1. Medier og forlag

På Bonniershop.dk finder du tilbud fra Bonnier Publications A/S. Bonnier Publications udgiver magasiner og en række andre produkter, f.eks. bøger og bogserier.

1,8

Under middel

SNYD med gavekort

Jeg fik ved køb af tilbud over telefon på Magasinet Liv oplyst at jeg ville få et gavekort til Moreshop på 300 kr. Dette blev aldrig tilsendt, heller ikke da jeg skrev til kundeservice. Jeg fik først oplyst en kode, da jeg kontaktede dem pr. telefon. Jeg blev ikke oplyst om, at der var et begrænset antal varer i Moreshop, jeg kunne vælge imellem. Tværtimod nævnte sælger forskellige varer, jeg kunne få - som det viser sig, at jeg alligevel ikke kan vælge imellem. Der er kun et udbud af 60 varer at vælge imellem, hvoraf omkring halvdelen er udsolgt. De resterende varer består af tøj (der diskriminerende nok ikke findes i XXL), værktøj og yogaudstyr. Hvad skal jeg bruge det til? Jeg spekulerer på, om jeg får lønrefusion for de omkring 2-3 timer, som jeg har brugt for at prøve at få noget ud af det såkaldte gavekort?

8. september 2024

Besvarelse fra Bonniershop

Vi vil gerne hjælpe dig. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.

Felicia, Bonnier Kundeservice.

Jeg har meldt mig ud af mit abonnement…

Jeg har meldt mig ud af mit abonnement på Historie Digital, og har lige modtaget en ny regning - som jeg naturligvis ikke betaler. Håber jeg kan komme i kontakt med dem, så vi kan få styr på det her.

13. august 2021

24. august 2021

Bonnier kundeservice.

20. august 2021

Hej Camilla

Vi vil rigtig gerne se på din sag. Kontakt mig derfor gerne på e-mail ks@bonnier.dk med dine oplysninger.

Martin Møller

16. august 2021

Hej Camilla

Vi vil rigtig gerne undersøge din sag. Jeg har derfor anmodet om flere oplysninger via Trustpilot. Så snart du har godkendt anmodningen, vil vi undersøge sagen og herefter kontakte dig.

Bonnier Kundeservice

man kan ikke komme væk fra dem har… vil kalde det hele for svindel og tyverri

man kan ikke komme væk fra dem har prøvet flere gange at opsige mit abonment på på deres hjemme side men kan ikke lade sig gøre så vil sende deres blade retur med modtagelse næget for man skal vel ikke betale for noget man ikke vil have

12. juni 2021

29. juli 2021

Hej Teddy

Vi har sendt dig en mail i forsøg på at få løst sagen. Desværre har vi endnu ikke hørt fra dig og foretager os derfor ikke yderligere, med mindre vi hører fra dig.

Update 23. juli 2021

Tyveri og svindel.

Tyveri og svindel.
Ladede dumt nok overbevise om at jeg ville kunne få en prøveperiode på noget historie de har.
Men fik aldrig nogensinde nogen mulighed for at lukke ind. Derfor kontaktede jeg Bonnier men de ignorede mig promte!
NU TRÆKKER DE MIG SÅ HVER MÅNED FOR 79KR FOR NOGET JEG ALDRIG NOGENSINDE HAR FÅET NOGET UD.
TYVERTI! SVINDLERE!

29. april 2021

Hej Julie.
Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.
Helle, Bonnier Kundeservice.

Upålidelig respekterer ikke opsigelser af prøve abonnement…

Selv om man opsiger prøve abonnement -via tlf-fortsætter Bonnier med at opkræve ud over bindings perioden. De snyder folk !

9. april 2021

Hej Robert.
Helle, Bonnier Kundeservice.

Hold jer væk

Hold jer væk. Velkomstgaverne kommer ikke, og ringer man til "Kundeservice", siger de at Sælgerne kan finde på hvad som helst for at få ordren i hus. Det kan være gratis blade eller andet. To gange er vi nu blevet snydt, og tror ikke at vi ser den GRATIS vase eller de fire GRATIS numre af bladet vi skulle abonnere på nogensinde.

Desuden fungerer deres saldo system ikke, så når man logger ind, så passer oversigten heller ikke. Med småt står der at man skal ringe ind i stedet, men hvad hjælper det når medarbejderen så ikke oplyser hvad saldo er, udover at der skyldes penge.

Virker som organiseret svindel!!! Og desværre mange der åbenbart har samme opfattelse.

