Bord aan Tafel Anmeldelser 47

4,7

Afgelopen kerst 10 prachtige borden cadeau gekregen. Wat een geweldig cadeau om te krijgen en ook om te geven! We gebruiken de borden vrijwel dagelijks en zijn er nog altijd onwijs blij mee. Wee... Se mere

In een leuke en gezellige omgeving. Ilse is aardig en ik vind haar lekker Direct en heeft humor. Mooie schaal gemaakt

1. Studie
  2. Kunsthåndværk
  3. Keramikkursus
  4. Keramikbutik

Altijd al met je handen in de klei willen zitten? Kom een klei workshop volgen in mijn keramiek atelier in Bergen op Zoom. Ben je op zoek naar een creatieve workshop in Brabant of Zeeland? Bij Bord aan Tafel kun je je eigen servies maken. In mijn atelier ga je in een ontspannen en gezellige sfeer aan de slag met klei. Je gaat aan het werk met mallen, een wals en/of een deegroller. Of je nu wel of geen ervaring hebt, bij Bord aan Tafel gaat iedereen met een prachtig servies naar buiten.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Wat een leuke workshop bij Bord aan…

Wat een leuke workshop bij Bord aan Tafel. Onder begeleiding van Ilse maak je een setje bordjes of schaal. In een kleine groep ga je aan het werk en kies je zelf de grootte of vorm. Verrassend leuk om op deze manier zelf servies te kleien en te glazuren. Echt de moeite waard! Trots op het resultaat!

11. februar 2026

Absolute aanrader

Een leuke workshop die ik samen met mijn dochter heb gedaan. In een ontspannen sfeer werd er op vriendelijke manier uitleg gegeven en het resultaat van de schalen was prachtig 🤩.

21. februar 2026

Het was top!

Het was een leuke, goed verzorgde workshop. Alles werd duidelijk uitgelegd en je kon altijd allesvragen. Hee behulpzaam. We hebben genoten en ook nog wat moois gemaakt.

5. januar 2026

Het wordt duidelijk uitgelegd en je…

Het wordt duidelijk uitgelegd en je wordt prima begeleid in het maken van je eigen creatie .
Hele leuke middag gehad daar .
Ik kan het iedereen aanraden deze leuke creatieve workshop.
En je neemt een mooie blijvende herinnering mee naar huis

8. november 2025

Super leuk!

Was een leuke en gezellige workshop. Goede uitleg, en genoeg tijd om veel leuke bordjes en schaaltjes te maken. Komen nu nog terug voor de grote schalen!

10. oktober 2025

Leuke workshop!

Tijdens een hele leuke workshop een grote schaal met twee kleine schaaltjes gemaakt, niet verwacht dat het zo goed zou lukken! Duidelijke uitleg en een geduldige juf. Gezellig met mijn moeder en zus een heerlijke workshop ervaren.

4. september 2025

Alles klopte

Alles klopte. Ten eerste Ilse, de rust zelve, legt alles goed uit waarna je zelf aan de slag gaat. Heerlijk met je handen bezig , koffie erbij en uiteindelijk ga je met een prachtige grote schaal en twee kleintjes naar huis. Zelf glazuren kan ook en maakt t zelf maken extra leuk. Met 2 schoondochters gedaan en ik kan t iedereen aanraden! Nogmaals dank, Ilse.

4. september 2025

Een workshop met aandacht

Een workshop met aandacht. Naast dat het resultaat een mooie toevoeging is aan de servieskast en op tafel, wordt je tijdens de workshop begeleid met aandacht en expertise. Wij hebben een heerlijke workshop gehad :)

18. juni 2025