Bordpladefabrikken.dkAnmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 160 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkterne, der beskrives som flotte og af høj kvalitet, og mange roser den gode service og kommunikation. Mange fremhæver, at leveringstiderne ofte overholdes, og at bestillingsprocessen er nem og ligetil, hvilket bidrager til en positiv samlet oplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med levering, herunder forsinkelser og manglende information om fragt, samt udfordringer med produktets mål og udskæringer. Enkelte nævnte også, at farven på det leverede produkt ikke stemte overens med vareprøven, og at der var fejl i tegninger eller manglende dele ved levering.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med både kvalitet... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterer om hurtig og præcis levering... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den gode pris, kommunikation og nemme... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med produktet og dets... Se mere

Order

Anmeldere nævner tvetydig feedback om ordrer, hvor nogle finder bestillingsprocessen hurtig og nem, især med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Overordnet set er vi super tilfredse og har købt den bordplade vi drømte om. Men synes hele tegne processen er noget langtrukken med mails frem og tilbage og redigerede tilbud inden man når frem til d... Se mere

Bordpladen blev leveret til tiden og målene passede. Fin service undervejs. Kun 4 stjerner fordi vi måtte igennem 4 mailrunder inden tegningen passede med den jeg havde indsendt fra start. Det var lig... Se mere

Tingene kører - kommunikation er god. Det er anden gang jeg køber her. Jeg står selv for op måling i samarbejde med håndværker, der skal montere den. Lidt kort telefontid i sommerferietiden. Havde b... Se mere

1. Køkkenbordpladebutik
  2. Køkkenindretningsbutik
  3. Køkkenudstyrsbutik

Hos Bordpladefabrikken.dk får du kvalitetsbordplader på niveau med dem, du finder i traditionelle køkkenbutikker – men til priser, der er 20-40 % lavere. Vi er en af Danmarks største onlineforhandlere af bordplader og tilbyder et omfattende udvalg, der passer til ethvert hjem og behov. Vælg mellem materialer som massivtræ, rustfrit stål, Corian, laminat, kompaktlaminat, granit, marmor og flere andre eksklusive muligheder. Vores unikke koncept uden fysiske butikker og lagerbinding gør det muligt at tilbyde skræddersyede løsninger til markedets bedste priser. Når du handler hos os, får du leveret din bordplade direkte til døren – hurtigt, effektivt og uden besvær. Med over 10 års erfaring i branchen er vi dedikerede til at gøre det nemt for dig at få din drømmebordplade. Vores faguddannede personale står klar til at hjælpe med alt fra rådgivning og opmåling til montering. Vi guider dig trygt gennem hele processen og sikrer, at du får en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Hos Bordpladefabrikken.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi sørger for, at du får mest muligt for pengene. Gør din drøm til virkelighed med vores skræddersyede bordplader.

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 måned

160 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De har et fantastisk stort udvalg af…

De har et fantastisk stort udvalg af bordplader, og man kan spare op til 40% ift køkkenbutikkerne.

29. september 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores store udvalg af bordplader og har oplevet gode besparelser sammenlignet med køkkenbutikkerne. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores priser og sortiment.

Sig endelig til, hvis du har brug for vejledning til fremtidige køb eller har anden feedback.

Bordpladefabrikken.dk

God vejledning og service.

God vejledning og service.

16. september 2025

Tak for din anmeldelse,

Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse med både vejledning og service hos os. Din feedback betyder meget.

Sig endelig til, hvis du har anden feedback så vi kan gøres os fortjent til den sidste stjerne :)

Bordpladefabrikken.dk

God vejledning i gennem hele processen…

God vejledning i gennem hele processen mod en fed bordplade til en lille 2V-lejligheden, med et ok-stort køkken;-)

17. september 2025

Tak for din anmeldelse,

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig godt vejledt hele vejen igennem processen. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge den rette bordplade, og derfor gør vi meget ud af at sikre, at vores kunder føler sig trygge og får de bedste løsninger til deres hjem. Det lyder til, at vi sammen har fundet en løsning, der både passer til din 2V lejlighed og giver dit køkken et flot løft, og det er vi rigtig glade for.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, da det giver os motivation til fortsat at yde vores bedste.

