Boothville Anmeldelser 1.456

4,9

Erg leuk om (weer) een photobooth op ons feest te hebben. Eenvoudig (online) afspraken met ze maken, online design van de fotostrip. Levering (en ophalen) op tijd. Goede foto's en afdrukken, ook alles... Se mere

De PhotoBooth was top! Alle afspraken over brengen en ophalen werden goed nagekomen dat was erg fijn. We kregen goede uitleg over de booth en was eenvoudig in gebruik. Echte aanrader!

Top Service Helemaal uit Gouda naar Brabant gekomen, geen enkel probleem voor Boothville. Alles wordt netjes geinstalleerd en op zijn plek gezet. Volgende dag weer opgehaald. Deze ga ik zeker aan... Se mere

De booth werkte perfect. Goede kwaliteit foto’s, de persoonlijke lat-out was erg tof gelukt en een aanwinst voor het feest! Brengen en leveren afspraken verliep prima, de personen kwamen op tijd e... Se mere

1. Firmaunderholdning

Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.

4,9

1 t anmeldelser

Super ervaring van levering tot ophalen

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Boothville. Alles werd netjes op tijd geleverd én ook weer keurig op tijd opgehaald. Dat gaf veel rust.

De photobooth was makkelijk in gebruik en het was erg leuk en handig dat we achteraf alle foto’s digitaal toegestuurd kregen. Dat maakt het extra waardevol om nog eens terug te kijken.

Een klein verbeterpuntje zou zijn om iets eerder een indicatie van de bezorgtijd te ontvangen. We kregen dit nu op de dag zelf. Het zou prettig zijn als je bijvoorbeeld twee dagen van tevoren al een globale tijdsindicatie krijgt (bijvoorbeeld binnen een tijdsblok van een uur). Dat hoeft zeker niet exact te zijn, maar voor de eigen planning zou dat erg fijn zijn.

Verder zijn we zeer tevreden en zouden we Boothville zeker aanraden!

21. februar 2026

We waren erg blij met de photobooth!

We waren erg blij met de photobooth!
Ook de klantenservice was zowel vooraf als achteraf erg netjes en meedenkend. Helpend bij het ontwerpen, het leveren en ophalen.
Je krijgt waar voor je geld!

6. februar 2026

Mooie foto's en goede service

Goede ervaring met boothville. Ze zijn snel en vriendelijk in communicatie. Komen afspraken na.
De fotobooth was zeer in trek op ons feest!
Maakt goede foto's. Leul dat je zelf de fotostrip kan ontwerpen. Kleine tip als je fotobooth in een wat donkere ruimte staat, houdt dan de achtergrond van de fotostrip licht in je ontwerp, dan komen de foto's beter tot zijn recht.
Ik zal jullie van harte aanbevelen aan anderen!

15. februar 2026

Zeer tevreden!

Van levering tot het gebruik van de fotobooth, alles ging heel soepel en was duidelijk! De fotobooth was een perfecte finishing touch voor ons event! Volgende editie gebruiken wij zeker weer boothville :)

12. februar 2026

Geweldig

Geweldig! Wij zijn enorm tevreden, van de communicatie, tot de mogelijkheden, de planning en ook de bijzonder goede kwaliteit van de gemaakte foto's! Super geregeld!

7. februar 2026

Lekker bezig Boothville!

Alles helemaal volgens afspraak geleverd. Ontwerp helemaal geïntegreerd, paste super mooi in ons feestje, heel gebruiksvriendelijk en er is enorm veel gebruik van gemaakt op de feestavond. Ook fijn dat Boothville een heldere all-in (onbeperkt foto's, levering en ophalen, BTW) hanteert die vooraf helder is gecommuniceerd. Bij andere aanbieders kwamen er bij het opvragen van een offerte vaak nog verborgen kosten bij.

28. januar 2026

Zeker een aanrader…

Wij hebben de fotobooth gehuurd voor onze Dochter 21 verjaardag ze vonden het allemaal geweldig. Alles werd op de afgesproken dag en tijd geleverd en uitleg kregen we de volgende dag weer netjes op tijd opgehaald

2. februar 2026

Op de foto gaan blijft een feestje

Voor de tweede keer dit jaar jullie fotobooth ingehuurd. En ook nu weer super tevreden. Het blijft altijd een 'attractie' waar mensen graag op de foto gaan. Bedankt weer voor jullie snelle service.

7. februar 2026

Erg leuk!

Echt een heel leuk ding voor een avond feest! Netjes afgeleverd en ook superleuk dat de foto's nog worden nagestuurd via een link. Ook leuk dat je je eigen strips kan maken. Communicatie met de feestlocatie ging even een beetje vaag, maar netjes en zonder extra kosten opgelost. Aardig prijzig maar ik vond het zeker de moeite waard!

26. januar 2026

Aanrader!

Top geregeld. Brengen en halen, booth staat klaar voor je feest begint. Werkt makkelijk en is echt de kers op de taart voor je feestje.

En daarna alle foto’s ook nog eens digitaal.

2. februar 2026

Zeker een aanrader!

Alles was super goed geregeld. Ze kwamen het installeren op de afgesproken dag en tijd en de volgende dag weer ophalen op afgesproken tijd.

26. januar 2026