Bonava Anmeldelser 36

2,2

Byggesjusk af 1 klasse. Ikke nok med al den byggesjusk er Bonava ikke til AT kommunikere med,det eneste sprog de kan forstå er er en advokat. Så det kan i se frem til kære bonava,Det kan ikke være... Se mere

Vi mangler at få udbedret et punkt fra vores 5 års gennemsyn. Har skrevet flere gange til Bonava for at få en status, men vender aldrig tilbage. Næste skridt er en advokat. Nu er Bonava endelig ven... Se mere

Christian vores mægler har været sød og behjælpsom hele vejen fra start til køb. Han har svaret os hurtigt og guidet og godt igennem købet. Da vi modtog huset fik vi en fin opstarts pakke og hus... Se mere

Vi købte et rækkehus af Bonava i 2020. Som udgangspunkt var vi meget tilfredse med huset. Ved indflytning udarbejdede vi en liste med fejl og mangler, der skulle udbedres. Desværre er der flere af dis... Se mere

2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

Vi har været glade og tilfredse igennem…

Vi har været glade og tilfredse igennem hele forløbet. Der har ingen problemer været ved hverken købsprossesen, overtagelse eller ved vores lejlighed. De småting der var i lejligheden blev udbedret med det samme. Ikke en finger at sætte på deres arbejde. Stort tak til John for hans rare og imødekommende måde og være på.

10. december 2019

Holder hvad de lover

Super service. Holder deres aftaler, både ved mangelliste og opfølgninger. De har været professionelle fra start til slut og gode til at give informationer igennem hele forløbet.

7. december 2019

Varmeste anbefalinger

Det har været et flot og næsten fejlfrit forløb.
Aftaler bliver overholdt og overtagelsen af lejligheden har været en fornøjelse, utrolig grundige og fandt fejl jeg ikke havde set. En forkert hængelås blev lynhurtigt fikset og de 2 små tilbageværende fejl bliver jeg informeret om status på - flot arbejde Mikkel.

29. oktober 2019

Býggesjusk!

Ikke andet end problemer med bonava.
Vi har haft alt for mange vanskader i vores ejendom, alt pga. byggesjusk fra Bonavas side.For nyligt skulle afløbsinstallationerne tjekkes, men de kom aldrig forbi!For dårligt og amatøragtig!

24. juni 2019

Hej H.B
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med din bolig. Du er velkommen til at kontakte kundeservice på service@bonava.dk, så vi kan vende tilbage med information.

Dårlige kundeoplevelse nogensinde

Vi har og har haft et fuldstændig uacceptabelt forløb med Bonava. Det værste er at husene (når de engang står færdige) rent faktisk er rigtig fine. Men processen derhen er under al kritik.

Vi overtog vores hus 1/12-2018. Nu skriver vi April og vi spejder stadig langt efter carport og baghave.

Før vores køb har vi fået rigtig fin behandling og kommunikation. I det øjeblik pengene er overført så stopper alt hvad der hedder kundeservice. Af ting som jeg bare kan huske er af uacceptable ting som er sket er bl.a.:
- Bonava var forsinket med at få tinglyst skøde. Det vil sige at grundene i de første 5 måneder ikke var udmatrikuleret, hvilket i værste fald kunne gøre at folk ikke kunne få et Realkreditlån i deres bank.
- Vi fik af vide de fleste fejl og mangler ville være udbedret efter 1-2 uger efter overtagelse. Det tog dem +4måneder at blive færdige med alt indvendig. Vi har stadig en ufærdig forhave og køreplader som baghave. Vi har købt og betalt for en carport som ikke eksisterer.
- De har skrevet en forkert grundskyld i købsaftalen, hvilket i worst case vil kunne gøre at vi skal af med 30% mere årligt. De vil ikke stå til ansvar for noget. Det kommer de retsmæssigt naturligvis til hvis det viser sig at blive en realitet.
- Der er INGEN kommunikation. Man skal hive alt ud af dem og pt. har jeg rykket byggeledelsen for et svar på simpelt spørgsmål pr. mail for 4.gang. Altså 5 mails den ene vej - 0 den anden.
- Vi købte med en rabat på XX kroner mod at vi overtog hurtigt. Ifølge Bonava ville priserne blive sat op igen. Det blev de ikke. Til gengæld har de sat dem yderligere ned på tilsvarende boliger.

