Boostbet Anmeldelser 75

4,6

I just joined Boostbet and I’m telling ya, it’s the best betting site on the market. Great customer service, regular bonuses and promotions offered and best odds for both racing and sports. Join now…y... Se mere

One of the best bookies out there in my eyes fast withdrawals quick customer service always got promos on good app

Great new bookie , Simple easy to use platform . Good racing odds & on all your desired sports markets too. Looking forward to what comes next .

Big fan of this new bookie, they have instant withdrawals which you don’t find many other places

4,6

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Excellent Customer Service

Excellent customer service their instant payout are a huge feature which are always paid on time and they have a huge selection of great bonuses on your deposit for literally nearly every deposit you make. I would highly recommend using BoostBet as your online wagering partner. A++

4. april 2026

Don't use this mob

Don't use this mob. My mate spent $750 on a race but his dog got 2nd but he got the exacta a few times which he should have collected $900 but they only paid him half so he end up losing about $300 on the race

They have some stupid rule about pool sizes which online punters dont affect unless they are betting directly with the TAB

Use Pointsbet, Sportsbet, Ladbrokes or Neds that dont have these rules

If you're a big punter or like spending a few dollars, don't gamble with Boostbet because they dont pay out big dividends

You would think if someone spent $750 on the one race, they would honour paying $900 but nope, they only paid him $460

What's the use of punting if they dont pay you when you win 🤷

13. marts 2026

Great app

Great app. Works fast and always reliable, costumer service is fast as well.

Updates are making it quicker as well. Would recommend great team

13. februar 2026