Todella surkea sivusto. Ei kannata haaskata aikaa pienien bonusten takia mitä voi saada muiltakin sivuilta. Oma kokemus on myös että epäluotettava yritys. Jos ilmoitat kirjautumattoman bonuksen niin l... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bonukset kirjautuvat viiveellä Bonuswayn asiakastilille, ja toisinaan bonuksen kirjautumisessa on ongelmia. Yleensä yhteydenotto Bonuswayhin auttaa, ja puuttuvat bonukset kirjataan tilille. Sain tilit... Se mere
Tilitystä ei tapahdu...Vastaus tähän kommenttiini Bonuswayltä oli että bonukseni ovat vanhentuneet.. En ole käyttänyt bonuswaytä 12 kuukauteen,heidän mukaansa.. Ostoksiani on arvioitavana lähes k... Se mere
Virksomheden har svaret
En ole näemmä ainoa tämän ongelman kanssa, että bonukset jäävät makaamaan jonnekkin bittiavaruuteen tässä sovelluksessa.. Huvittavinta tässä on kuitenkin, että allekirjoittaneen vanhin arvioitavana ol... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ostohyvitys.fi on nyt Bonusway. Palvelumme avulla shoppailet netissä fiksummin ja saat bonusta ostoksistasi.
Kontaktoplysninger
Tallberginkatu 2A, 00180, Helsinki, Finland
- tuki@bonusway.fi
- bonusway.fi
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Customer service doesn’t work at all
Customer service doesn’t work at all. Mostly it seems that there’s useless automatic response and when you finally get human interaction, it’s really slow and inaccurate.
Vedätystä koko homma
Bonuksia tosiaan ei tilitetä..omiani olen odottanut kohta kuukauden, kyseessä reilu 400€:n summa. Asiakas"palvelusta" saa robotin laatimia viestejä usean päivän viiveellä missä ilmoittavat, että pyrkivät nopeuttamaan maksua ja blaa blaa blaa..
Odotan vielä viikon verran, jonka jälkeen alan ottamaan yhteyttä ensin käyttämiini verkkokauppoihin siitä, ovatko tietoisia Bonuswayn toiminnasta..ja sen jälkeen vaikka aakkosjärjestyksessä jokaikiseen Bonuswayn kumppaniin.
Erikoista, mikäli yritykset tietoisesti haluavat nimensä yhdistettävän huijaukseen..jos näin on, niin voi olla että jatkossa jää ostokset ko. paikoista myös tekemättä.
Bonuswaylle nyt en ainakaan enää euroakaan lahjoita.
bonuswayn toiminta hekentynyt todella…
bonuswayn toiminta hekentynyt todella huonoksi, bonukset ovat arviotavissa jopa yli puolivuotta, en suosittele bonuswayn käyttämistä enään asiakaspalvelussa vedotaan ettei he ovat saaneet vielä palkkiota olevista bonuksista vaikka on kulunut yli 4kk arvionista. tilityksessäkin kestää todella kauvan. usein saa laittaa viestiä asiakaspalveluun kun bonusta ei ole siiretty tilityskelpoiseksi tai bonusta ei ole rekisteröity, taitaa bonusway mennä boikottiin minun osalta ellei tilityskelpoisia bonuksia ala näkymään.
älkää käyttäkö bonuswayta
Tilityksiä ei makseta
Tilityksiä ei makseta. 3.10.-24 tehty tilityspyyntö roikkuu edelleen pyyntönä. Neljä kertaa lähettänyt sähköpostilla kyselyä asiasta ja aina tulee vastaukseksi sama selitys että tilitysaika on normaalia pidempi tai on teknisiä ongelmia. Myös bonusten kirjautumisessa menee usein yli puolikin vuotta. Ennen toimi hyvin, nykyään ei ollenkaan.
Näistä ongelmista pitäisi tiedottaa bonuswayn yhteistyökumppaneita, jotta tietävät että heidän asiakkaita käytetään huijaukseen ja osaavat lopettaa yhteistyön.
Eivät tarkasta tai tilitä bonuksia…
Eivät tarkasta tai tilitä bonuksia eivätkä vastaa viesteihin. Kiertäkää firma kaukaa!
Täysin ala-arvoista toimintaa
Täysin ala-arvoista toimintaa, bonukset tilittämättä vuoden ajalta useista pyynnöistä huolimatta.....