Bordpladefabrikken.dk

Bordpladerne var helt perfekte og lever…

Bordpladerne var helt perfekte og lever fuldt ud op til vores forventninger jeg vil bruge jer igen og anbefale jer til andre.

16. september 2025

Hej Vivvi,

Tak for din anmeldelse,

Hvor er det dejligt at høre, at bordpladerne var helt perfekte og levede fuldt ud op til dine forventninger. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en positiv oplevelse – både med produktet og med den service, vi har leveret. Vi sætter stor pris på, at du vil bruge os igen og anbefale os til andre. Anbefalinger som din er med til at styrke vores arbejde og motivere os til hele tiden at levere den bedste kvalitet og service.

Bordpladefabrikken.dk

11.600kr for opmåling, alligevel laver de brølere på målene.

Betalte 11.600kr for en opmåling der tog 20 minutter+påsætning af bordplade. Hul til håndvask er vendt 90 grader forkert, så den ikke kan installeres. Ingen beklagelser, ingen deadline for udbedring, intet hørt i en uge. Jeg står derfor trods af at betale en hæftig premium for at tingene fungerer ordentligt med et ikke-fungerende køkken. Elendigt.

15. september 2025

Hej Elias

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse vi ønsker at give vores kunder!

Vil du ikke skrive til mig direkte på trustpilot@bordpladefabrikken.dk? Så skal jeg sørge for at vi får løst det for dig!

Jeg beklager endnu engang ulejligheden.

Med venlig hilsen,

Opdatering 22/10/25

Hej Elias,

Jeg håber vi har fået løst dine udfordringer - jeg hørte desværre aldrig fra dig.
Skulle der forsat være udfordringer, så må du endelig ikke tøve med at kontakte mig.

Bordpladefabrikken.dk

Det er flotte produkter de sælger

Det er flotte produkter de sælger. Information undervejr kunne være bedre men hvis man vil vide mere må man selv spørge. Vi havde noget reklamation på produktet og inden vi havde fået alt ordnet var der fra de målte op til bordpladen til de var færdige gået 2 måneder. Vi var derfor glade for at vi valgte sommeren til at få denne fornyelse. Der kan ikke laves meget mad uden køkkenbord og vask.
Projektet startede 4/7- og sluttede 11/9- 2025

11. september 2025

Tak for din henvendelse.

Vi er virkelig kede af, at det samlede forløb er endt med at tage så lang tid – og vi forstår godt, at det har været frustrerende. Du har desværre været ret uheldig med reklamationen, og vi erkender, at det har trukket processen unødigt ud.

Som du selv nævner, faldt både opmåling og montering midt i sommerferien, hvilket desværre ofte giver forlænget sagsbehandling og ventetid – ikke mindst når der samtidig opstår reklamationer. Vi forstår fuldt ud, at det er besværligt at undvære køkkenbord og vask i så lang tid, og vi ville gerne have haft mulighed for at løse det hurtigere for dig.

Vi er glade for, at du trods alt er tilfreds med produkterne – de er nemlig virkelig flotte, og det betyder meget for os, at det endelige resultat lever op til dine forventninger. Vi tager også din kommentar om information undervejs til efterretning. Vi bestræber os på at være så tydelige som muligt, men vi kan se, at der her har været plads til forbedring.

Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os til at blive bedre.

