmeste.

Bra service med kjapp levering! ARC Quadro Kjøleskapsmugge er ok men plastlokket sitter løst og lekker, dessverre! ☹️

1. Køkkenudstyrsbutik
  2. Gavebutik
  3. Knivbutik

Bottega Brand Store er den råeste kjøkkenutstyr -og gavebutikken i Norge. Hos oss finner du de beste merkevarene fra verdens ledende produsenter, i tillegg til flere produkter du eksklusivt finner hos oss. Dette gjør Bottega til den naturlige destinasjonen for deg som ønsker det beste kjøkkenutstyret, eller om du ser etter en gave til «den som har alt»! Kom innom oss og opplev Nordens største sortiment av kniver fra KAI. Du kan også se det desidert største utvalget av produktene fra Hexclad, Spiegelau, Dutchdeluxes, Nachtmann, Karl Weis – for å nevne noe. Forvent god service, kunnskapsrikt personale og de aller beste produktene. Velkommen til oss! Bottega AS eies og drives av Nordic Brand Hub AS

Kjøkkenutstyr fra kjente merker

Kunnskapsrike ansatte
Velkommen til Bottega.no – Der Kjøkkenmagi og Gaveglede Møtes Hos Bottega.no finner du mer enn bare produkter – du finner inspirasjon. Vi er en kjøkken- og gavebutikk som brenner for kvalitet, funksjonalitet og det lille ekstra som gjør hverdagen vakrere. Enten du er en hobbykokk på jakt etter det perfekte redskapet, eller du vil glede noen med en gave som virkelig betyr noe, har vi utvalget som gjør forskjellen. Fra stilrene kjøkkenredskaper og bærekraftige serveringsløsninger til smakfulle interiørdetaljer og håndplukkede gaver – hos oss står både estetikk og brukervennlighet i fokus. 🎁 Gaver med omtanke: Utforsk vårt håndplukkede sortiment av gaveideer til store og små anledninger – fra innflytningsgaver og bryllup, til bursdager og vertinnegaver. 🍳 Kjøkkenets hjerte: Vi tilbyr nøye utvalgte produkter som kombinerer funksjon og design – enten du lager hverdagsmiddag eller inviterer til fest. ✨ Nordisk stil møter tidløs kvalitet: Vårt sortiment er preget av en moderne, nordisk estetikk – men med hjerte for varige materialer og klassiske linjer. Med rask levering, personlig service og en nettbutikk som er åpen døgnet rundt, er det enkelt å finne det du trenger – eller ikke visste at du trengte – hos Bottega.no.

4,6

Svarer typisk inden for 1 uge

Fikk feil vare

Fikk feil vare. Det er kjedelig. Raskt svar fra kundeservice.

4. marts 2026

Besvarelse fra bottega.no

Beklager at feil vare ble tilsendt. Godt at vi fikk ryddet opp raskt :-)

Rask levering

Fornøyd med vare og rask levering!

24. januar 2026

Besvarelse fra bottega.no

Hei! Takk for hyggelig anmeldelse. Er du fornøyd, er vi fornøyd. Ha en fin dag!

Veldig bra service 👍

Veldig bra service 👍 veldig fornøyd med varene som ble kjøpt 👍

20. november 2025

Besvarelse fra bottega.no

Takk for tilbakemeldingen. Er du fornøyd, er vi fornøyd. Ha en fin dag!

Superrask levering

Superrask levering, enkel nettbutikk. Tommel opp 👍

14. november 2025

Besvarelse fra bottega.no

Takk for hyggelig anmeldelse. Det setter vi pris på :-)