4,4

Yderst finurlige bordplader

Yderst finurlige bordplader! jeg manglede en bordplade til et kælder-bord (ikke spørg havd jeg skal bruge det til) jeg fandt en flot rød bordplade så man ikke kan se pletterne så nemt. Bordpladen er også lavet af fast hård sten så man nemmere (ved en fejl) kan banke ens hoved bevidstløs. God og nem handel, kan klar anbefalde!

2. januar 2026

Et halvt år skulle der gå fra vi fik…

Et halvt år skulle der gå fra vi fik leveret en bordplade med fejl på målene, til fejlen blev udbedret… og vejen dertil har været udmattende, frustrerende og en del værre tillægsord.
I processen har vi følt os holdt hen, mødt med mistro og manglende forståelse for vores frustrationer og følt os latterliggjort fordi vi ikke ville acceptere fejlen, der var på en mindre del af den totale leverance. Vi har reelt været i tvivl om vi nogensinde ville få fejlen udbedret, og da vi havde betalt for bordpladen, så var der absolut ingen interesse i at yde os en ordentlig service.
I vores forløb er det et utal af gange blevet nævnt at bordpladebutik.dk ikke er stærkere end deres svageste led, og at det var os der stillede urimelige krav. I vores optik var det helt tydeligt at det var dem selv som forhandler der var det svageste led - selve bordpladen er som den skal være, og de personer der har været ude i forbindelse med ordren har været venlige.
Vi lyttede da det i forbindelse med bestillingen blev sagt at anmeldelserne her inde var gamle og ikke noget at tage sig af, klog af skade vil vi fraråde andre at gøre det samme…

30. marts 2023

God oplevelse

Fik leveret de ønskede Dektonplader med lidt finurlige mål, og de passede perfekt. Ordren blev lidt forsinket, men jeg oplevede kun god kommunikation og feedback i processen.

26. juli 2022

Glade og tilfredse kunder her

Vi har haft et meget godt forløb. Først og fremmest kunne bordpladebutik.dk som de eneste levere vores længste bordplade uden samling. Dernæst var de billigst. Coronaen skabte nogle bump på vejen, da landet lukkede ned - alle bump blev løst. Den første levering af vores bordplader endte med en lille revne, da fragtfirmaet ikke før havde håndteret stenbordplader. Pladen blev skiftet, da landet lukkede op og denne gang var det specialister, der leverede og monterede den. Vi har i dag de flotteste granitbordplader, som endte med at være billigere end HTHs tilbud på kedelige laminatbordplade. Glade kunder her :)

17. maj 2022

Lavt serviceniveau

Måske de laveste priser, men desværre også tilsvarende lav service og information. Bemærk, at der ikke er informationer om de ydelser, vi betaler (mange penge) for hverken på hjemmeside eller ordrebekræftelser pr. mail. Således slipper bordpladebutik.dk for at leve op til nogen aftaler. Vi har samme oplevelse som beskrevet i de andre trustpilot-anmeldelser, og valgte ikke firmaet grundet "lav" pris, men efter særligt produkt som kun bordpladebutik.dk kan levere. Vi vælger ikke igen og anbefaler hermed heller ikke, firmaet til andre.

25. marts 2021

Jeg Vil ikke anbefale at købe fra denne…

Jeg Vil ikke anbefale at købe fra denne butik.

Det virker umiddelbart som om de har styr på det hele , men prisen på vores bordplade steg 2 gange efter han havde givet et overslag og vi endte med en pris der 10 procent dyrere end overslag.

Leveringdato kunne ikke overholdes og det hele bliver slået hen som bagateller.

Fra digital opmåling til bordplade skal leveres og monteres er der nu gået 8 uger og vi har ikke fået en dato endnu!

Efter vi har brokket os og bedt om at annuller handlen har de skyndt sig at trække det beløb bordpladen kostede.

Hold jer langt væk herfra og især Hans der snakker for at holde varmen.