Aiemmin hyvä palvelu, nykyään tilitykset eivät toimi
Aiemmin hyvä palvelu, mutta nyt olen joutunut odottamaan tuoreinta tilitystä kuukausien ajan
Ei näy rahoja
Olen pyytänyt tilitystä melkein 3 kk sitten, vieläkään ei ole rahoja näkynyt. Asiakaspalvelun kestovastaus "pyydän tilitysosastoa tarkistamaan" alkaa tympiä! Taitaa olla HUIJAUSTA koko juttu
Marraskuussa pyydetty bonusten…
Marraskuussa pyydetty bonusten tilitystä, rahoja ei edelleenkään ole näkynyt. Lisäksi Adlibriksen bonukset edelleen arvioitavana vaikka vanhimmat ostot ovat jo vuodelta 2023. Kaksi kertaa olen ollut yhteydessä asikaspalveluun ja vastaus on kummmallakin kerralla ollut sama: Olen nyt pyytänyt rahoitustiimiämme tarkastelemaan asiaa ja varmistamaan, että tilityksesi lähetetään mahdollisimman pian. Pahoittelut viivästyksestä.
Älkää käyttäkö Bonuswayta
Olen pyytänyt bonusteni tilitystä 6.12.24 enkä ole saanut rahoja vieläkään tililleni useasta yhteydenotostani huolimatta. Asiaa on luvattu jo monta kertaa kiirehtiä, mutta mitään ei tapahdu. Älkää käyttäkö Bonuswayta, ette tule saamaan rahojanne.
Olen yrittänyt tilittää eri tavoin 3…
Olen yrittänyt tilittää eri tavoin 3 kk, 16 e aina tulee takaisin bonuswayn tilille
Et saa rahojasi tilille!
Bonukset olen tilittänyt marraskuussa ja vieläkään niitä ei ole tililläni. Asiakaspalvelusta saan aina pelkkää bulkkiviestiä kiireellisyydestä ja mukamas pyytävät uutta tilitystä ja siltikään ei mitään ole tapahtunut... Taitaa loppua Bonuswayn käyttö...
Ei kannata enää nykyään
Olen ollut käyttäjänä vuodesta 2012 alkaen, aiemmin olin erittäin tyytyväinen. Nyt jostain 2023 alkaen on sellaista alamäkeä, että tilin poisto on suunnitteilla.
Ennen bonukset oli arvioitavana maksimissaan muutaman kuukauden ja yleensä paljon lyhyemmän ajan. Nyt on harvinaista saada ne hyväksytyksi alle puolessa vuodessa ja tällä hetkellä vanhimmat arvioitavana olevat on vuodelta 2023. Kun niiden perään kyselee, niin vastaus on joku geneerinen tyylillä "yleensä kestää 4 kk, emme ole saaneet rahoja kaupoilta vielä". Tuesta ei siis tunnu saavan ainakaan näiltä osin enää mitään muuta kuin jotain copypaste tyylistä vastauksena, joskus aikoinaan vastattiin kunnolla siihen mitä oikeasti olin kysynyt.
Viimeisin tilitykseni joskus puoli vuotta sitten kesti normaalia kauemmin (melkein kuukauden muistaakseni), mutta sain sen tililleni kyllä. Aiempien täällä olevien arviointien perusteella näyttää siltä, että tilitysten saaminen kestää nykyään vieläkin pidempään...
Best app and recommend everyone to use…
Best app and recommend everyone to use it! Try and see it yourself! ;)
Olen marraskuusta 2024 asti odottanut…
Olen marraskuusta 2024 asti odottanut tilitystä…. Eikä ole kyse kuin reilusta 20e! Olen asiakaspalvelusta saanu selitystä selityksen perään! En todellakaan voi suositella tätä kenellekkään. Ja tilitys on eka itselle ja näyttää olevan myös viimeinen. Onkohan yritykset tietoisia asiasta vai saakohan yritykset mitään tästä🤔
Bonukset toimitusjohtajan taskuun?
Yrityksen toiminta on alkanut epäilyttää viime aikoina. Bonukseni ovat olleet arvioitavana lähes vuoden, vaikka samoista kaupoista sai aikaisemmin bonukset hyvin nopeasti. Olen n. 10 vuoden aikana saanut tilitettyä bonuksia yhteensä 900€, mutta viimeisen vuoden aikana toiminta on hidastunut olemattomiin. Ja palautteisiin/kysymyksiin saa vain tekoälyn luoman geneerisen vastauksen.
Tilityksiä ei tule
Tilityksiä ei tule, asiakaspalvelu ei vastaa alun jälkeen, bonuksia kyllä ottavat nähtävästi itselleen, mutta asiakkaille eivät maksa tilityksiä. Täyttää jo aika huijauksen kriteerit nuo! Firma tehnyt tappioita vuosia, taitaa konkurssi tulla. Älkää tätä kautta mitään ostelko enään.
Tilityspyyntö lähetetty 5kk sitten
Tilityspyyntö lähetetty 5kk sitten, rahoja ei näy. Asiakaspalveluun olen ollut yhteydessä monta kertaa, mitään ei tapahdu. Lupaillaan kiirehtiä, vedotaan ruuhkaan jne. Kolmanteen viestiini ei edes vastattu enää..
Edit: Tänään viimein tilitys tuli, yli 7kk odottelun jälkeen!
Toimii hyvin
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.