Banner for BOOA - Herlev

BOOA - Herlev Anmeldelser 40

4,2

Herlev Hovedgade 191, 2730 Herlev, DK

Vi købte i går lørdag to sofaer hos BOOA i Herlev, og vi havde en virkelig god oplevelse fra start til slut. En særlig stor ros til Malte, som gav os en fantastisk service, professionel rådgivnin... Se mere

1. nr. 50 af de 72 bedste virksomheder i Møbelforretning
  2. nr. 19 af de 24 bedste virksomheder i Sengeforretning

Du er vores gæst BOOA er både et sted og en følelse. Bolighuse er der nok af, og møbler fås i alle kvaliteter og prisklasser. Derfor vil vi gøre vores bedste for at skille os ud med lidt mere nærvær, lidt højere service og et lidt sjovere udvalg af møbler, der giver ethvert hjem et glimt i øjet. Vi hylder høj service og dyb faglighed. Vi kender danskerne, og vi elsker at byde dem velkommen i vores bolighuse – som var de gæster i vores eget hjem. Vi sætter en ære i, at vores kunder får en god oplevelse, og at de bliver inspireret af vores produkter og indretning. Det handler om meget mere end at finde det rette møbel til den bedste pris – og det kræver dyb indsigt, nærvær og et oprigtigt ønske om at forstå den enkeltes livssituation. inspiration til at være dig Ethvert hjem er en intim oplevelse at bevæge sig igennem. Det er fyldt med personlige historier og overraskelser. Hos BOOA skal gæsterne altid blive inspireret til noget nyt, der kan få personligheden frem i deres hjem. Møbler er en vigtig investering, som følger os i mange år frem. Måske går de endda i arv til næste generation? glimt i øjet Et skønt hjem rummer detaljer, der går lige i hjertet og får smilet frem. Sådan skal det også være at besøge BOOA. Sortimentet indeholder både det sikre og det sjove og skal altid inspirere dig til noget nyt, som kan få personligheden frem i dit hjem. Hos BOOA er vi stolte af, som de eneste i Danmark, at tilbyde KARE – et spændende møbelunivers fyldt med forskellige designlinjer, hvor alle kan finde noget, der føles rigtigt for dem. Læs mere om KARE. møbler gennem fem årtier Vi har været med igennem fem årtier og ved, hvad der skal til for at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vi følger med i trends og tendenser og ved, hvad der skal til for at skabe et dejligt hjem med detaljer, der går lige i hjertet og får smilet frem. Vores arv rækker tilbage til 1978, læs vores historie her. I dag er vi en landsdækkende kæde med en stærk kundebase, kendt for et solidt købmandskab. Vores lange erfaring er en styrke, når BOOA nu skal indfri en ambition om at være mere end endnu et bolighus. Med et nyt navn og et forfriskende brandunivers ønsker BOOA at tilbyde danskerne et bolighus, der kombinerer kvalitet og komfort med det ægte levede liv - humor, farver og masser af personlighed.

• Herlev Hovedgade 191, 2730, Herlev, Danmark

• 70252505

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

Fejllevering, lang ventetid og manglende løsning

Jeg bestilte en seng hos BOOA den 04/01/2026 med forventning om levering 01/04/2026 hvilket også var den dato jeg fik oplyst. Da leveringen endelig kom, viste det sig desværre, at der var sket en fejl. Jeg modtog ikke bare en forkert sengegavl, jeg modtog to forkerte sengegavle, som ingen af dem matchede den seng og farve, jeg havde bestilt.

Jeg kontaktede BOOA samme dag og sendte billeder som dokumentation. Efterfølgende blev jeg bedt om at sende endnu flere billeder og mærkater, hvilket jeg gjorde. Hele processen har været langsom og frustrerende.

Det mest irriterende har været, at jeg har været nødt til at montere en forkert gavl midlertidigt og senere skal afmontere den igen, når den rigtige engang kommer. Samtidig har jeg haft en ekstra fejlleveret gavl stående i min gang i flere uger, hvor den fylder.

I april fik jeg besked om, at den korrekte gavl først forventedes på deres centrallager i uge 21/22. Nu er vi i slutningen af uge 22 (27. maj), hvilket betyder, at der er gået næsten 8 uger siden fejlleveringen og jeg har stadig ikke modtaget den rigtige gavl.

Jeg har desuden skrevet til BOOA igen for at få en status, men nu svarer de slet ikke længere. Det er meget skuffende kundeservice, især når fejlen ligger hos dem fra starten.

Derudover ved alle at levering af møbler kræver at man afsætter en hel dag hjemme for at modtage leveringen typisk inden for et interval på omkring 4 timer. Det betyder i praksis at jeg endnu en gang skal tage fri fra arbejde for at vente på en levering som burde have været korrekt fra starten.

Jeg forstår godt, at fejl kan ske, men håndteringen bagefter har været under al kritik. Lang ventetid, manglende opfølgning og ingen reel løsning eller kompensation gør, at jeg desværre ikke kan anbefale BOOA baseret på min oplevelse.

1. april 2026

Hej Hussein

Vi er oprigtigt kede af at læse om jeres oplevelse og forstår fuldt ud jeres frustration over både fejlleveringen, den lange ventetid og den manglende opfølgning fra vores side.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi beklager meget, at I modtog forkerte gavle ved leveringen, og at sagen efterfølgende har trukket så længe ud uden en tilfredsstillende løsning og løbende opdatering.

Vi har stor forståelse for, at det har været både besværligt og frustrerende at skulle håndtere midlertidig montering, opbevaring af fejlleverede varer samt den ekstra tid og fleksibilitet, det kræver i forbindelse med levering og afhentning.

Selvom fejl desværre kan opstå, er vi enige i, at håndteringen efterfølgende ikke har levet op til det serviceniveau, vi ønsker at stå for, og det beklager vi oprigtigt.

Vi vil meget gerne følge op på sagen hurtigst muligt og bede jer kontakte os direkte på kundeservice@booa.dk med jeres ordrenummer, så vi kan undersøge status nærmere og finde en løsning sammen med jer.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

BOOA Kundeservice

Søde medarbejdere og god service

Søde medarbejdere og god service. Er vild med de har så meget forskellige og sjove ting.

16. maj 2026

Hej Sandra

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og medarbejdere.

Vi er også glade for, at du sætter pris på vores udvalg og de mange forskellige og sjove ting i butikken 😊

BOOA Kundeservice

Vi kom forbi og var på udkig efter en…

Vi kom forbi og var på udkig efter en sofa, og udvalget var super! Vi bestilte en sofa, spisebord og spisebords stole og gik derfra glade med en følelse af, at vi havde fået en rigtig god service og rådgivning af Louise. Hun var sød og forstående overfor vores behov og var god til at komme med alternativer.
Så her vil vi gerne handle igen. :)

15. maj 2026

Hej Manja

Tusind tak for den flotte og uddybende anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig meget at høre, at I har haft en god oplevelse hos os, og at I fandt både sofa, spisebord og spisebordsstole, som passede til jer.

En særlig tak for de flotte ord om Louise – det betyder meget for os, når vores medarbejdere bliver fremhævet for deres rådgivning, forståelse og hjælpsomhed.

Vi er glade for at høre, at I følte jer godt vejledt og gik herfra med en god oplevelse. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen hos BOOA 😊

Forskel på service

Havde en dårlig oplevelse i Ishøj, kørte til Herlev og fik en fantastisk service/betjening.

11. april 2026

Hej Erling

Vi er kede af at høre, at du ikke havde en god oplevelse i Ishøj, men samtidig meget glade for, at du efterfølgende oplevede en fantastisk service og betjening i vores butik i Herlev.

Vi sætter stor pris på din feedback og tager den naturligvis med videre internt, så vi hele tiden kan forbedre kundeoplevelsen på tværs af vores butikker.

Fantastisk service og professionel rådgivning hos BOOA Herlev ⭐⭐⭐⭐⭐

En særlig stor ros til Malte, som gav os en fantastisk service, professionel rådgivning og tog sig god tid til at hjælpe os med at finde de helt rigtige sofaer. Han var både imødekommende, ærlig og utrolig kompetent gennem hele købet, hvilket gjorde, at vi følte os trygge og godt vejledt hele vejen igennem.

Det er sjældent man oplever så god kundeservice, og derfor fortjener Malte virkelig stor anerkendelse. Kæmpe anbefaling herfra til både BOOA Herlev og Malte, hvis man ønsker kvalitet, god rådgivning og en rigtig god købsoplevelse.

9. maj 2026

Hej Firas

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig meget at høre, at I har haft en så god oplevelse hos os i BOOA Herlev.

En særlig tak for de flotte ord om Malte – det betyder meget for os, når vores medarbejdere bliver fremhævet for deres rådgivning, engagement og service. Vi er glade for at høre, at I følte jer trygge og godt vejledt gennem hele købsoplevelsen.

Tak fordi I valgte BOOA, og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi håber, I bliver rigtig glade for jeres nye sofaer.

BOOA Kundeservice

Super god oplevelse og vejledning ved…

Super god oplevelse og vejledning ved køb af ny Sofa og seng

10. maj 2026

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en super god oplevelse og fået god vejledning i forbindelse med købet af ny sofa og seng.

Tak fordi du valgte BOOA og tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

BOOA Kundeservice

Fin betjening i butikken Kunne hente…

Fin betjening i butikken Kunne hente min vare som aftalt 😊

24. april 2026

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken, og at afhentningen gik som aftalt.

Tak fordi du handlede hos BOOA – vi håber, du bliver glad for din vare.

Venlig betjening

Venlig betjening
Dødtræt af alle de vurderinger. Vi købte 2 havedtolr

19. april 2026

Hej Ole.

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du har oplevet venlig betjening hos os.

Tak fordi du handlede hos BOOA og tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Fejl kompensering

En lille fejl af BOOA mht. leveringstid blev håndteret ved at sengen blev samlet uden beregning.

17. april 2026

Hej

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe med at finde en god løsning i forbindelse med leveringen, og at du har haft en god oplevelse hos os.

4. april 2026

Hej Hashem

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Tak fordi du handlede hos BOOA og tog dig tid til at dele din anmeldelse.

BOOA Kundeservice

Det er en super service vi fik.
Gode til at vejlede.
Glæder mig til at få min vare

8. marts 2026

Hej Therese

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og vejledning.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din vare, når den ankommer.

Super god betjening

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Booa Møbelhus i Herlev. Butikken har et flot udvalg af moderne og stilfulde møbler med fokus på kvalitet og design.

Vi fik rigtig god betjening af Louise, som havde en god forståelse for vores behov og muligheder – både i vores stue og spisestue. Hun kom med relevante forslag og gode løsninger, som gjorde det nemt for os at træffe de rigtige valg.

Alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg vil klart anbefale Booa Møbelhus til andre, der er på udkig efter nye møbler.
Heidi & Jan Jægerspris

28. marts 2026

Hej Heidi & Jan

Tusind tak for den flotte og uddybende anmeldelse 😊

Vi sætter stor pris på de flotte ord om både vores udvalg og servicen i butikken. En særlig tak for de pæne ord om Louise – det betyder meget for os, når vores medarbejdere bliver fremhævet for deres rådgivning, engagement og forståelse for kundernes behov.

Det glæder os at høre, at I følte jer godt vejledt i forhold til både stue og spisestue, og at I fandt løsninger, der passede til jer.

Tak fordi I handlede hos BOOA og tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Det betyder rigtig meget for os.

Fantastisk kundeservice

Suveræn kundeservice hos Booa i Herlev. Blev ekspederet af olivia og Silas, professionelle, smilende imødekommende og hjælpsomme. Hvis jeg kunne havde jeg givet dem 10 stjerner herfra.

26. marts 2026

Hej Maria

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os i Herlev.

En særlig tak for de flotte ord om Olivia og Silas – det betyder meget for os, når vores medarbejdere bliver fremhævet for deres professionalisme, hjælpsomhed og gode energi.

Vi sørger selvfølgelig for at give rosen videre til dem 😊

Tak fordi du handlede hos BOOA, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg kan varmt anbefale denne møbelforretning. Personalet var utrolig venlige og hjælpsomme, og de tog sig virkelig tid til at finde de helt rigtige løsninger til mig. Udvalget er både stilfuldt og af høj kvalitet, og jeg fandt præcis det, jeg ledte efter.

Leveringen var hurtig og problemfri, og alt levede fuldt ud op til mine forventninger. Jeg handler helt sikkert her igen!

5 stjerner herfra 👌

9. marts 2026

Hej

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 👌

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os – fra rådgivning i butikken til levering af dine møbler.

Vi sætter stor pris på de flotte ord om vores personale, udvalg og service. Det betyder meget for os, at du følte dig godt hjulpet og fandt præcis det, du ledte efter.

Vi er også glade for at høre, at leveringen forløb hurtigt og problemfrit, og at alt levede fuldt ud op til dine forventninger.

Tak fordi du handlede hos BOOA og tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen 😊

Køb af spisebordsstole

Fin salgsproces og levering til aftalt tid

11. marts 2026

Hej Kurt

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både salgsprocessen og leveringen af dine spisebordsstole.

Virkelig god kundeservice…

Virkelig god kundeservice (Herlev-afdeling). Louise var meget imødekommende og hjælpsom. Dejligt at blive mødt af smilende medarbejdere ☺️

15. marts 2026

Hej Yasmin

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☺️

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice i Herlev.

En særlig tak for de flotte ord om Louise – det betyder meget for os, når vores medarbejdere bliver fremhævet for deres hjælpsomhed og imødekommenhed.

Vi er også glade for at høre, at du blev mødt af smilende medarbejdere 😊

God oplevelse

Kompetent og yderst serviceminded betjening

10. marts 2026

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har oplevet en kompetent og yderst serviceminded betjening hos os.

Jeg giver med glæde 5 stjerner

Virkelig god kundeservice fra Lene i Herlev i forbindelse med køb af plankebord.

Effektiv håndtering og imødekommende behandling, og da de samtidig har mange lækre møbler i forretningen, er det bestemt ikke sidste gang, jeg handler der.

6. marts 2026

Vi havde en reklamationssag vedrørende…

Vi havde en reklamationssag vedrørende vores sofa, som blev håndteret hurtigt og effektivt. Det var virkelig en god oplevelse.

Vi er meget tilfredse og glade for vores lækre sofa samt de varer, vi har købt hos BOOA. En rigtig god service og en positiv oplevelse hele vejen igennem.

5. marts 2026

Lidt bøvlet afhentning.

Noget lang leveringstid (dog sv.t. Oplyst ved køb) og skulle hente på centrallager (Brøndby) selvom jeg spurgte efter at hente i butik (Herlev). Noget mere “bøvlet” end i andre møbelbutikker.

16. februar 2026

Hej Signe,
der kan godt være lang leveringstid på nogle af vores varer, men vi gør vores bedste for at oplyse den estimere leveringstid både før og efter bestilling. Vi kan desværre ikke længere tilbyde afhentning i vores bolighus i Herlev, men heldigvis ligger vores lager i Brøndby ikke så langt derfra :)
Vi håber, du blev glad for din vare :)