Overordnet set er vi super tilfredse og har købt den bordplade vi drømte om. Men synes hele tegne processen er noget langtrukken med mails frem og tilbage og redigerede tilbud inden man når frem til d... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Bordpladefabrikken.dk får du kvalitetsbordplader på niveau med dem, du finder i traditionelle køkkenbutikker – men til priser, der er 20-40 % lavere. Vi er en af Danmarks største onlineforhandlere af bordplader og tilbyder et omfattende udvalg, der passer til ethvert hjem og behov. Vælg mellem materialer som massivtræ, rustfrit stål, Corian, laminat, kompaktlaminat, granit, marmor og flere andre eksklusive muligheder. Vores unikke koncept uden fysiske butikker og lagerbinding gør det muligt at tilbyde skræddersyede løsninger til markedets bedste priser. Når du handler hos os, får du leveret din bordplade direkte til døren – hurtigt, effektivt og uden besvær. Med over 10 års erfaring i branchen er vi dedikerede til at gøre det nemt for dig at få din drømmebordplade. Vores faguddannede personale står klar til at hjælpe med alt fra rådgivning og opmåling til montering. Vi guider dig trygt gennem hele processen og sikrer, at du får en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Hos Bordpladefabrikken.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi sørger for, at du får mest muligt for pengene. Gør din drøm til virkelighed med vores skræddersyede bordplader.
Ved Stranden 1, 9560, Hadsund, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 måned
De har et fantastisk stort udvalg af bordplader, og man kan spare op til 40% ift køkkenbutikkerne.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
God vejledning i gennem hele processen mod en fed bordplade til en lille 2V-lejligheden, med et ok-stort køkken;-)

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Bordpladerne var helt perfekte og lever fuldt ud op til vores forventninger jeg vil bruge jer igen og anbefale jer til andre.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Betalte 11.600kr for en opmåling der tog 20 minutter+påsætning af bordplade. Hul til håndvask er vendt 90 grader forkert, så den ikke kan installeres. Ingen beklagelser, ingen deadline for udbedring, intet hørt i en uge. Jeg står derfor trods af at betale en hæftig premium for at tingene fungerer ordentligt med et ikke-fungerende køkken. Elendigt.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Det er flotte produkter de sælger. Information undervejr kunne være bedre men hvis man vil vide mere må man selv spørge. Vi havde noget reklamation på produktet og inden vi havde fået alt ordnet var der fra de målte op til bordpladen til de var færdige gået 2 måneder. Vi var derfor glade for at vi valgte sommeren til at få denne fornyelse. Der kan ikke laves meget mad uden køkkenbord og vask.
Projektet startede 4/7- og sluttede 11/9- 2025

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
På Bordpladefabrikken.dk er der rigtig gode oversigter og forklaringer. Samtidig er de altid klar på at svare på mails og telefon med spørgsmål.
Man kan vælge at købe sin bordplade med egen opmåling og montering eller man kan købe sig til en eller begge dele. Desværre er opmålingen ganske dyr - især set i lyset af, at det efter oplysning blot er en person der kommer med sin scanner og taster nogle målepunkter ind. Havde det været billigere havde vi nok valgt det. Nu målte vi op selv, men når man taster sine mål ind så er der kun mulighed for at indtaste ét længdemål ét breddemål og så naturligvis valget af tykkelse på bordpladen. I gamle huse er mure og vægge skæve, og det gjorde vi i processen opmærksom på, men den tegning, man får til godkendelse indeholder ingen skæve vinkler! Den kan man så godkendelse eller lade være med at godkende. I vores tilfælde var vi så langt henne i processen og fik så mange påmindelser, så vi endte med at godkende de rette vinkler selvom vi vidste at den ene længde skulle være 1 cm længere end den anden. Det giver naturligvis lidt udfordringer ved montering, men de blev løst tilfredsstillende. Så vi har en smuk bordplade med lidt skjulte skavanker. Det kunne jo have været bedre - så derfor er der ikke 5 stjerner. Forslag: giv mulighed for at indtaste flere afstande og skæve vinkler eller sæt prisen for opmåling ned.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Rigtig god service og vejledning pr telefon. God hjemmeside som hurtigt giver overblik over muligheder og pris. Jeg har fået en stålplader med integreret vask lige som jeg ville have den. Anja Jørgensen

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Kvalitet i top til en rigtig god pris.
Jeg købte to små bordplader til mit industrikøkken, som fuldt ud lever op til mine forventninger og behov, og kan varmt anbefale Bordpladefabrikken.
