Vidunderligt sted! Fantastisk dygtige formidlere, der fanger store som små. Meget mere end rovfugle, en stor oplevelse. Kom fra start så alle shows/fremvisninger i løbet af dagen kan følges. Klart en... Se mere
En super inspirerende tur :-). Indledningsvis en fin intro af en dyrepasser på ca. 45 minutter til alt om fugle fra anatomi til spisevaner og dernæst ca. en halv times fugleopvisning af mindre rovfu... Se mere
Tusind tak for en fantastisk oplevelse - både for børn og voksne. Personalet er meget imødekommende, venlige og profesionelle. De ved hvad de snakker om og deres passion for stedet og dyrene, lys... Se mere
Spændende underholdende sjovt lærerigt og fascinerende show. En stor oplevelse at lytte til mennesker der er så passionerede omkring deres hobby/interesse/arbejde. Det var store følelser der ramte os,... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Virkelig et besøg værd
Fantastisk oplevelse at se dyrene i "fri" dressur i hallen. Formidable formidlere....tak for en fantastisk oplevelse!
En fantastisk oplevelse
Vi havde en helt fantastisk oplevelse med " luft under vingerne " . Vi var 5 personer afsted, og fik lov til at flyve med falke. Vores guide/dyrepasser/falkoner var spændende og passioneret omkring fuglene. Helt afgjort et must hvis man besøger Bornholm og alle pengene værd.
Jeg vil på det varmeste anbefale dette…
Jeg vil på det varmeste anbefale dette sted. Det et sted for hele familen.
Vi besøgte stedet igår, og var der hele dagen til alle deres shows! Som hver især var en oplevelse. Personalet for mega gode til at fortælle og fremvise alle dyr.
Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger stedet!
Vi vil gerne sige 1000 tak for en fantastisk dag❤️
Kæmpe oplevelse
Købte et best save og fik en kæmpe oplevelse, at komme så tæt på fuglene var fantastisk og stor tak til Frederik som gav os en super god oplevelse.
Fantastisk oplevelse
Vi købte en personlig rundvisning igennem bestsave.
Fedeste oplevelse, det var utrolig spændende at komme tæt på fuglene, jeg kan kun opfordre til at prøve.
Super professionel, kompetent og hel igennem fantastisk rundviser.
Tak til Frederik som viste os rundt.
Virkelig fin og flot oplevelse
Virkelig fin oplevelse med flotte fugle, god formidling, spændende ny viden og skønne omgivelser. Vi kommer bestemt igen. Jeg giver stedet - og personalet - en varm anbefaling. Og det er en god tur for både børn, forældre og bedsteforældre. Meget let tilgængeligt, også for dem, der ikke springer rundt.
Tak det var en rigtig god oplevelse
Dette var den bedste oplevelse jeg havde her på Bornholm. Vi elskede dat vi var her. Servicen var helt vidunderlig. Tak for en god oplevelse. Og hold godt i gang med det gode arbejde. 😁😊
Information og underholdning.
Information og underholdning.
Igennem en hel dag blev vi ført dygtigt rundt af Ida og Christian. Virkelig dygtige, entusiastiske og medrivende personer.
Sæt en hel dag af til besøget, så får man den totale oplevelse
Super flot show og en masse god viden
Super flot show og en masse god viden. Og det hele foregår i en nærværende og humoristisk tone. Absolut fantastisk café og skønt personale. Alt er meget pænt og velholdt. Jeg kommer gerne igen
Hej og tak
Hej
Stedet har været så heldig med deres dyrepasser Christian, der gør det så godt. God fortæller og brænder for sit job. Christina gør det også godt og tanken om al det arbejde de har lagt i deres skønne fugle. Men ret til anden bedømmelse, manglede jeg man kunne kigge selv på nogen levende fugle. Men i gør det godt begge to og tak for et flot show. H Pia og Johan fra Amager.
Fantastisk oplevelse
En fantastisk og gennemført oplevelse. Og hvor er det skønt at man kan mærke, hvor begejstret medarbejderne også er for dyrene.
WOW...HELT VILDT GODT!!!
Hold da op for en mega interessant dag!! Vi var der hele dagen, og det var en stor fornøjelse. Christian er virkelig god, pædagogisk, sjov og meget vidende. Flot engelsk oversættelse til udenlandske turister!! Vi fik spændende viden om fuglenes forfædre. Genialt koncept, hvor vi gik tilbage i tiden og hørte om forskelle på insekter, spindlere, krybdyr, padder og dinosaurer, for at kunne forstå hvordan fuglene er blevet til, hvad de er idag. Vi var helt høje efter de små foredrag, hvor vi netop fik set skorpion, edderkop, melorme (smagte fint!!) og kæmpe tudse. Vi var derefter ude og fik fortalt om og set forskellige kvælerslanger. Derefter rovfugleshowet....HELT IGENNEM FANTASTISK!!!!! WOW... kæmpe ørne, ugle, falke, som fløj majestætisk om ørene på os. Hold da helt op hvor har Christian og Louise styr på fuglene. Stor omsorg og glæde i deres arbejde OG sikke et show, hvor publikum var med! Rigtig flot og interessant indendørs udstilling, med billeder af hverdagen derude, Udstoppede fugle og andre dyr... og en skægagame. Vi var helt høje efter en SUPER dag....To voksne og barn på 8. Det var det bedste, han oplevede, på turen på Bornholm denne gang. Vi skal HELT sikkert tilbage igen! TAK Louise og Christian!!
Rigtig god oplevelse
Rigtig spændende og lærerigt i meget hyggelige omgivelser. Sørg for at komme tidligt så man kan se alle shows. Tænkte egentlig, ar det kunne blive en lang dag, start kl 10 og først færdig kl 15-15.30 - men tiden fløj af sted ;-)
Vi var der for 2
Vi var der for 2. Gang i går og det var som altid SUPER 😊
Det er så gennemført et koncept
Det er så gennemført et koncept, i geniale naturomgivelser.
Det er super flot og fascinerende at se…
Det er super flot og fascinerende at se de fugle og andre dyre de har. Et meget passioneret personale. De giver en, en fed oplevelse og giver sig god tid til alle.
Klart en tur værd.
Tak for en fantastisk oplevelse
Tak for en fantastisk oplevelse, vi har set mange rovfugleshows på rejser rundt i verden, vi har kun ros at give jer, fuglene har det godt, og som i selv siger, det er dem der styre dagsorden👍
Er man på Bornholm, er dette et besøg hver, havde gerne giver det flere ⭐️
Tak
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!! Så flot et show hvor man virkelig får set fuglene og får en fantastisk fortælling om deres færden.
Jeg har aldrig før oplevet tre så kompetente og interessante mennesker som de tre hos Bornholmsrovfugle. De gjorde oplevelsen utrolig spændende og viste deres fugle rigtig flot frem. Et show der helt klart er værd at opleve flere gange!! Tak for det!