Bordpladefabrikken.dk

På Bordpladefabrikken.dk er der rigtig…

På Bordpladefabrikken.dk er der rigtig gode oversigter og forklaringer. Samtidig er de altid klar på at svare på mails og telefon med spørgsmål.
Man kan vælge at købe sin bordplade med egen opmåling og montering eller man kan købe sig til en eller begge dele. Desværre er opmålingen ganske dyr - især set i lyset af, at det efter oplysning blot er en person der kommer med sin scanner og taster nogle målepunkter ind. Havde det været billigere havde vi nok valgt det. Nu målte vi op selv, men når man taster sine mål ind så er der kun mulighed for at indtaste ét længdemål ét breddemål og så naturligvis valget af tykkelse på bordpladen. I gamle huse er mure og vægge skæve, og det gjorde vi i processen opmærksom på, men den tegning, man får til godkendelse indeholder ingen skæve vinkler! Den kan man så godkendelse eller lade være med at godkende. I vores tilfælde var vi så langt henne i processen og fik så mange påmindelser, så vi endte med at godkende de rette vinkler selvom vi vidste at den ene længde skulle være 1 cm længere end den anden. Det giver naturligvis lidt udfordringer ved montering, men de blev løst tilfredsstillende. Så vi har en smuk bordplade med lidt skjulte skavanker. Det kunne jo have været bedre - så derfor er der ikke 5 stjerner. Forslag: giv mulighed for at indtaste flere afstande og skæve vinkler eller sæt prisen for opmåling ned.

8. september 2025

Hej,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores selvbetjeningsløsning og de muligheder, den giver for at sammensætte og bestille bordplader på egen hånd. Det glæder os også meget at høre, at dialogen med os har været god, når du har haft brug for personlig hjælp – det er noget, vi sætter stor pris på.

Du har helt ret i, at der i vores online selvbetjening ikke er mulighed for at indtaste skæve vinkler eller flere mål pr. side. Det er et bevidst valg for at holde løsningen enkel og brugervenlig – men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe med specialmål og skæve vinkler. Det håndterer vi meget gerne via personlig dialog. Det kan enten være i form af et specifikt tilbud, hvis man kontakter os direkte, eller det kan tages som en del af tegningen, som man modtager til godkendelse efter bestilling.

I dit tilfælde lyder det som om, det netop er her, at noget er blevet misforstået – for det ville vi uden tvivl gerne have hjulpet med. Det er vi kede af, og vi vil meget gerne høre nærmere om netop dette forløb, så vi kan undersøge sagen nærmere og lære af det.

Du er derfor meget velkommen til at skrive direkte til mig på trustpilot@bordpladefabrikken.dk.

Angående opmålingen forstår vi godt, at prisen kan virke høj. Men det er bestemt ikke så simpelt, som det måske kan lyde. Vi sender en yderst erfaren og veluddannet opmåler ud, som bruger ekstremt præcist udstyr – og som ikke blot scanner mål, men samtidig gennemgår hele rummet med fokus på, at alt er klar til montering og at resultatet bliver optimalt. Det er en vigtig del af kvalitetssikringen og med til at sikre det bedst mulige slutresultat.

Tak også for dine forslag – både omkring opmåling og mulighederne i bestillingsværktøjet. Det er værdifuld feedback, som vi tager med i vores videre udvikling.

Bordpladefabrikken.dk

Rigtig god service og vejledning pr…

Rigtig god service og vejledning pr telefon. God hjemmeside som hurtigt giver overblik over muligheder og pris. Jeg har fået en stålplader med integreret vask lige som jeg ville have den. Anja Jørgensen

12. juni 2025

Tak for din anmeldelse,

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service, vejledning og hjemmesidens brugervenlighed. Vi håber du bliver glad for din nye bordplade i mange år fremover! :)

Bordpladefabrikken.dk

Kvalitet i top til en rigtig god pris.

Kvalitet i top til en rigtig god pris.
Jeg købte to små bordplader til mit industrikøkken, som fuldt ud lever op til mine forventninger og behov, og kan varmt anbefale Bordpladefabrikken.
Da jeg bor på en "ikke brofast ø", var der lidt omkring levering til færgen, men mails blev hurtigt besvaret, og fik derfor ikke indflydelse på den samlede oplevelse.

27. august 2025

Tak for din anmeldelse,

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og prisen – og at bordpladerne lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling! Det glæder os også, at kommunikationen omkring leveringen fungerede godt, selv med de ekstra logistiske udfordringer.

Vi håber at se dig igen på Bordpladefabrikken!

