Har nu forgæves forsøgt at få en vareprøve i mere end 4 uger. Jeg har talt og skrevet med 5 forskellige personer. Senest blev jeg lovet der blev rettet op, det er en uge siden. Stadig... Se mere
Brian og bordpladefabrikken har givet os den bedste oplevelse med vores bordplader. Vi bestilte hele 5 og alt fra bestilling, opmåling til levering samt verdensklasse montering. Alt var til 10 stjer... Se mere
Fin process og rigtig god kundeservice. Jeg skulle bruge information omkring produktionstolerancer, og det kunne jeg ikke få fat på. Alle andre spørgsmål var de behjælpelige med. Fint produkt og god... Se mere
INGEN anbefaling til Bordpladefabrikken herfra. Vi valgte den løsning med selv at måle op til vores nye granitbordplade til vores kogeø. Den skulle nemlig have de samme mål, som den forrige. De mål... Se mere
Hos Bordpladefabrikken.dk får du kvalitetsbordplader på niveau med dem, du finder i traditionelle køkkenbutikker – men til priser, der er 20-40 % lavere. Vi er en af Danmarks største onlineforhandlere af bordplader og tilbyder et omfattende udvalg, der passer til ethvert hjem og behov. Vælg mellem materialer som massivtræ, rustfrit stål, Corian, laminat, kompaktlaminat, granit, marmor og flere andre eksklusive muligheder. Vores unikke koncept uden fysiske butikker og lagerbinding gør det muligt at tilbyde skræddersyede løsninger til markedets bedste priser. Når du handler hos os, får du leveret din bordplade direkte til døren – hurtigt, effektivt og uden besvær. Med over 10 års erfaring i branchen er vi dedikerede til at gøre det nemt for dig at få din drømmebordplade. Vores faguddannede personale står klar til at hjælpe med alt fra rådgivning og opmåling til montering. Vi guider dig trygt gennem hele processen og sikrer, at du får en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Hos Bordpladefabrikken.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, men vi sørger for, at du får mest muligt for pengene. Gør din drøm til virkelighed med vores skræddersyede bordplader.
Ved Stranden 1, 9560, Hadsund, Danmark
- 52 51 88 86
- salg@bordpladefabrikken.dk
- bordpladefabrikken.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Helt igennem en god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse. God og hurtig service.
Altid god service og flotte resultater
Fejl i leveringen
Sælgeren af vores bordplade lavede en fejl i bestillingen. Vi havde bedt om udskæring en planlimet kogeplade, men i tilbuddet var vi ikke opmærksomme på, at dette var blevet ændret til en nedfældet bordplade.
Hvis det skulle korrigeres, ville det koste os 7100 kr yderligere, hvilket vi ikke er villige til at betale ekstra inklusiv øget ventetid.
At vi har fået et nedslag i pris på 3000 kr synes jeg er en meget ringe trøst.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Tung bestillingsproces
Vi skulle have en bordplade i eg med udvidet afsnit omkring vask i stål.
Vi er meget tilfredse med resultatet, og det er jo det vigtigste.
Kommunikationen med Bordpladefabrikken var uendeligt tung. Mange mails. Meget lang leveringstid fra første kontakt (3 måneder).
Bordpladefabrikken virkede som et unødvendigt ekstra led, da selve bordpladen (så vidt jeg kunne forstå) blev lavet, leveret og monteret af et andet firma.
Vi måtte få monteret midlertidig bordplade, som vi brugte i 5 uger, fordi bestillingsprocessen var så langsommelig.

Besvarelse fra Bordpladefabrikken.dk
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside - nem at komme i kontakt med sagkyndig medarbejder - levering til aftalt tid - produktet lever op til forventningerne - anbefalinger herfra..
Jeg havde brug for et skrivebord i…
Jeg havde brug for et skrivebord i specielle mål. Jeg fandt Bordpladefabrikken som netop kunne opfylde dette behov, og samtidigt havde et stort udvalg. Jeg valgte bøg i stave, og jeg må sige, at pladen er virkelig flot lavet. Jeg er meget glad for den.
Bordpladen lever fuldt ud op til Vores…
Bordpladen lever fuldt ud op til Vores forventninger med er flot design og detaljerne er bare i orden.
Hurtig service
Hurtig service, hurtige svar på alle typer spm. Kom forbi uden videre for at rette en fejl dagen efter vi ringede.
God oplevelse
Levering til tiden og alt passede.
God bestillings/godkendelsesproces.
Leveret som lovet og opfølgning ved…
Leveret som lovet og opfølgning ved bestilling ved et tvivls spørgsmål for at undgå fejl. alt som det skal være
Vi har købt en fin bordplade fra…rne
Vi har købt en fin bordplade fra Bordpladefabrikken. I hvid/hvid kompaktlaminat. Nu hvor den er installeret kan vi se at farven ikke er HVID med råhvid og vi står tilbage med et hvidt bryggers og en råhvid bordplade (der ser lidt “gammel” ud ifht.). Det ville være rart, hvis den var opgivet som “knækket hvid” og ikke bare hvid, da det desværre kommer til at drille vores øje fremover.
Kvaliteten var ellers flot og alt er ellers som det skal være.
De manglende stjerner er kun, pga. vigtigheden i at beskrive farverne korrekt, når man ikke har mulighed for at se bordpladerne i virkeligheden inden køb.
Perfekt samarbejde med firmaet
Perfekt samarbejde med firmaet. Nemt at få kontakt og alt bliver leveret som aftalt.
Her kan du trygt købe dine bordplader
God hjemmeside
Forståelig bestillingsformular
God præcis dialog
Fornuftig pris
Levering til aftalt tid
******
Enkel og overskuelig hjemmeside
Enkel og overskuelig hjemmeside. Mulighed for fysik at bese produktet inden bestilling
Alt er som forventede
Alt er som forventede. Mål, finish og leverings tid var helt perfekt. Det er ikke sidste gang jeg handler hos bordpladefabrikken. vh Jørgen ( J.A. Montage )
Flot arbejde
Fik lavet en ny bordplade til vores Badmiljø med en underlimet vask fra Duravit, resultatet blev faktisk rigtig fint
Uproblematisk ordre håndtering
Uproblematisk ordre håndtering, herunder gennemgang af måltagning og tegninger. Levering som aftalt.
Henrik S. Andersen
God proces fra start til slut
God proces fra start til slut. Alt var som det skulle være inkl. høflig betjening.
Super kvalitet
Super kvalitet, god service og hurtig levering. Kan varmt anbefale denne virksomhed til din næste bordplade.😁