Der er 1000 andre småting som jeg ikke vil liste op her men kan bare konstatere at det her uden sammenligning er den værste kundeoplevelse jeg nogensinde har haft - for den dyreste investering jeg har foretaget.
Jeg har forsøgt meget diplomatisk med deres salgschef. Det har på ingen måde haft nogen effekt, hvorfor vi nu vil gå til vores advokat og overveje vores muligheder.

Nu hvor boligerne langt om længe er ved at stå klar er det rent faktisk nogle rigtig fine boliger og jeg kan rent faktisk varmt anbefale at købe deres huse... De skal bare stå færdige først!

5. april 2019

Kære Kenneth

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af, at du har oplevet et utilfredsstillende forløb, dog har vi ikke mulighed for at kommentere på enkeltsager og henviser derfor til vores tidligere svar til dig omkring vores syn på sagen.

Hilsen Mads/Bonava

5 års gennemsyn

Nu er Bonava endelig vendt tilbage og tilbyder bl.a tidligere forslag igen, at montere manglende sokkelflise bag tørretumbler og leve med at skabslågen ikke kan lukkes. Ikke en pæn løsning, når det ikke er det vi har købt. Vil ikke anbefale andre, at købe bolig igennem Bonava.

29. marts 2019

Hej Roland
Jeg ved, at du er i dialog med vores kundeservice om denne sag.
Vi er kede af din oplevelse og håber, at I finder frem til en løsning.
Mads/Bonava

Vær meget forsigtig med NCC / Bonava…

Vær meget forsigtig med NCC / Bonava ved boligkøb.
Vi er nu på 4 år ejer af et rækkehus med et tumultagtig forløb hvor NCC / Bonava er væk når huset er afleveret.
Vi døjer med byggesjusk og ekstrem dårlig kommunikation med NCC / Bonava.
Dårlig isolering med fugt problemer på loft, , mange sjuskefejl fra entreprenør, som ikke bliver udbedret
Vær forsigtig når der underskrives en slutseddel med NCC/Bonava

19. oktober 2018

Hej Mikael
Jeg er ked af at høre, at du har haft et forvirrende og utilfredsstillende forløb med dit boligkøb. Vores kundeservice har været i dialog med dig, og de vil tage dine udfordringer og kommentarer videre. Hvis du har yderligere kommentarer, er du altid velkommen til at tage kontakt til kundeservice på ny.
Mads/Bonava

Ti stjerner kan det blive til

To stjerner kan det blive til. Vi er flyttet i rækkehus og da vi købte fik vi en god vejledning i hvordan processen ville være. Men virkeligheden er bare en anden. Overordnet er der virkelig dårlig kommunikation til os som har købt og så snart overleveringen af nøglerne er overstået føles det som om vi ikke længere eksistere i Bonavas øjne. Så til 1 års gennemgangen har det været et langt tovtrækkeri om fejl og mangler. Utrolig dårlig planlægning fra Bonavas side og ingen ved noget om noget. Der er ikke en projektleder som har det overordnet ansvar og giver en retning, en procesplan eller andet, til gavn for alle. Jeg håber virkelig at Bonava snart får ændret deres arbejdsgange - så de kan leve op til deres værdier og ikke mindst deres nye navn og det det står for

20. juni 2018

Super service og kvalitet fra start til…

Super service og kvalitet fra start til slut.
Vi har erhvervet os en luksuslejlighed i Golf Residence. Alle de personer hos Bonava, som vi har haft kontakt med undervejs i forløbet, har været professionelle, venlige og hjælpsomme. Bonava har godt styr på tingene og er velorganiserede. Særligt i slutfasen har Mikkel Agerlin og Tim Munk Pedersen været meget imødekommende og hjælpsomme med alle de små og store ting, der skulle rettes til, så vi endte med at have et kvalitetsprodukt. Mange tak.

15. juni 2018

Mangler seriøst en kommunikations medarbejder

Er du gal de har brug for en der har forstand på kommunikation så det skriger. Så mange frustrationer kunne have været undgået, hvis de gad at tag deres kunder seriøst og vise dem respekt. Det er alligevel ikke småpenge man bruger når man køber nyt hus.

