Bosch Indego M+ 700 - kan ikke anbefales
Har købt Forbrugerrådet Tænk’s testvinder Bosch indego M+700.
Forventningerne var store, men disse er desværre vendt til skuffelse af astronomiske probationer.
Jeg har en græsplæne som robotten har målt op til 210 m2, så der burde være rigeligt med overskud for maskinen. Når den klipper, klipper den meget pænt, og i lige linier.
Mit problem er imidlertid, at jeg, som i Tænk’s test, ikke har en fuldstændig firkantet plæne uden forhindringer.
Det er siden, jeg købte robotten for snart 2 md. siden, kun lykkedes den at finde “hjem” til dokken automatisk.
Den burde følge kanttråden, men på et sted med over 1,25 m afstand vælger den at køre til modsatte tråd, fortsætter så, til den løber tør for strøm med at køre denne runde.
Dette betyder, at plænen kun bliver klippet, hvis jeg løfter robotten tilbage til dokken, hvilket på ingen måde var hensigten 🤬
Kan kun anbefale Bosch indego M+ 700, hvis din plæne er fuldstændig firkantet og uden forhindringer.
Yderligere er den medfølgende app “Bosch smart gartening” virkelig dårlig.
Der er ingen mulighed for at styre robotten, eller markere områder, der ikke skal klippes.
Man har kun muligheden for 3 ting: “Klip plænen”, “pause” og “kør i dok”, hvilket den så ikke kan finde ud af 🤬
18. juni 2022