Super handel

Det var overraskede nemt at indgive mål, og resultatet blev flot. Hurtig og ukompliceret levering.

11. august 2025

Tak for din anmeldelse,

Det glæder os meget at høre, at du havde en super handel, og at processen med at indgive mål var nem og overskuelig. Vi sætter stor pris på din ros af både resultatet og leveringen – det betyder meget for os!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med!

Dårlig kommunikation

17. juli 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores kommunikation. Det er selvfølgelig langt fra den service, vi ønsker at levere. For at vi kan undersøge sagen nærmere og blive klogere på, hvad der er gået galt, vil vi meget gerne høre lidt mere om din oplevelse.

Skriv meget gerne til mig på trustpilot@bordpladefabrikken.dk - så sidder jeg klar til at dykke ned i sagen.

Bordpladefabrikken

Lang leveringstid, fejlprodukter, nul kundeservice. Find en anden forhandler!

Har bestilt bordplader inkl. deres "all risk" tryghedspakke med opmåling mm. Så det er luksusmodellen, men føles som luksusfælden. 3 1/2 måned er gået siden jeg bestilte. Ved bestilling skal der være klar til opmåling, så mit nye køkkens elementer var på plads - jeg manglede kun bordplade, vask og komfur. Det mangler jeg stadig. De 5-10 dages levering de skilter med er snarere i måneder...
Bordpladerne blev ellers fremstillet på fabrikken "kun" 4 uger efter bestilling (de er datostemplede). Men der gik yderligere 4 uger før jeg blev tilbudt montering. Og, så passede de ikke, trods firmaets egen opmåling. Der er nu 5 ugers ventetid på næste forsøg. En aftalt ny monteringstid blev aflyst kun 1 hverdag før forventet ankomst. Opmåling og montering kræver selvfølgelig at man er hjemme, så held og lykke med at kombinere arbejds- og familieliv med de mange nye aftaler med firmaet...
For det lange forløb og den uventede ventetid er jeg tilbudt en kompensation på sølle 4% af prisen. Nul empati, nul kundeservice. Kunne jeg hæve handlen, gjorde jeg det.

Køb dine bordplader et andet sted.

14. august 2025

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest undskyld, at dit forløb med os ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår fuldt ud, at det har været frustrerende at stå med et næsten færdigt køkken og opleve lange ventetider og manglende sammenhæng i processen.

Opmålingen af din bordplade blev gennemført få uger efter bestillingen, og vi kunne tilbyde montering cirka en måned efter. Det er længere end vores normale leveringstid – og det beklager vi – men vi begynder på det tidspunkt at ramme ind i sommerferieperioden. Det er desuden korrekt, at vi ikke kunne gennemføre monteringen på den første foreslåede dato, da du selv var bortrejst, og derfor blev den rykket yderligere et par uger.

Vi er kede af, at det leverede produkt ikke var fejlfrit – det skal det naturligvis være. Der var tale om kosmetiske mangler, og vi tog hånd om det med det samme. Vi tilbød, at du kunne tage køkkenet i brug med den midlertidige bordplade, inklusive installation af VVS og kogeplade, og vi påtog os ansvaret for at flytte installationerne 1:1, når den nye bordplade blev leveret. Det tilbud valgte du desværre ikke at tage imod – hvilket vi naturligvis respekterer – men det kunne have gjort ventetiden mere spiselig.

Det er helt uacceptabelt, at montørerne aflyste den aftalte montering af de nye bordplader med så kort varsel. Det skal vi tage op internt med det samme – det er ikke den service, vi ønsker at være kendt for.

Vi vil gerne præcisere, at de 5-10 dages leveringstid, vi skilter med, gælder standardbordplader uden opmåling og specialtilpasning. Når vi arbejder med specialmål og individuelle løsninger, tager det længere tid – ikke mindst fordi bordpladerne ofte skal limes, lakeres og efterbehandles, hvorefter de skal stå i en periode for at sikre tørring og kvalitet.