26. april 2018

Hej Chris
Tak for din tilbagemelding, som vi tager til efterretning for at forbedre vores kommunikations setup. Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer, som du ønsker at uddybe yderligere, så er du velkommen til at kontakte os på service@bonava.dk.
Venlig hilsen Mads/Bonava

Topkarakter til professionelle …

Topkarakter til professionelle medarbejdere i Bonava
Jeg er ovenud tilfreds med min projektlejlighed i Hillerød. Jeg har kun været mødt af venlige, imødekommende og professionelle medarbejdere lige fra, jeg reserverede lejligheden i oktober 2016. Jeg har fået alle de tilvalg jeg har bedt om - intet er glemt. Hele lejligheden havde kun få og ubetydelige småfejl ved 1. gennemgang, og alt sammen var udbedret ved overtagelsen på den lovede dato. Jeg er via mails og en beboerportal (Borigo) holdt løbende orienteret om byggeriet, og jeg har været til flere "åbent byggeri". Jeg kan kun anbefale andre at købe projektlejlighed gennem Bonava.

5. oktober 2017

5 stjerner til Hans Abrahamsen

5 stjerner til Hans Abrahamsen. Meget behagelig mand der gav en rigtig god service ifht fremvisning af projektkøb. Han er yderst kompetent, tålmodig og havde meget god kendskab til området og dens fremtidige byggerier. Vi har været i meget trygge hænder hos ham, og kan kun give de varmeste anbefalinger.

26. maj 2017

INGEN kvalitetssikring, men masser af sjusk og sløseri

Maj 2019
Sidder i et hus, som burde have været "drømmehuset", usikkerheden vælter ned, når jeg tænker køb og proces.
Terrassen må vi leve med, som væsentlig mindre end lovet og købt.
Det er en oplevelse, som vi på ingen måde ønsker for andre.
Vær ALDRIG i lommene på Bonava!

Oktober 2018
Vi fik vores nøgle tilbage sidst i september måned 2018 - flot arbejde!
Vi fik så til gengæld ikke det køkken, som vi betalte for i 2015 - flot arbejde!
Vi er trætte af firmaet, som aldrig har været kundens mand - flot arbejde
Vi skulle betale boligen særdeles hurtigt, efter vi havde bestemt os - flot arbejde!
Vi føler og snydt og bedraget - flot arbejde!