30. juli 2020

En ærlig hendelse

Okay, jeg deltog for nogle uger siden i konkurrencerne, men kan finde på Rig Fras pakkerne. Det er nogle morgenmadsprodukter. Konkurrencen gik på en tur til la Santa og et Garmin ur. Når det Sto på en morgen Mads pakkDet er nogle morgenmadsprodukter. Konkurrencen gik på en tur til la Santa og et Garmin ur. Når det står på en morgenmads pakke, Så virker det ret troværdigt. Efter nogle uger bliver jeg så ringet op. Åbenbart så har der været så stor succes med konkurrencen at de udlodder tre mere. Jeg var åbenbart en af de heldige vindeså virker det ret troværdigt. Efter nogle uger bliver jeg så ringet op. Åbenbart så har der været så stor succes med konkurrencen at de udvider tre mere. Jeg var åbenbart en af de heldige vindere. for at være ærlig så virkede ret troværdigt. Men jeg som jer andre, gik ind på denne side. hvis jeg skulle have den gave, jeg havde vundet, så skulle jeg kun betale for fragten plus ikke kampagnetilbud. Åbenbart så har de et abonnement til nogle tilbudsbladet. Hvis jeg ønskede At få min præmie, så skulle jeg abonnerer på de her blade. Men åbenbart er det deres svindelnummer. De har abonnementer er næsten umuligt at komme af med igen. GIV DEM IKKE JERES PENGE

26. september 2019

Gør det aldrig

Gør det aldrig. Har nu forsøgt at opsige et abonnement på Gør det selv, der var en del af en tilbudspakke. Det bliver ved med at komme på trods af 3 telefon samtaler. Har nu også opsagt et mangeårig abonnement på Liv. Det er umuligt at komme i kontakt med dem.

9. februar 2019

Plat og svindel

Plat og svindel. Har haft et abonnement, men ønsker at opsige det. Er fuldstændig umuligt at få fat i deres kundeservice (eksisterer åbenbart ikke) fik endelig opsagt abonnementet for ca en måned siden, og nu har de en gang til trukket abonnementet her imellem jul og nytår. Hold jer langt væk fra det platfirme

26. december 2018

Utrolig skuffet

Jeg har været on / OFF med medlemskab af Illustreret Videnskab, som jeg synes er et glimrende blad, mentor jeg ikke altid får læst.
I forbindelse med medlemskabet fik jeg også Wype så jeg kunne læse øvrige blade på netttet, Ved min opsigelse af Illustreret Videnskab, sættes min pris på Wype op fra 29 til 99 kr. pr. måned, uden jeg bliver orienteret, jeg forventede at alt ophørte, for da jeg tegnede abonnement var kravet for Wype at man havde min. 1. abonnement.
Jeg finder nu ud af 6 måneder senere at jeg stadig betaler for Wype.

Havde faktisk en positiv opfattelse af Bonnier indtil i dag, men alting har en ende.
John Hansen

24. oktober 2018

uacceptabelt, lad være at handle med dem

Har bestilt en bog med mit MasterCard og opdager så at de har reserveret pengene 2 gange på mit kort 2 forskellige dage. Så ringer jeg til dem og de siger det er bankens fejl, men de lover at maile til banken at den ene reservation skal slettes, hvorfor jeg så ringer til banken og de siger det er Bonniers fejl, ringer så til dem igen og de bliver ved at påstå det er banken. Lover at løse problemet, så det håber jeg. Men kan ikke anbefale at handle med dem, da jeg tit handler med andre firmaer med det samme kort, og der har aldrig været problemer.
Nu har jeg så efter 12 dage ringet til bonnier igen for pengene er stadig reserveret , de påstår at have sendt en mail til banken d. 24 hvilket ikke er sket, jeg har nemlig lige snakket med banken og idag er det d. 7, Så kan altså stadig ikke få mine penge. Og så bad jeg om, at hende som jeg tidligere havde snakket med skulle ringe tilbage, men det kunne hun ikke bede hende om, men jeg kunne da sende en skriftlig indsigelse, ........ Og jeg kunne heller ikke komme til at snakke med bogholderiet, som jo skulle sende den mail til banken............bad også om en kopi af det hun havde skrevet om min sag d. 24, hvor der stod et nr. på det beløb som er reserveret, og det kunne sørme heller ikke lade sig gøre..............ved ikke om de overhovedet kan finde ud af noget i det firma, kundeservice er ihvertfald en by i Rusland.......
Køb dine bøger og magasiner et andet sted hvis du vil have god service, og hurtig ekspedition.