Det er heller ikke usædvanligt, at bordpladerne er færdigproduceret tidligere end monteringsdatoen – det skyldes ganske enkelt planlægningen i montørernes kalender.

Vi ved, at vi ikke har ramt plet i din sag, og det tager vi ansvar for. Vi håber dog, at du trods alt kan se, at vi har forsøgt at finde gode løsninger undervejs – og vi beklager dybt, at oplevelsen ikke blev, som den burde.

Du er meget velkommen til at skrive til os på trustpilot@bordpladefabrikken.dk, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse – så tager vi meget gerne dialogen derfra.

Bordpladefabrikken.dk

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med bordpladefabrikken. Bestillingen var nem at gennemføre, og jeg fik hurtigt en bekræftelse på min ordre. Leveringen kom til aftalt tid, og varen var pakket pænt og sikkert ind. Kundeservicen var imødekommende og hjælpsom hele vejen igennem, hvilket gjorde det til en tryg og problemfri handel. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale bordpladefabrikken til andre.

8. august 2025

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en tryg og problemfri oplevelse hos os – lige fra bestilling til levering. Vi gør os umage for at skabe en nem og behagelig købsproces, så det glæder os meget, at det har været tilfældet for dig. Din ros til både kundeservice og leveringen varmer og motiverer os i det daglige.

Varm anbefaling

Jeg fik præcis de bordplader jeg havde drømt om til mit køkken. De gav mig bedre vejledning end jeg nogensinde har prøvet før og det var billigere.
Kan virkelig varmt anbefales!

16. juli 2025

Aftaler overholdes ikke

Jeg ringede deres kundeservice op og diskuterede en bordpladeløsning i træ eller et andet materiale. Manden i telefonen virkede ikke specielt vidende hverken i materialernes egenskaber eller leveringstider. Han lovede dog at forhøre sig hos sine underleverandører for at opklare nogle punkter, men vendte så aldrig tilbage.

Det ville klæde virksomheden at respektere folks tid og energi bedre. Dette er mit forslag til forbedring.

2. juli 2025

Tak for din anmeldelse,

Jeg er oprigtigt ked af at høre om din oplevelse – det er på ingen måde vores intention at spilde vores kunders tid eller ikke følge op som aftalt. Det lyder som et forløb, hvor vi ikke har levet op til vores egen standard for service, og det vil vi gerne tage ansvar for.

Jeg vil sætte stor pris på, hvis du har mulighed for at uddybe din oplevelse ved at skrive til trustpilot@bordpladefabrikken.dk. Det vil give os mulighed for at følge op internt og sikre, at vi bliver bedre fremadrettet.

Uansvarlig og elendig kundeservice

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med bordpladefabrikken. Det skal i starten understreges, at vi i hele forløbet har været i kontakt med leverandøren også, som er DFI Geisler, og vi er usikre på, hos hvem fejlen ligger, men som det fremgår af anmeldelsen, er det servicen fra bordpladefabrikken vi er utilfredse med.

Vi indhentede tilbud fra flere firmaer, hvor bordpladefabrikken vandt vores opgave pga. To ugers levering, prisen hos det andet firma var den samme. Men det viste sig, at det først ville tage fire uger at få en opmåler ud, og herefter var det 2 ugers levering. Det fremgik ikke mega tydeligt af tilbuddet. I mellemtiden har vi sendt oplysninger og aftalt materiale, vask og omtrentlige mål til bordpladefabrikken. Da opmåleren var hos os (fra DFI Geisler), kom han med kravet om at vores IKEAkøkken skulle have bedre understøtning af bordpladen, hvilket vi selvfølgelig var helt instillet på at efterleve, og vi kunne købe understøtterne af firmaet. Dette gjorde vi så i tiden op til leveringen, som var planlagt 2 uger senere. Dagen før, ringer bordpladefabrikken kl 16 og siger at bordpladen ikke bliver leveret den efterfølgende dag, fordi den ikke er klar. Det vil vi mene at de kunne have vidst og givet besked om noget tidligere ift. At vi skulle holde fri fra arbejde når de kom. Der var ikke meget beklagelse at spore hos bordpladefabrikken og en ny dag blev aftalt. Da DFI geisler så endelig kom ud for at montere bordpladen, kunne han med det samme se, at vasken, der var underlimet bordpladen, ikke ville kunne passe ned i vores køkkenmodul fra IKEA. Her blev vi temmelig trætte af situationen, men vi har forståelse for at fejl kan ske, og DFI Geisler montøren var meget beklagene og professionel. Han lod os beholde den del af bordpladen, som ikke havde vask, så vi kunne anvende dele af køkkenet. I fik af montøren ros for den understøtning vi har opført siden opmålingen. Han sagde at vi ville blive kontaktet for en løsning af bordpladefabrikken.