8. september 2020

Jeg har bare hæft en rigtig dårlig…

Jeg har bare hæft en rigtig dårlig handlesoplevelse og så lave et serviceniveau som jeg har haft hos bordpladebutikken. Sælgeren Hans løber fra sit ansvar, og kan ikke overholde aftaler.

Jeg er klar over at vores valg af bordpladen kræver lidt længere tids levering ,men det kan da ikke passe man lad en kunde vente helt fra uge 29 og til dagens dato, uden at give en dato på hvornår pladen kommer.

Fra: bordpladebutik.dk
Sendt: 12. august 2020 08:35
Til: Juliet Nakiganda
Cc: torben
Emne: SV: Bordpladebutik.dk - Kundehenvendelse

Hej Juliet,

Venligst henvises til din samtale med Torben af tidligere dd.

Vi beklager, såfremt du finder leveringstiden lang, men det er desværre situationen med råplader for tiden fra Dekton producenten i Spanien.
Såfremt det var en populær farve fra Dekton, så kunne vi levere ca. uge 34, hvilket ikke er tilfældet ved Aura. Venligst ligeledes vær opmærksom på, at der har været ferie i perioden uge 30 og 31.
Jeg forstår ligeledes, at du klager over prisen, som du har godkendt ved aktivering af ordren den 29.07.2020 – kl. 07.09.
Prisen på Dkk 34.113 er helt korrekt og skyldes, at der er i alt 6 skæve skæringer i den afsluttende pris, baseret på den endelige opmåling, hvilket ligeledes fremgår, når du sammenligner tilbuddet af den 28.05 med prisen baseret på opmålingen af den 28.07.

Håber at dette er dækkende, for så vidt din samtale med Torben.

Bordpladebutik.dk

Hans

Værkstedsvej 4
DK-6000 Kolding

Tlf. 2684 9191

Efter en del mails og opkald der stadigvæk ikke styr på hvornår vi kan forvente at montering af bordplade finder sted.???
Jeg havde nok aldrig godkendt en prise som 34.000 for et produkt men 10 ugers leveringstid.

Fra Hans

Hej Juliet,

Jeg forstår, at I har talt med Torben dd.

Jeg har været ude af huset i torsdag og fredag og er lige vendt tilbage på kontoret.

Der er givet besked fra fabrikken, at jeres plader lander i København den 15.09, og vi arbejder på at lave aftale med montagefolkene for lev/montering hos jer hurtigst muligt efter at jeres ordre er landet i København.

Bordpladebutik.dk

Hans

Værkstedsvej 4
DK-6000 Kolding

Tlf. 2684 9191

Det kan bare ikke være rigtig at i ikke overholder hvad i lover kunderne.

7. september 2020

Måske for billig...

Ulrik var absolut den billigste vi kunne finde på marked, måske også for billig. For Ulrik har i hvert fald ikke råd/rygrad til at indrømme sine egne fejl.
Ved bestilling fremsender Ulrik en produktions tegning til godkendelse, denne godkender jeg med forbehold, alle mål passer dog er vasken en model med indbygget hane hul hvilket resultere i at der vil komme en kant fra hvor vandhane er monteret og "op" på selv bordpladen. håndvasken er underlimet.
Vi ønsker en vask uden hane hul og i stedet montere vandhane direkte i bordpladen. alt dette er forklaret tydeligt via mail til Ulrik.
Ulrik og jeg taler kort i telefon og jeg informeres om der er en lille mere pris for denne løsning, hvilket jeg acceptere.

Bordpladen bestille med levering 2-3 uger senere.
Dagen inden levering informere Ulrik mig om at bordpladen bliver leveret med den vask hvori hane hullet er en del af vasken. imod vores aftale og min godkendelse af produktions tegning med forbehold.
Ulrik begrunder dette med at det ikke er mulig at underlime den ønskede type vask. Producenten af vasken skriver på deres hjemmeside at begge type vask er egnet til underlimning. Ulrik undgår at svare på mine spørgsmål ang. underlimning af denne type.