17. oktober 2016

INGEN RESPEKT FOR AFMELDINGER, PAS PÅ DET FIRMA

Nu har jeg 2 gange afmeldt deres irriterende spam-mails og har print screen af afmeldelserne, og det vil blive anmeldt, hvis det fortsætter, fordi de respekterer IKKE en afmelding= De er ikke til at slippe af med, og måske skulle man også afmelde det blad, man får derfra, hvis det er DET, der skal til for at slippe for dem ?

10. oktober 2015

Uetisk foretagende!

Jeg baserer denne anmeldelse på selve deres umoralske og uetiske metoder. Jeg synes illustreret videnskab er et udmærket magasin, hvilket de andre produkter nok også er; medvidende at ill.vid. er deres mest succesfulde ... Men jeg synes de træder sig selv over tærene; når deres forretningsmetoder virker som om de er på spanden og at deres produkter er noget lort, det virker nemlig lidt som om at det bare gælder om at få de penge de kan nå "inden man opdager det" altså inden man opdager at abonnementet er ubrugeligt. Det er det ikke. men!

De udnytter folks eventuelle dovenskab, eller de principløse personer.

Jeg havde bestilt et abbonement, hvorledes jeg betale 79 kr. for 2 blade og et knivsæt som velkomstpakke med en profitabel værdi. Selve produkterne modtog jeg, uden klager!

Jeg modtager en tid efter knivsættet som det første, og først hen i november får jeg mit første blad (Hvor jeg skal betale for det, men tænker at det er en fejl, og derfor betaler jeg ikke), herfor tjekker jeg op på abbonementet på deres hjemmeside; jeg har kun modtaget dette blad iflg.. deres hjemmeside, og næste blad nummer 2, vil jeg så modtage i december, og det gør jeg... I dette blad skal jeg ikke betale noget, så er det vel gået på plads?

Jeg gider så ikke modtage flere blade og jeg går uden besvær ind og lukker mit abbonement manuelt på deres hjemmeside så de ikke når at sende det 3. blad.

senere i samme måned får jeg så en opgørelse hvor jeg skal betale for 2 blade, her kan jeg så se specifikationerne for regningen. Jeg har åbenbart modtaget 4 blade. Det er de første 2 blade jeg ikke modtager, det får mig til at tænke at det er smart fra deres side. Så undgår man jo at kunderne ikke melder sig ud efter de første to magasiner, da det resultere i tab hos dem grundet velkomstpakken.

Af principper gider jeg ikke ringe til dem, og af principper gider jeg ikke betale regningen. Men de tjener vel nok en sum ekstra fordi, folk bare betaler deres regninger og fordi folk ikke gider drøfte deres regninger. Selvom folk måske godt er klar over det.

Og jeg undrer mig selvfølgelig også over at de påståede 2 første blade ikke engang var registreret på deres hjemmeside under mit abbonement.

Men jeg vælger at ringe; (ligesom jeg vælger at bruge tid på at kritisere deres forretning) uden problemer sletter de regningen! Og det var tydeligvis beklageligt, ligeså beklageligt som de andre der i deres faste procedure ikke modtager de første 2 blade. Og ligeså beklageligt som i alle deres anmeldelser der ikke tilegner sig mere een stjerne, hvor meget kan man lige beklage sig? Dette er een af mange umoralske og grådige metoder. Den hvor de camoufleret sender fakturaer for noget andet, den hvor de ikke stopper med at sende magasiner uanset om abbonemetet er standet, og den hvor de altid, uanset om man har betalt, sender en regning med en forhåbning; Kan vi tjene dobbelt på hr. Jensen?

Jeg ér hurtigt dømmende, jeg er stædig, men jeg har intet til overs for fejltagelser der også kun er spækket med her på trustpilot. Har generelt intet til overs for at nogle der forsøger at snyde og bare fortsætter.

Man skal ikke have mere end een stjerne når forretning er baseret på uærlighed.

4. januar 2013

Er de overhovedet interesseret i at sælge

D. 27Juni modtog jeg en ordrebekræftigelse til bogen Flad mave på 12 uger. Jeg ventede og ventede, men modtog ikke noget.
Kontaktede dem over mail, og fik at vide at bogen var afsendt fra deres lager i Norge d. 16 Juli, og at jeg ville modtage den indenfor 5-7 dage.
Jeg modtog stadigvæk ingenting, og kontaktede dem.
D. 1/8 skulle de have afsendt en ny bog til mig, og der ville gå 2 til 3 uger. Den 6/8 var den sendt til pakning.
Nu har vi så d. 1/9 og har INTET modtaget.....!!!!
Kan det da virkelig passe at det kan gå galt flere gange????
Dårlig kundeservice og dårlig internetshop:(

1. september 2012