Erg leuk om (weer) een photobooth op ons feest te hebben. Eenvoudig (online) afspraken met ze maken, online design van de fotostrip. Levering (en ophalen) op tijd. Goede foto's en afdrukken, ook alles... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De PhotoBooth was top! Alle afspraken over brengen en ophalen werden goed nagekomen dat was erg fijn. We kregen goede uitleg over de booth en was eenvoudig in gebruik. Echte aanrader!
Top Service Helemaal uit Gouda naar Brabant gekomen, geen enkel probleem voor Boothville. Alles wordt netjes geinstalleerd en op zijn plek gezet. Volgende dag weer opgehaald. Deze ga ik zeker aan... Se mere
De booth werkte perfect. Goede kwaliteit foto’s, de persoonlijke lat-out was erg tof gelukt en een aanwinst voor het feest! Brengen en leveren afspraken verliep prima, de personen kwamen op tijd e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.
Kontaktoplysninger
Oostbaan 1125, 2841 ML, Moordrecht, Holland
- 088 112 56 65
- info@boothville.nl
- boothville.nl
100% tevreden
Leuk en goed geregeld. Prima service, goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!
Van begin tot einde goede service!
Service
Service, uitleg, kwaliteit, communicatie, vriendelijkheid personeel, bereikbaarheid
Mooie herinnering.
Snelle reactie, duidelijke communicatie, prijs kwaliteit verhouding oké.
Heel veel plezier en mooie momenten vast…
Heel veel plezier en mooie momenten vast
kunnen leggen deze avond.
Geweldige uitvinding en iedereen ging los voor een mooie foto.
Boothville geweldig bedrijf en meedenkend en helpend, blij dat Google hier uit kwam.
We zochten op fotobooth …
Niets is hun te veel en helpen waar kan ook de afstemming van halen brengen is geweldig
Volgende keer weer hier
FANTASTISCH!
Erg prettige communicatie met Boothville! Reserveren ging erg makkelijk. Ontwerp van de fotostrip was makkelijk te doen. Keertje gebeld en werd keurig geholpen. Avond voor levering netjes een tijd en de naam van de bezorger doorgegeven. Op locatie alles goed gegaan! Bij ophalen hetzelfde, netjes vooraf doorgekregen en de beste man was onwijs aardig en heeft zelfs nog even staan wachten omdat de kids nog foto's aan het maken waren.
Twee dagen later netjes alle gemaakte foto's digitaal ontvangen en voor een zacht prijsje ook alle fotostrips nog een keer nabesteld!
Alle gasten en zeker de kinderen hebben ontzettend genoten van de Photobooth! Ik raad Boothville zeker aan!!
Goede service fijn personeel die belt…
Goede service fijn personeel die belt als ze op locatie zijn en zelfstandig personeel zeer prettig
Top service!
Van bestellen, brengen tot ophalen: alles super geregeld en fijne communicatie. De fotobooth was een groot succes op ons Foute Feest!
Kwaliteit en service
Volgens afspraak en op tijd geleverd en opgehaald. Mooie kwaliteit en perfecte service.
Goede service, perfect op tijd geleverd en opgehaald zoals afgesproken
Mijn gasten hebben enorm genoten van de fotobooth
Fantastisch
Fantastisch! Weinig gedoe met opzetten en ophalen én geweldige foto's. De eerst volgende werkdag alle foto's digitaal gemaild gekregen. Was weer even heerlijk nagenieten.
Top aanvulling op n top feestje
Dikke aanrader
Snelle levering. Apparaat makkelijk te bedienen. Alleen tijdsbestek van 4 uur voor levering en ophalen is moeilijk haalbaar. 2 uur is beter.
Helaas storing maar fijn meegedacht
Na een half uur stopte het apparaat met uitprinten. We hebben gebeld met de klantenservice en zij gaven aan dat het apparaat ws te warm was geworden. Het voelde niet warm. Ze stuurden instructie filmpjes maar het werd niet opgelost. Gelukkig konden we wel foto's blijven nemen en deze digitaal opslaan. Een aantal dagen later werden wij netjes gebeld om tot een regeling te komen. We kregen alle foto's netjes alsnog uitgeprint opgestuurd en korting op de prijs. Fijn!
Goede communicatie!
Goede communicatie!
Goede service!
Geweldig toevoeging bij je feest
Echt geweldig!
Echt geweldig!! Ik kan het iedereen aanraden die een feestje geeft. De service is echt super!
Top service
We hebben een Boothville photobooth gehuurd voor onze trouwerij. Het was super makkelijk en snel om door het huur process heen te gaan. Veel opties voor het design van de fotostrip. Betrouwbare, duidelijke en professionele bezorg en haal service. Aanrader!
Het was een geweldige aanvulling op ons feest …
Het was een geweldige aanvulling op ons feest. Iedereen heeft er flink gebruikt van gemaakt. Het was top. De jongen die het bracht was zeer vriendelijk.Ik raad Boothville Iedereen aan.
Groot succes!
De fotobooth was een groot succes op onze bruiloft. Iedereen vond het geweldig en het onbeperkt printen kwam erg goed va pas!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.