Så har de gjort det igen, ikke været sanddruelige og atter løjet om ting, som de ALDRIG har nævnt ved tilvalgsmødet, hvor vi fik en pixiudgave af en tegning - det er selvfølgelig også en måde, at gøre kunder usikre på!!
Vi købte i 2015 et af Fælledhusene, som vi glædede os til at kunne overtage sidst på sommeren 2016. Den glæde varede ikke ved, idet vi ved tilvalgsmødet fik mulighed for at tilkøbe yderligere to kvadratmeter terrasse til de lovede tolv kvadratmeter, det viste sig så, at det ikke blev en mulighed, så nu sidder vi tilbage med godt otte kvadratmeter terrasse - det er flot!
Ved gennemgangsmøde den 11. august 2016 undrer vi os over, at der ikke er opsat otte stik i køkkenet, som aftalt på tilvalgsmødet med samme uforberedte sælger, men kun seks stk. Sælger kunne ej heller oplyse, hvad den nævnte PIR var, da vi spurgte!
Flot gået af et prestigeprojekt, hvor Bonarroeve netop tager bagdelen på kunderne.
Det har været amatørisme og loegn med loegn på og det var vi slet ikke forberedte på som kunder i butikken.
Det er beskæmmende, at et stort firma kan opføre sig så slet og blot sælger sand i Sahara...
Status 19. januar 2017: Flyttede ind 1. september 2016 og har endnu ikke fået vores nøgle retur, idet vi har været og er ramt af særdeles mange sjuskede fejl og lever i en dagligdag med diverse mange håndværkere.
Den nuværende byggeleder gør, hvad han kan og er god til at give tilbagemelding. Det er folk højere oppe i hierarkiet, som giver en sludder for en sladder og er ganske uanstændige i deres tilgang til os som købere!
Status 13. april 2017: bor p.t. slet ikke i huset pga. vandskade i hytten. Var forbi i går, hvor vi nærmest fik et chok, særdeles snavset og overhovedet ikke taget hensyn til at det er andre folks hjem, som de kommer i. Mage til griseri skal man lede længe efter...
28. april 2017: er flyttet tilbage i vores hus efter 2,5 måned og ventede et hus, som nu skulle være helt indflytningsklart, men nej...!
Knækket lyskontakt, køle-/fryseskab uden strøm og jeg kunne blive ved...!
6. maj 2017: Så har Bonava atter været fyldt med usandheder, leget struds og gjort kunden til skurken!
Var inviteret op til dans hos Bonava den 2. maj kl. 17.00 i Bonavas Domicil i Søborg, hvor vi blev lovet, at de ville vende tilbage i går fredag og der har været total stilhed siden...
7. maj 2017 kl. 16.44: Riges op af jovial person, som ringer en dag senere end aftalt. Vi tilbydes kompensation, som slet ikke er nærheden af vores krav og så sniksnakkes der for resten, om hvad der er trukket fra og at de har sørget for husly, mens vores hus er blevet gjort beboeligt - som om vi ikke samtidig har betalt husleje i et ikke beboeligt hus!! Undskyld, nu yder jeg dem heller ikke retfærdighed, idet kompensationen var en kurv inkl. træuld med tre flasker vin, chokomandler og lidt andet sødt jubiii... og en kommentar med et kækt høhø, ja, I kan nok se, at vi prøver at smøre jer.
2017-09-05: har d.d. modtaget mail, hvori Bonava.dk har rapporteret min anmeldelse for at indeholde personlige oplysninger, der kan bruges til at spore, identificere, kontakte eller personificere en anden person.
Det er da kun godt, at de selv ved, hvem der er tale om.
Vi har d.d. skullet have vores sidste køkkenlåge (efter 1 (ét) år), denne var ej heller den korrekte og jeg kunne fortsætte...
2017-11-18: skulle have skiftet samtlige køkkenlåger den 16. november, som dog måtte tages med igen, idet to låger var beskadigede og lågerne skal komme en én og samme produktion for derved at få en ens nanohvid.
16. oktober kl. 11.45 kontakter vi Bonava pr. mail og sjovt nok er der herefter total og øredøvende stilhed.
Kommunikation og kvalitetssikring giver god værdi i de fleste større virksomheder, lader dog ikke til at være tilfældet for Bonava.
2017-11-20: så viser Bonava atter, at det må være kunden, som har gjort noget forkert. Vi hører intet og venter på en tilbagemelding omkring nye køkkenlåger, det er ikke os, som har fejlet her...
Tirsdag den 21. november fra 16.00 til 20.00 sidder Jakob Illeborg klar i indkøbscentret Fields i København.
2017-12-16: ville skifte filtre i vores skur i dag, hvor vi lige har haft besøg af VVS for at isolerere rør og gøre plads for filterskift. VVS har for at skabe bedre plads bøjet et rør, så der nu ligger vand på gulvet i teknikrummet, sådan skabes et nyt problem - må efterhånden tro, at der er tale om chikane, det kan næsten ikke være sandt...
Kan Bonava da for hulan ikke bare gøre noget rigtigt??? Fatter ikke, at vi skal være gidsler i dette menageri - stram dog op!!!!!
26. marts 2018 - ja, du læste rigtigt...
Køkkenlåger skulle endelig skiftes. Nej, der manglede selvfølgelig to, som bare lige skulle komme - vi venter stadig i dag den syvende april, mere hat og briller bliver det vist ikke.
Min mand ville sætte lampe op og opdager, at kontakten tænder sammen med to andre lamper, så vi skal lige igen, igen have besøg af elektriker!
Flisen til badeværelset ser ud til at være fundet og kan nu udskiftes med flisen, som har en skæreskade. Vi skal så være uden bademulighed igen.
9. april 2018: Bonava har lige været forbi med den fundne flise til badet, som var mørk og vi har valgt (mod ekstra betaling) lyse fliser. En ommer!
Ligner det her et mønster af mangel på egenkontrol...?!
September 2018: Får ALDRIG det køkken, som vi købte og som vi blev lovet!!
Vi har bestilt en højere sokkel og finder først det stykke papir, hvor det er skrevet, for nogle uger siden. Vi fik aldrig køkkenaftalen fra Invita elektronisk, nu mener de, at det kan vi så ikke få, vi skal da bare være tilfredse. Tænk at mennesker har lyst til at opføre sig så dårligt... Det er uforståeligt og i min verden gemen opførsel.
Flere års tovtrækkeri og aldrig den vare, som vi har købt og betalt for længe siden.
Bonava står helt inde for Invitas salg til os - altså som at sætte ræven til at vogte gæs!!
Når vi har fået den vare, som vi har købt og betalt, vil denne besked blive slettet...

16. august 2016