Bolværket Anmeldelser

2,3

Chopstix. Min til dato værste bowl. En kold, kompakt bund af helt sammenklistrede ris, der helt sikkert ikke var fra samme dag. Fuldstændig kønsløse grøntsager som dåsemajs og fabrikssnittede gulerods... Se mere

Dejlig mad og hurtig serveret af smilende personale. Vi bestilte burgermenu og fik den lækreste burger med masser af kød og man fornemmer at der bliver brugt gode råvarer. Pomfritter stegt til perfek... Se mere

Det skulle være en ny epoke for Mokaien, men endte med at blive ringere.. Maden er dyr og ikke særligt godt udført, minder mig om en flok Macdonalds ansatte der ikke har forstået oplæringen, tager l... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Endnu engang viser stedet sig fra sin…

Endnu engang viser stedet sig fra sin skyggeside! Elendig mad… så ærgerligt at et amatør foretagende skal okkupere en plads på havnen! Lad de professionelle komme til, så Randers kan nyde sin havn uden at kløjs i deepfrost retter… ad!

8. juni 2023

En kedelig, tør og DYR oplevelse

Maden er ALT for dyr ift. kvaliteten. Generelt tør og kedelig spise, der mest af alt smager som om det er blevet genopvarmet. Croquette der smager af tør falafel. En slider til 49,- der er tør og intetsigende. En anden slider til 59,- der er ok, men til den pris skal den mundfuld også kunne noget.

9. juni 2023

Flere retter var udsolgt, hvilken var ærgerligt og ikke, hvad man kan forvente af en restaurant, der serverer det samme hver dag.
Ventede 45 min. på vores mad, på trods af, at der stort set ikke var nogen andre spisende. Da maden var klar, var den ene ret is-kold.
Den anden ret var ok.
Hyggeligt sted at få en drink eller to, men vi spiser her ikke igen.

4. juni 2023

En blandet oplevelse

En blandet oplevelse. Det tager for lang tid at få noget at drikke, på trods af at der ikke var mere end halvt fyldt på stedet. Én fik wraps med kylling, hvilket var middelmådigt. Én skulle have 2 bagte kartofler. Da vi andre havde spist færdig efter ca 45 minutter, var de stadig ikke dukket op. Så vi endte med at få pengene retur. To fik fish and chips fra Fiskebistroen. Det var rigtig godt. Den sidste fik moules frites, fra Fiskebistroen. