Ganske fin oplevelse: Super priser og hurtig levering! At nogle folk skriver at de bliver snydt ind i et medlemskab, er helt hen i vejret. Det fremgår meget tydeligt alle steder i bestillingsproces... Se mere

Bestillingen gik let, men det er ikke i orden man automatisk eller i det hele taget bliver meldt ind og skal betale hver måned. Godt nok kan man melde sig ud, men et er irriterende, at bestille en bog... Se mere

For 11 måneder siden, købte jeg en bogserie, uden at være opmærksom på medlemskab. Jeg fandt ud af, at der nu var trukket 99kr. hver måned efterfølgende. ØV ! MEN, ved høflig henvendelse til Bookfa... Se mere

Der var lidt mystik omkring afsendelsestidspunkt / leveringstid, men det er sandsynligvis PostNord, der har skylden. Det drejede sig kun om et par dage, men da jeg skulle bruge bogen til en fødselsda... Se mere

1. Boghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bookfamily er bog elskerens fordelsklub! Som medlem, får du de nyeste bøger til kostpris og altid gratis fragt uanset ordrens størrelse - det koster kun 99 kr pr. mdr. at være medlem. Som medlem får du bøgerne så billigt, at der ofte er op til 90% rabat i forhold til vejledende udsalgspris. Hos Bookfamily har vi alt fra kogebøger, børnebøger, strikkebøger, krimier og meget mere! Mængden af besparelsen afhænger fuldstændigt af hvor meget du elsker at læse!

3,7

Middel

Jeg har kun dårligt at sige om denne…

Jeg har kun dårligt at sige om denne virksomhed!

Jeg oprettede en bestilling mandag 29/11 2021.
Jeg hørte ikke fra dem hverken med ordrebekræftelse eller med login/indmeldelse.
Fredag 03/12 2021 skrev jeg til dem på mail og undrede mig. Hørte stadig ikke fra dem.
Søndag 05/12 2021 skriver jeg til dem på msn. Høre stadig ikke fra dem.
I går 07/12 2021 har de så trukket 99kr i abonnement fra min konto, og har stadig ikke hørt fra dem, og har ikke modtaget login/indmeldelse

8. december 2021

Stadig ingen svar fra Bookfamily 🤬

Stadig ingen svar fra Bookfamily 🤬 - første mail sendt d. 15 nov 2021 - man lover svar indenfor 24 timer

Øh nå - jeg er ikke blevet svaret endnu og nu skriver vi d. 26 nov 2021 og har skrevet 10 mails til den, så burde ikke være til at overse.

De er blevet anmeldt - så forhåbentlig lukker denne latterlige biks!!!

26. november 2021

Latterlig lille bix

Latterlig lille bix, som ikke har nogen bøger på lager overhovedet. Når man bestiller en bog forsøger de at skaffe den. Efter en god uges tid får man så besked om at de ikke kan skaffe den. Herudover er det en abonnementsfælde, som mange allerede har påpeget.

22. september 2021

Ser nogenlunde ud

Ser nogenlunde ud, men deres lagerbeholdning på bøger på hjemmesiden fungerer vidst ikke helt. Jeg skrev heldigvis en mail og spurgte til beholdningen inden jeg bestilte.

5. maj 2021

Fair behandling

MEN, ved høflig henvendelse til Bookfamily, beklagede de, og refunderede mig halvdelen af det indbetalte.
Det var en fair deal synes jeg.
De har til gengæld nu, virkelig gjort noget ud af at gøre opmærksom på medlemskab. Der popper et stort vindue op når du vil ind på deres side. Du skal godkende dette, inden du går videre.

19. april 2021

Hold dig væk!

Hold jer væk fra dette site.

Bookfamily nævner sjovt nok intet om det abonnement man bliver tilmeldt automatisk ved køb af en enkelt bog.

Vælger man alligevel at bestille en vare på Bookfamily, bliver man tilmeldt deres bogklub og der bliver automatisk trukket 99 kr på den anvendte konto. Det foregår uden varsel eller påmindelse om, at man er tilmeldt en bogklub. (Det kan have stået med småt, men det er på ingen måde tydeligt og jeg er en meget opmærksom forbruger).
Helt konkret har jeg betalt over det DOBBELTE af den normale pris for en bog, som jeg købte der frem for i en fysisk butik.
Dette abonnement bliver uden varsel igangsat 7 dage efter dit køb.

Jeg har kontaktet virksomheden, som man (sjovt nok) ikke kan kontakte per telefon (!). De har afvist at tilbageføre de penge der er trukket måned efter måned, til trods for min anke om at jeg ikke anede at jeg ville blive meldt ind i en bogklub automatisk ved køb af en bog.

Man skal selv være opmærksom, når man handler på nettet, men jeg vil her påpege, at et firma som Bookfamily har en pligt til at yde hjælp og tydeliggøre at man ender i en abonnementsordning.

Jeg vil på ingen måde anbefale nogen at handle der.

29. januar 2021

Scam

Pas på automatisk medlemskab efter et køb!
De har trukket 99kr for medlemskab hver måned gennem 10 måneder uden at jeg vidste det.

15. januar 2021

..FUSK..

..FUSK..
Dette firma er et fusker firma der snyder sine kunder.
Du skal selv kunne vælge en medlemsskab og ikke blive pådraget et.
De skriver til mig man har 7 dages annullering, men LOVEN siger 14 dage.
Jeg blev detsvære taget for 4 mdr. a 99,00 inden jeg opdaget svindlen.
Er du klog, så gør som ALLE os der skriver med 1 stjerne, HANDEL IKKE MED DEM.....
Find et troværdigt firma.
De er ganske enkelt nogle bagdelshuller......

'

22. juli 2020

Skod firma😡 skulle bar købe en bog…

Skod firma😡 skulle bar købe en bog til 130kr. så jeg ender med at Blive bundet til et abonnement for 99kr om måneden. opdager først fejlen 4 måneder efter. Så jeg endte med at betale 530kr. For lille tynd bog. SKAL ALDRIG HANDLE HOS DEM MERE DET ER STEN SIKKERT.

21. juli 2020

Den absolut dårligste kundeoplevelse

Den absolut dårligste kundeoplevelse, jeg nogensinde har haft. Hvis det var muligt, ville Bookfamily få nul stjerner. Jeg købte i maj måned bogen “Den lille prins” til 195 kr. via hjemmesiden. Som så mange andre steder, skal man oprette en bruger for at købe online, så det gjorde jeg. Hvad jeg ikke opdagede var, at man ved købet af en bog via Bookfamily oveni hatten får et løbende medlemsskab, der koster 99 kr pr mdr. Det er ikke angivet tydeligt! I juli opdager jeg, at der siden mit køb i maj er blevet trukket 99 kr fra min konto, og at jeg dermed er endt med at betale 495 kr. for “Den lille prins”.
Det er første gang, jeg skriver en dårlig anmeldelse via Trustpilot, men det her er simpelthen så dårlig stil og en fuldstændig misforståelse af begrebet kundeloyalitet. Øv!! Jeg kan ikke anbefale Bookfamily til nogen, og handler aldrig via deres webshop igen.

14. juli 2020

Fremgik ikke tydeligt at det var betalt abonnement

Jeg føler mig snydt, da jeg efter at have bestilt fire bøger gennem Bookfamily opdager at jeg er blevet tilmeldt betalt medlemskab fremadrettet. Dette synes jeg ikke fremgik tydeligt da jeg lagde min bestilling. Der er gået flere måneder før jeg har opdaget dette, så har mistet flere hundrede kroner. Æv.

10. juli 2020

Sikke en virksomhed

Sikke en virksomhed - fy for pokker!
Som så mange andre har jeg haft en kedelig oplevelse hos bookfamily med automatisk abonnementsordning på 99 kr om måneden efter køb af en lærebog til min søn.
Dette påpegede jeg i en anmeldelse for nogle uger siden. Siden har Bookfamily via trustpilot "givet udtryk" for at ville i kontakt med mig hvilket jeg har accepteret ved at oplyse kontaktoplysninger via trustpilot. Trods dette har jeg aldrig hørt fra Bookfamily. Det næste der nu sker er at jeg modtager en ny meddelelse fra Trustpilot idet Bookfamily ønsker at få fjernet min anmeldelse idet de ikke mener at et køb har fundet sted. Der af har jeg nu fremsendt dokumentation herfor til trustpilot. Jeg synes det er en meget ufin måde at søge for en god rating ved trustpilot blot at fjerne uønskede anmeldelser.
Det har været besværligt men ret skal være ret!

30. juni 2020

Fusker-firma!

Bookfamily tilmeldte mig et absolut uønsket medlemsskab, da jeg købte en bog hos dem. Totalt lusket. Vil aldrig bruge dem igen - og anbefale INGEN at handle med dem!

24. juni 2020

Kontakt.

Jeg har nu prøvet at komme i kontakt med Bookfamily i 5 dage.
De svarer ikke på 1 eneste mail, og har heller ikke et telefon nummer man kan komme i kontakt med.

Bookfamily snyder en for medlemskab, man ikke kan afmelde, og informere ikke en om man har fået medlemskabet.
Jeg har mistet 99 kr, på noget jeg ikke har gjort frivilligt.

Bookfamily er i søde at svare på minimum en af de tre mails jeg har sendt jer?

Fra en meget utilfreds kunde.

12. juni 2020