In de chat advies gevraagd voor een boom op een specifieke plek. Samen met een medewerker wat uitgezocht en besteld. Helaas bleek er een fundering te zitten waardoor de boom niet geplaatst kon wo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
De heg planten die geleverd werden zijn van een uitstekende kwaliteit. De bezorger/hovenier was hardwerkend en de werkzaamheden zijn op een zeer prettig manier uitgevoerd. Alles ging in goed overleg.... Se mere
Enorm groot assortiment, foto's per seizoen en details goed op site. Dat maakt voor mij online bestellen gemakkelijk.Snel bezorgd en de aanplantservice ook super of zelf doen zoals wij met duidelijke... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De mooiste boom voor jouw tuin, balkon of terras vind je bij Bomenbezorgd.nl. Bij ons heb je de keuze uit honderden bomen en hagen die je vanuit huis kunt bestellen. Wij bezorgen onze bomen en hagen gratis bij je thuis met onze eigen bezorgdienst
Kontaktoplysninger
Campmanplein 6, 6668 AJ, Randwijk, Holland
- 0651974044
- klantenservice@bomenbezorgd.nl
- bomenbezorgd.nl
Har besvaret 62 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Wat een topbedrijf!
Wat een topbedrijf! Eindelijk een leverancier die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, vanaf het begin tot en met de levering van onze boom.

Besvarelse fra Bomenbezorgd
Heel verzorgde beplanting en eigen levering
Heel verzorgde beplanting, snelle en eigen levering!!! wat een groot pluspunt is.

Besvarelse fra Bomenbezorgd
Top bedrijf, onwijs leuke medewerkers.
Geweldige bomen (en ik heb ze al jaren, dus ik kan het weten) en onwijs leuk en goed klantenservice team, wat je zelfs met de meest bijzondere vragen weet te helpen. En, niet onbelangrijk, met een voelbare glimlach door het scherm. Snel, behulpzaam en oprecht goede kwaliteit. Wat wil je nog meer? 10/10 👍

Besvarelse fra Bomenbezorgd
Voorlopig wat ongerust over onze…
Voorlopig wat ongerust over onze bestelling. Wij hebben 2 bolcatalpas gekocht. Bij levering waren beide bomen kaal. Daarnaast 3 annabelles gekocht waar enkele bladeren zwarte plekken hadden. Ik heb niet veel verstand van bomen. Dus ik hoop dat ze erdoor komen volgend jaar. Of is dit normaal dat er geen enkel blad aanzit bij aankomst?

Klacht netjes opgelost.
Boom besteld. Reviews gelezen. Buikpijn gekregen. Boom sloeg niet aan en ik werd al bang. Gemaild, gebeld. Formulier ingevuld foto's gemaakt. En kreeg netjes nieuwe boom geleverd die wel aanslaat en nu mooi in het blad zit. De communicatie was per mail en telefonisch erg vriendelijk.

Besvarelse fra Bomenbezorgd
krentenboompje ziet er niet uit…
Ik bestel een krentenboompje bij Bomenbezorgd voor mijn jarige dochter. Het boompje wordt bezorgd maar wat een lelijk boompje: niet goed gevormd, niet goed verzorgd… Uiteraard heeft reclameren geen enkel effect. Terugnemen willen ze niet. Kies volgende keer voor een goede kweker! Op deze manier kun je je goede geld evengoed weggooien….

amandelboom
De eerste amandelboom kwam aan. Lelijk gesnoeid, dode takken en binnen 2 maand dood. Wel had ik het volgens de plantinstructie aangeplant.
Na enig overleg alsnog een nieuwe boom bezorgd gekregen terwijl ze na het tonen van een doodgaande boom me eerst wilden wijs maken dat het nog wel aanslaat.. Deze 2e had een nog lelijker vorm. Ene kant kaal en een hele lange uitschieter aan de andere kant. Ga ik nooit meer een goeie vorm in krijgen. Ook de aflevering met veel gehavende takjes. Geen aanrader dit bedrijf.

Besvarelse fra Bomenbezorgd
Zorgvuldige levering en verpakking.
Zorgvuldige levering en verpakking van boom en aarde en op aangemelde tijd.
Boom en cadeauplanten (pioenrozen) doen het goed na aanplanten.
Geen goede ervaring
Geen goede ervaring, onze krentenstruik werd bezorgd met meedere bomen en struiken, denk voor andere mensen. Alles lag boven opelkaar gegooit, waardoor onze dure struik helemaal lelijk en in de war was, ook omdat hij op een rare manier vast gebonden zat of hij nu helemaal scheef, en zit er geen model meer in.
Ik kon als vergoeding een tegoedbon krijgen, maar ik hoef dit niet want bestel hier niks weer
Niet twijfelen, top service!
Perfecte opvolging van bestelling tot levering.
Vriendelijke mensen die goed advies geven.
Reactiviteit top!
fijn contact gehad en snelle levering…
fijn contact gehad en snelle levering Bezorger was uiterst vriendelijk en behulpzaam
Top!
Heel mooie Chinese waaierpalm geleverd gekregen. Stipt te volgen levering. Zeer vriendelijke koerier. Daar ik op het moment van ontvangst alleen thuis en hoogzwanger was, was het voor mij moeilijk om de boom in ontvangst te nemen. Dit was voor de koerier geen enkel probleem en hij plaatste de boom met plezier zo diep als mogelijk in onze carport. Werd erg geapprecieerd!
Super geadviseerd bij onze keuze voor…
Super geadviseerd bij onze keuze voor de best passende boom. De levering verliep snel en prettig omdat goed te volgen is wanneer en hoe laat de boom wordt bezorgd. Toen de eerste boom helaas niet aansloeg, ook niet met alle tips die we kregen, stond er in no time een nieuwe boom in onze tuin. Het aanplanten hebben we de 2e keer wel laten doen. Supersnel en goed geregeld! Wij genieten inmiddels van onze prachtige boom!
Mooie boom, goed gebracht
Mooie boom, prima bezorging en fijne bezorger.
Leveren dode boom en nemen geen verantwoordelijkheid
Vorig jaar een boom ontvangen die er bij levering al slecht en kaal uitzag. Bij navraag te horen gekregen dat dit niet ongebruikelijk is en tot voorjaar/mei moet wachten want zou dan waarschijnlijk uitlopen. Toen dit niet het geval bleek contact gezocht waarna eindeloos informatie, foto’s en formulieren gevraagd werden. Als blijkt dat de boom inderdaad dood is, wordt er opeens verwezen naar een garantie termijn die op geen enkele wijze mondeling noch schriftelijk gecommuniceerd is. Geen idee waarom dat pas na eindeloze informatie verzoeken gemeld wordt. Als coulance wordt na nog enkele mails 25% korting geboden op een nieuw te bestellen boom. Buitengewoon slecht en teleurstellend dat er geen verantwoordelijkheid genomen wordt.
Zeer goed bedrijf
Goede kwaliteit prijs verhouding,heb je vragen kun je mailen krijgt altijd correct antwoord.Vriendelijk personeel.
Prima bedrijf beveel ik iedereen aan.
De boom was supersnel bezorgd en ik…
De boom was supersnel bezorgd en ik kreeg ook veel tips voor de beplanting en verzorging
Deze mensen doen wat ze beloven
Duidelijke website, beslist niet duur in verhouding tot tuincentra. Een hele mooie boom bezorgt gekregen. Precies wat we besteld hebben. En heel keurig afgeleverd.
Snelle en accurate levering
Snelle en accurate levering, uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.
Prima aftersales!!
Kortom een aanrader!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.