Ik ben erg tevreden over Bookmatch. De kwaliteit van het aangeboden materiaal is prima en/of wordt goed gecommuniceerd. (Dit in tegenstelling tot andere tweedehands aanbieders bij wie ik gelijk... Se mere
Erg handig platform om mijn studieboeken te halen. Ik kon makkelijk zoeken op welk studieboek ik nodig had en wie dit aanbood. Fijn om te zien welke opleiding de verkoper deed, zodat ik met meer zeke... Se mere
Bookmatch is één van de beste sites van Nederland om jouw studieboeken online vindbaar te maken. Hoewel ik de 10% mark-up vrij fors vind, krijg je daar wel veel voor terug: advertenties op Marktpl... Se mere
*Je kan makkelijk je boeken bij titel en/of ISBN zoeken. *Daarnaast kan je prijs onderhandelen met de verkoper op de site zelf. *Ook is klantenservice ge-wel-dig; Ze reageren snel, erg hulpzaam e... Se mere
Bookmatch is er om je te helpen met het kopen van je tweedehands studieboeken of juist om je studieboeken te verkopen. Als koper bespaar je op de aanschaf van je studieboeken terwijl je als verkoper wat geld verdient om zelf weer tweedehands studieboeken te kopen. Je loopt geen enkel risico, mocht een boek kwijt raken tijdens de verzending, dan staat Bookmatch garant.
Zielhorsterweg 85A, 3813 ZX, Amersfoort, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
Een studieboek verkopen via deze site werkt echt fantastisch
Veilig je boek verzenden en snel de betaling op je rekening. Werkt prima!

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
alles uitstekend geregeld van bestelling tot ontvangst. Zeer nette verkoper. Snelle levertijd, prijs kwaliteit uitstekend.

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Naadloos. Was een beetje skeptics maar onterecht. Alles snel en goed geregeld!

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Benodigde boeken voor een goede prijs gevonden. Het gehele proces van kopen tot aan deur ging vlot. Aanbevolen.

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Good pricing and customer service.
Do note that the 7 return period starts from the moment the book is sent instead of when it arrives, so if you buy something second-hand and the shipping takes longer than 2-3 days you should contact them to prevent any awkward situations. I found out about this the hard way, but they were very helpful and quick to respond to my emails (even during the weekend) and refunded me for the book themselves.

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Op tijd bezorgd, transparant en boek keurig verpakt en in goede staat.

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Hoge bemiddelingskosten en verzenden voor kosten verkoper maakt het minder interessant

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Duidelijk hoe je moet handelen als je boek verkocht wordt.

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Correct en snel en zorgvuldig. Prima organisatie!

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Werkt heel goed. Toen de aanbieder het boek niet kon leveren, werd het geld direct teruggestort. Bookmatch rappeleert de aanbieder als het boek niet tijdig wordt verzonden. Het is fijn dat deze actie dit niet bij de koper ligt.

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Snelle reactie en snelle bezorgservice. Ik raad het aan.

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Proces werkt erg goed. 2e hands boeken die als nieuw zijn, zijn ook als nieuw. Veelal rond 80% nieuwprijs vind ik niet super goedkoop, maar prima genoeg.
Proces van wie welke stap moet doen, werkt ook goed

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Ik heb tot twee keer toe hetzelfde boek besteld, maar in beide gevallen werd de bestelling geannuleerd omdat het niet op tijd verzonden was. Vreemd was wel dat ik twee keer een track en trace code van PostNL kreeg, alsof het verzendlabel wel was aangemaakt, maar het boek nooit verzonden. Bookmatch heeft het geld weer netjes terugbetaald. Het platform werkt prima, maar je bent voor de levering wel afhankelijk van individuele verkopers. Als die niet verzenden krijg je niets. De derde poging om dit boek te kopen heb ik maar op een ander platform gedaan.

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Hele snelle service. Binnen 2 dagen lag het boek bij mij op de mat. Erg tevreden.

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Fijne bemiddeling tussen verkoper en koper
Je kunt op hun site verzendlabel kopen en
er staat goed bij in welke staat boek is

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Boek ziet er keurig uit. Snel ontvangen. Echt prima eerste ervaring!

Besvarelse fra Bookmatch tweedehands studieboeken
Fijne site om 2e-hands boeken te (ver)kopen. Bemiddelingsbijdrage is wel aardig hoog. Onder de 15 euro is het t niet waard om te verkopen, ook omdat verzending verplicht met Track en Trace moet.