Naturligvis benægter Ulrik alt og siger jeg selv har godkendt tegningen mv.
Trods jeg gentagenden gange har refereret til vores telefon samtale samt hele mail korrespondancen som dokumentere hele samtalen.
Jeg har forsøgt at indgå et forlig, men alt benægtes.

Det er her jeg mener Ulrik er så billig med han´s bordplader at han ikke har råd til at påtage sig de fejl han kommer til at lave. derfor vil jeg kraftig overveje om man tør løbe denne risiko og handle med bordpladebutik.dk.
hver eneste gang jeg står ved min håndvask de næste 25 år kan jeg tænke på Ulrik og bordpladebutik.dk, det er en handel jeg sent vil glemme.
Jeg er overbevist om at Ulrik blot har sendt produktions tegningen til fabrikken, trods vores aftale om ændringer skriftlig/telefonisk.

Alt kan dokumenteres, dog ikke telefon samtalen.

5. januar 2020

Super god oplevelse og flot produkt!

Jeg bestilte vinduesplade, cisterne-plade og en bordplade i kompaktlaminat.

Sikke er flot og gennemført produkt!

Jeg modtog hurtigt en tegning fra dem, da jeg meget gerne ville have leveret inden jul og jeg godkendte straks.

Ordren blev leveret præcist på den opgivne dato. Inden jul. De var iøvrigt de eneste som jeg talte med, som kunne levere inden jul.

Tak for en god handel og jeg vil klart anbefale at bruge bordpladebutik.dk

25. december 2018

Ingen forstand på kundeservice

Allerede første gang jeg var i telefonisk kontakt med Ulrik fra bordpladebutik.dk, fik jeg følelsen af, at det var til stor irritation for ham, at jeg overhovedet henvendte mig.
Ulrik har en tendens til at afbryde og have en stemme fyldt med så meget irritation, at man automatisk får dårlig samvittighed over at henvende sig.

Jeg har dog fået mine to bordplader, men en anden gang lægger jeg min forretning et sted, hvor jeg som kunde sidder tilbage med følelsen af, at man rent faktisk er glad for at blive valgt som leverandør.
Produkterne fejler ikke noget, men forvent ikke at få hverken kundeservice eller rådgivning, hvis du vælger, at han handle her.
Ulrik har yderligere ScanTops A/S og Handybutikken.dk

10. oktober 2016

Hurtig, let og billigt

Vi bestilte 2 bordplader der skulle sættes sammen med vask isat den ene.
Vi sendte en tegning med mål og modtog derefter en maskintegning til godkendelse inden produktion. Der var desværre sket en fejl på den første tegning, så vi måtte vente lidt. Vi oplevede god service og fik svar på vores spørgsmål. Bordpladen kom ca. 10 dage efter vi havde godkendt tegningen og den passede perfekt.

2. januar 2016

Helt til grin

Vi bestilte 2 styks bordplader hos bordpladebutik.dk, med lovning på 5 % cashback, da vi havde bestilt og betalt viste det sig at det ikke gjaldt længere selvom tilbuddet stadig er på hjemmesiden.

Vi fik så endelig leveret pladerne, problemet med leverancen var at fragtmanden ikke kunne sætte pladerne af uden at man skulle være hjemme. Dette var ikke en del af aftalen. Da jeg så kom hjem og så pladerne havde de tydelige skader. Som vi efterfølgende klagede over. fragtmanden fortalte og viste at han indrapporterede elektronisk og jeg sendte billede til bordpladebutik.dk. Her var svaret at der var ikke noget at gøre da bordplader i fast mål er ""halvfabrikata"" som jo skal forarbejdes. dvs skære 10 cm af i hver ende for at løse vores problem Der handler vi ikke igen.

24. september 2015