John Bonderup Anmeldelser 6

2,3

2,3

Under middel

Snyder og bedrager

Jeg skulle have fastmonteret en vandhane i en bordplade, som sad en smule løs. Endvidere var der utæthed fra en bordopvaskemaskine. Opgaven var på forhånd beskrevet godt, så han var forberedt på at medbringe et kit til fastgørelse af vandhanen.

Det er hos en lejer, så jeg er ikke selv til stede. Jeg får en regning på 3000,-(!) og 5 brugte timer. Han forklarede efterfølgende, at han ikke havde grej med til at fastgøre vandhanen, til trods for at han vidste på forhånd, hvad opgaven var. Endvidere måtte han tilkalde hjælp til VVS'er nummer to, da han skulle bruge hjælp til at løfte en BORDopvaskemaskine ud, til trods for at det kunne konstateres under skabet, at der var hul på afløbsslangen.
Da jeg spørger ind til rimeligheden af antallet af timer brugt og nødvendighed til at jeg skal betale for en ekstra mand for en bordopvaskemaskine, lytter han ikke. Jeg fortæller ham derfor, at jeg ikke har andre kanaler at benytte mig af, end at skrive en anmeldelse på Trustpilot. Til det kommer han med et rockerlignende svar: "Jeg er den forkerte at true".

Sikke da et fuskerfirma. Havde jeg læst de øvrige anmeldelser her først, så havde jeg fundet et andet firma. Hold jer langt væk fra dem.

Jeg har en fornemmelse af, at de har udnyttet, at jeg ikke selv var til stede og at jeg har bestilt deres service fra en erhvervsvirksomhed. Sikke da en omgang.

19. marts 2025

Meget utilfredsstillende

Har bestilt hjælp til et Windhager træpillefyr, der er gået ud, men installatør Rasmus Rytter, der i sin tid lavede hele installationen vil ikke hjælpe mig. Han har lige netop med dette mærke at gøre
Virkelig dårlig og utilfredsstillende service. Her sidder jeg uden varme og varmt vand og kan ikke få hjælp og jeg har altid været en god og taknemmelig kunde.

25. januar 2023

Har gentagne gange forsøgt at få fat på…

Har gentagne gange forsøgt at få fat på daglige leder, har snakket med ham 2 gange, hvor han lovede at ringe tilbage senere på dagen med et tidspunkt, 3 gang jeg rykkede snakkede jeg med hans kollega, han lovede at få ham til at ringe… han har aldrig ringet tilbage. 2 mdr efter mit første opkald ringede han ud af det blå, og lavede en fast altale 3 dag senere fra morgenstunden.. jeg var klar, ryddede skabet, fjernede hylder, jakker og sko, men han dukkede ikke op.. først kl. 14.00 ringede han og beklagede han ikke var kommet.. men han kunne være der om 15 min.. jeg takkede nej tak, hvis ikke man har tid og respekt nok for sine kunder til lige at ringe og lave sin aftale om.. så skal de ikke tjene penge på mig… de har samme ejer som Terndrup VVS, som har været kontakt mand hver gang. Så dem skal man nok heller ikke bruge..

11. januar 2023

Aldrig oplevet noget ligende

Rep af fyr.
Ødelagde mere end der skulle laves, og brugte 7 timer på at reparere det ødelagte.
Da jeg efterfølgende kontaktede John, for at få forklaring på den høje regning, valgte han at lade være med at svarer på mail og telefonopkald. Da jeg så igennem et andet nummer fik fat på ham, fik jeg forklaringen,at han aldrig svarer kunder han er sur på.

9. oktober 2016

Godt arbejde.

Da vi pludselig fik et læk i vores nye sommerhus og vi ikke kendte nogen håndværkere i området fandt vi bonderup vvs på nettet, vi ringede og de stod hos os i løbet af 20 minutter, efter kort tid var problemet løst, flot og godt arbejde af meget kompetente folk. Jeg kan varmt anbefale bonderup vvs til andre.

Mvh
Søren Kastberg