Hverken om eftermiddagen eller dagen efter hørte vi fra bordpladefabrikken. Så vi endte med selv at ringe dem op. Men de har temmelig korte telefonåbningstider, så vi fik ikke fat på dem. Om mandagen 5 dage senere får vi en mail fra bordpladefabrikken, hvor de beskriver at vi i vores understøtning er skyld i, at bordpladen og vasken ikke kan placeres. Dette er decideret forkert og en stor frækhed ift. At han blot kunne beklage og tage ansvar for den fejl de har lavet. Dette var yderst utilfredsstillende og mildest talt elendig service, på trods af at vi har betalt i dyre domme for "All risk"-løsning. Igen fik vi ingen antydning af beklagelse fra bordpladefabrikken. Et afslag i prisen ville have været en fair imødekommelse.

Men vi var løsningsorienteret og bordpladefabrikken var temmeligt langsomme om at svare og kommunikationen gjorde, at det tog yderligere 3 dage at komme til konklusionen, at vi skulle vælge en anden vask. Herefter hører vi så intet og vi nærmer os efterhånden sommerferieperioden, og bliver derfor stressede for at få en aftale om, hvornår de kommer for at montere. Vi må selv, adskillige gange skrive eller ringe til bordpladefabrikken for at få en opdatering og særligt én af gangene får vi af vide, at de ikke kan prioritere opgaven over andre opgaver pga. Ferie. Vi må ende med at lave et rasende opringning til en medarbejder (her efterhånden 2 uger efter den første montør har været forbi) der endelig forstår vores situation og sender en montør ud dagen efter.

Det værste ved oplevelsen var, at vi selv har skulle opsøge al kommunikation for at firmaet retter op på fejlen, særligt fordi vi havde titusindvis af kroner ude at flyve.

Vi får altså Bordpladen efter 8-9 uger og ikke efter 2 uger som vi forstod på tilbudet. Vi føler os egentlig godt behandlet af DFI geisler, mens bordpladefabrikken intet ansvar har taget for os eller forløbet. Vi fik aldrig en undskyldning fra bordpladefabrikken, hverken for flytning af dato for montering, fejlproduktionen, for at beskylde os for at have ansvar for fejlen, eller for at være elendige til at kommunikere.
Bordpladen er flot, monteringen er udmærket, fugerne er lidt lave her og der, ift. At de griber skidt og vand. Men vi orker ikke at tage denne dialog med firmaet. Ellers synes vi den lever op til kvaliteten vi forventede.

Fejl kan ske, men så elendig service er aldrig i orden. Vi anbefaler derfor ikke bordpladefabrikken til venner og bekendte.

14. juni 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er oprigtigt kede af at høre om jeres oplevelse – det er bestemt ikke den type service, vi ønsker at levere, og det gør os ondt, at forløbet har føltes frustrerende og utilfredsstillende.

Selvom fejl desværre kan opstå, skal vores kommunikation og opfølgning selvfølgelig være langt bedre, og vi tager jeres oplevelse meget alvorligt. Jeg vil meget gerne, at I kontakter mig direkte på trustpilot@bordpladefabrikken.dk, så vi – hvis ikke andet – kan sikre os, at slutproduktet lever op til jeres forventninger. I samme omgang vil jeg også meget gerne følge op på processen og gennemgå, hvad der er gået galt undervejs, så vi kan lære af det og sikre, at det ikke gentager sig fremover.