Da jeg bor på en "ikke brofast ø", var der lidt omkring levering til færgen, men mails blev hurtigt besvaret, og fik derfor ikke indflydelse på den samlede oplevelse.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Det var overraskede nemt at indgive mål, og resultatet blev flot. Hurtig og ukompliceret levering.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Har bestilt bordplader inkl. deres "all risk" tryghedspakke med opmåling mm. Så det er luksusmodellen, men føles som luksusfælden. 3 1/2 måned er gået siden jeg bestilte. Ved bestilling skal der være klar til opmåling, så mit nye køkkens elementer var på plads - jeg manglede kun bordplade, vask og komfur. Det mangler jeg stadig. De 5-10 dages levering de skilter med er snarere i måneder...
Bordpladerne blev ellers fremstillet på fabrikken "kun" 4 uger efter bestilling (de er datostemplede). Men der gik yderligere 4 uger før jeg blev tilbudt montering. Og, så passede de ikke, trods firmaets egen opmåling. Der er nu 5 ugers ventetid på næste forsøg. En aftalt ny monteringstid blev aflyst kun 1 hverdag før forventet ankomst. Opmåling og montering kræver selvfølgelig at man er hjemme, så held og lykke med at kombinere arbejds- og familieliv med de mange nye aftaler med firmaet...
For det lange forløb og den uventede ventetid er jeg tilbudt en kompensation på sølle 4% af prisen. Nul empati, nul kundeservice. Kunne jeg hæve handlen, gjorde jeg det.
Køb dine bordplader et andet sted.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med bordpladefabrikken. Bestillingen var nem at gennemføre, og jeg fik hurtigt en bekræftelse på min ordre. Leveringen kom til aftalt tid, og varen var pakket pænt og sikkert ind. Kundeservicen var imødekommende og hjælpsom hele vejen igennem, hvilket gjorde det til en tryg og problemfri handel. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale bordpladefabrikken til andre.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Jeg fik præcis de bordplader jeg havde drømt om til mit køkken. De gav mig bedre vejledning end jeg nogensinde har prøvet før og det var billigere.
Kan virkelig varmt anbefales!
Jeg ringede deres kundeservice op og diskuterede en bordpladeløsning i træ eller et andet materiale. Manden i telefonen virkede ikke specielt vidende hverken i materialernes egenskaber eller leveringstider. Han lovede dog at forhøre sig hos sine underleverandører for at opklare nogle punkter, men vendte så aldrig tilbage.
Det ville klæde virksomheden at respektere folks tid og energi bedre. Dette er mit forslag til forbedring.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med bordpladefabrikken. Det skal i starten understreges, at vi i hele forløbet har været i kontakt med leverandøren også, som er DFI Geisler, og vi er usikre på, hos hvem fejlen ligger, men som det fremgår af anmeldelsen, er det servicen fra bordpladefabrikken vi er utilfredse med.
Vi indhentede tilbud fra flere firmaer, hvor bordpladefabrikken vandt vores opgave pga. To ugers levering, prisen hos det andet firma var den samme. Men det viste sig, at det først ville tage fire uger at få en opmåler ud, og herefter var det 2 ugers levering. Det fremgik ikke mega tydeligt af tilbuddet. I mellemtiden har vi sendt oplysninger og aftalt materiale, vask og omtrentlige mål til bordpladefabrikken. Da opmåleren var hos os (fra DFI Geisler), kom han med kravet om at vores IKEAkøkken skulle have bedre understøtning af bordpladen, hvilket vi selvfølgelig var helt instillet på at efterleve, og vi kunne købe understøtterne af firmaet. Dette gjorde vi så i tiden op til leveringen, som var planlagt 2 uger senere. Dagen før, ringer bordpladefabrikken kl 16 og siger at bordpladen ikke bliver leveret den efterfølgende dag, fordi den ikke er klar. Det vil vi mene at de kunne have vidst og givet besked om noget tidligere ift. At vi skulle holde fri fra arbejde når de kom. Der var ikke meget beklagelse at spore hos bordpladefabrikken og en ny dag blev aftalt. Da DFI geisler så endelig kom ud for at montere bordpladen, kunne han med det samme se, at vasken, der var underlimet bordpladen, ikke ville kunne passe ned i vores køkkenmodul fra IKEA. Her blev vi temmelig trætte af situationen, men vi har forståelse for at fejl kan ske, og DFI Geisler montøren var meget beklagene og professionel. Han lod os beholde den del af bordpladen, som ikke havde vask, så vi kunne anvende dele af køkkenet. I fik af montøren ros for den understøtning vi har opført siden opmålingen. Han sagde at vi ville blive kontaktet for en løsning af bordpladefabrikken.
