Beste mensen, Ik heb kort geleden 4 x Jampotjes Mirabelle a 320 gr besteld ! Echter dit bedrijf stuurt in plaats hiervan 20x 1 persoons potjes Mirabelle a 30 gr Ik voel mij door dit bedrijf heel erg... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Beste mensen
plaats hiervan 20x 1 persoons potjes Mirabelle a 30 gr
Ik voel mij door dit bedrijf heel erg in de maling genomen ! Ik hoop dat U dit bedrijf alsnog dwingt om het bestelde naar mij toe te zenden.Ik dank U voor Uw vraag omtrent dit bedrijf. Met vr. groet Ruud Rijks, 2912tb nr 23
De beste pindakaas ..zonder palmolie …
De beste pindakaas ..zonder palmolie jammergenoeg dat ze niet meer in de winkels staan maar ja ik kan ze bij jullie bestellen
Veel keus
Snel geleverd, herl goed verpakt. In de webshop veel keus. Vooral blij dat we de pindakaas van Bonne Manman online kunnen kopen. Die kan ik niet meer in de winkel kopen.
Na ontvangst helemaal tevreden
Ondanks dat het wat laat binnen kwam, wel gigantisch lekkere smaken 🤤 de caramel soorten zijn overheerlijk en daarbij ook een nieuwe liefhebber ontgrendeld voor de kapot lekkere pindakaas met stukjes 😍 te lekker 💯💯💯
Fijne producten en snelle verzending
Fijne producten en snelle verzending. Van koekjes tot jam, alles de goede kwaliteit die je gewend bent van Bonne Maman. De verpakking van verzenddoos tot verpakking van de producten zelf zijn met zorg gemaakt. Ontzettend leuk ook om weg te geven als cadeau. Het enige dat ik jammer vind is dat veel van de (bijzondere / tijdelijke) smaken jams alleen te verkrijgen zijn in kleine potjes en niet in een grote pot.
Prima en snel afgeleverd
Het is gewoon de beste jam
Het is gewoon de beste jam. En daar ik dol ben op de mandarijnen jam, bestel ik die altijd.
Op de ontbijttafel van onze bed en…
Op de ontbijttafel van onze bed en breakfast een echte aanwinst
Genieten
Zeer zorgvuldig verpakt.
Ik verheug me opnieuw op de vele lekkere soorten jam. 😊
Leuke cadeautjes, goed verpakt
Levering vanuit Frankrijk, dus het duurt iets langer dan als je gewoon in Nederland besteld.
Maar alles is met veel zorg ingepakt en komt dus netjes aan (ondanks dat de bezorgdienst niet heel voorzichtig met het pakket is geweest.... ik was een beetje bang voor wat ik in de doos zou aantreffen toen ik zag hoe de buitenkant er uit zag, maar alles was zo goed verpakt dat het toch heel gebleven is)
Ik heb cadeautjes besteld, dus ik kan niets over de smaak zeggen, maar bonne maman kennende zal dat helemaal goed komen.
Product kwam aan op de beloofde tijd
Snelle levering!
Cadeauverpakkingen kleine jampotjes besteld en werd snel geleverd en heel goed verpakt. Erg blij mee.
Fantastisch!
Ik had van alles besteld, van heerlijke soorten jam tot pindakaas met en zonder stukjes. Ook nog twee mooie jamlepels en pindakaas mesjes met Bonne Mamam inscriptie erbij. Maar eigenlijk was het grootste feestje om de echt prachtige doos open te maken. Wat ongelofelijk mooi en verzorgd alles was verpakt! Het allermooiste pakket wat ik ooit ontvangen heb. Dit is niet alleen super om jezelf mee te verwennen maar ook een geweldig cadeau idee! Dank dank dank😍
The best experience!!!
What a experience every time I order with Bonne Maman!!! Starting from the packege always carefully and nicely wrapped with details in the box, papers...making all the experience even more special!!! The products ?? Wonderful!!! Beautiful, cute, tasty and so many varieties of flavor !!!! I love their products in everyway !!! Thank you bonnen maman !!!
Het was weer superlekker en wat een…
Het was weer superlekker en wat een service! Mijn bestelling was niet geleverd door een fout van de vervoerder en dat heeft Bonnemaman ruimschoots goed gemaakt! Dikke 10+
Aardbeienjam zonder hele aardbeien
De laatste pot aardbeienjam van Bon Maman die we deze week kochten bij de AH, was een teleurstelling. Geen aardbei meer te bekennen en het smaakte als een mierzoet drabje en dat terwijl dit altijd een jam van top kwaliteit was. Misschien is deze jam bij een andere fabrikant onder licentie gemaakt? Het postadres was in Rotterdam . Mijn advies voorlopig niet meer kopen tot de kwaliteit verbeterd is.