Bordpladefabrikken

Dårlig kundeoplevelse (forrige anmeldelse slettet!)

Jeg kan se, at min forrige anmeldelse er blevet slettet. Jeg var endda både høflig og konstruktiv i min anmeldelse. Det er en løjerlig tilgang til feedback, at man fra Bordpladefabrikkens side forsøger at få mindre positive anmeldelser slettet. Man burde måske i stedet lære af det, som folk har taget sig tid til at skrive. Jeg gentager derfor her min feedback, så andre kunder fortsat kan se den .

Jeg havde delt min oplevelse, som handlede om, at det var en sløv kundeserviceoplevelse, når man ringede ind for at fortælle om ens ønsker til og udformning af bordpladen. Jeg foreslog derfor, at man brugte nogle ressourcer fra virksomhedens side, for at højne imødekommenheden og den faglige ekspertise hos kundeservice. Derved vil man kunne få flere handler i hus.

31. juli 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger. Det har på ingen måde været vores hensigt at få din anmeldelse slettet. Vi har udelukkende forsøgt at bruge Trustpilots værktøjer til at invitere dig til at uddybe din feedback, så vi bedre kunne forstå og lære af din oplevelse.

Vi vil meget gerne i dialog og høre mere om dine input. Du er derfor meget velkommen til at skrive uddybende til trustpilot@bordpladefabrikken.dk, så vi kan tage hånd om sagen og blive klogere på, hvordan vi kan forbedre os.

Svært at komme igennem

Vi ringede til bordpladefabrikkens kundenummer for at få inspiration til en løsning på en bordplade i vores køkken-alrum. Vi havde i forvejen udset os specifikt materialerne corian og keramik og ville høre om de forskellige tilbudteløsninger.

Det lovede godt ud fra den velrettede hjemmeside, som de skal have ros for.

Desværre blev vi sendt i ring i telefonkøen og da vi endelig kom igennem, var det ikke til kundeservice.

Det kunne være et forslag for virksomheden at have bedre styr på deres telefon system.

2. maj 2025

Hej Louise,

Tak for din feedback.

Det lyder meget underligt! Vi har i øjeblikket kortere telefontid grundet sommerferie, men derfor skulle du nu stadig komme igennem til os helt uden problemer.

Ringede du på 52 51 88 86?

Vil du ikke uddybe din forklaring, samt gerne oplyse hvornår du ringede, samt hvilket nummer du ringede på - i en e-mail til mig på trustpilot@bordpladefabrikken.dk?

Fremdrift og god kommunikation

Lidt kort telefontid i sommerferietiden.
Havde bestilt 5xprøver, som jeg måtte rykke for refusion for. Men ellers intet at klage over.

10. juli 2025

Tak for din anmeldelse,

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både fremdrift og kommunikation – og at du vender tilbage som kunde, betyder meget for os. Tak for din tålmodighed med de kortere telefontider og refusionen af prøverne – vi tager det med os som input til forbedringer, især i travle perioder.

Tøv endelig ikke med at tage fat i os igen, hvis du har brug for sparring til kommende projekter.

Bordpladefabrikken.dk

God service og perfekte produkter

Vi skiftede bordplader i 2022 i vores tidligere hus og brugte BORDPLADEFABRIKKEN.
Vi er nu flyttet, og har igen brugt BORDPLADEFABRIKKEN til levering af rustfri bordplade med vask og corianplade til induktionsplade.
Illustrativ hjemmeside, fin service og perfekte produkter.
Poul Martin, Ringsted

14. juli 2025

Hej Poul Martin,

Tak for din anmeldelse,

Hvor er det fantastisk at høre, at du har valgt os igen – det er den største anerkendelse, vi kan få! Vi er glade for, at både vores produkter og service har levet op til dine forventninger, og at hjemmesiden har været en hjælp i processen.

Skulle du få brug for os igen i dit nye hjem, står vi naturligvis klar til at hjælpe.