Hverken om eftermiddagen eller dagen efter hørte vi fra bordpladefabrikken. Så vi endte med selv at ringe dem op. Men de har temmelig korte telefonåbningstider, så vi fik ikke fat på dem. Om mandagen 5 dage senere får vi en mail fra bordpladefabrikken, hvor de beskriver at vi i vores understøtning er skyld i, at bordpladen og vasken ikke kan placeres. Dette er decideret forkert og en stor frækhed ift. At han blot kunne beklage og tage ansvar for den fejl de har lavet. Dette var yderst utilfredsstillende og mildest talt elendig service, på trods af at vi har betalt i dyre domme for "All risk"-løsning. Igen fik vi ingen antydning af beklagelse fra bordpladefabrikken. Et afslag i prisen ville have været en fair imødekommelse.
Men vi var løsningsorienteret og bordpladefabrikken var temmeligt langsomme om at svare og kommunikationen gjorde, at det tog yderligere 3 dage at komme til konklusionen, at vi skulle vælge en anden vask. Herefter hører vi så intet og vi nærmer os efterhånden sommerferieperioden, og bliver derfor stressede for at få en aftale om, hvornår de kommer for at montere. Vi må selv, adskillige gange skrive eller ringe til bordpladefabrikken for at få en opdatering og særligt én af gangene får vi af vide, at de ikke kan prioritere opgaven over andre opgaver pga. Ferie. Vi må ende med at lave et rasende opringning til en medarbejder (her efterhånden 2 uger efter den første montør har været forbi) der endelig forstår vores situation og sender en montør ud dagen efter.
Det værste ved oplevelsen var, at vi selv har skulle opsøge al kommunikation for at firmaet retter op på fejlen, særligt fordi vi havde titusindvis af kroner ude at flyve.
Vi får altså Bordpladen efter 8-9 uger og ikke efter 2 uger som vi forstod på tilbudet. Vi føler os egentlig godt behandlet af DFI geisler, mens bordpladefabrikken intet ansvar har taget for os eller forløbet. Vi fik aldrig en undskyldning fra bordpladefabrikken, hverken for flytning af dato for montering, fejlproduktionen, for at beskylde os for at have ansvar for fejlen, eller for at være elendige til at kommunikere.
Bordpladen er flot, monteringen er udmærket, fugerne er lidt lave her og der, ift. At de griber skidt og vand. Men vi orker ikke at tage denne dialog med firmaet. Ellers synes vi den lever op til kvaliteten vi forventede.
Fejl kan ske, men så elendig service er aldrig i orden. Vi anbefaler derfor ikke bordpladefabrikken til venner og bekendte.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Jeg kan se, at min forrige anmeldelse er blevet slettet. Jeg var endda både høflig og konstruktiv i min anmeldelse. Det er en løjerlig tilgang til feedback, at man fra Bordpladefabrikkens side forsøger at få mindre positive anmeldelser slettet. Man burde måske i stedet lære af det, som folk har taget sig tid til at skrive. Jeg gentager derfor her min feedback, så andre kunder fortsat kan se den .
Jeg havde delt min oplevelse, som handlede om, at det var en sløv kundeserviceoplevelse, når man ringede ind for at fortælle om ens ønsker til og udformning af bordpladen. Jeg foreslog derfor, at man brugte nogle ressourcer fra virksomhedens side, for at højne imødekommenheden og den faglige ekspertise hos kundeservice. Derved vil man kunne få flere handler i hus.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Vi ringede til bordpladefabrikkens kundenummer for at få inspiration til en løsning på en bordplade i vores køkken-alrum. Vi havde i forvejen udset os specifikt materialerne corian og keramik og ville høre om de forskellige tilbudteløsninger.
Det lovede godt ud fra den velrettede hjemmeside, som de skal have ros for.
Desværre blev vi sendt i ring i telefonkøen og da vi endelig kom igennem, var det ikke til kundeservice.
Det kunne være et forslag for virksomheden at have bedre styr på deres telefon system.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Tingene kører - kommunikation er god. Det er anden gang jeg køber her. Jeg står selv for op måling i samarbejde med håndværker, der skal montere den.
Lidt kort telefontid i sommerferietiden.
Havde bestilt 5xprøver, som jeg måtte rykke for refusion for. Men ellers intet at klage over.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Vi skiftede bordplader i 2022 i vores tidligere hus og brugte BORDPLADEFABRIKKEN.
Vi er nu flyttet, og har igen brugt BORDPLADEFABRIKKEN til levering af rustfri bordplade med vask og corianplade til induktionsplade.
Illustrativ hjemmeside, fin service og perfekte produkter.
Poul Martin, Ringsted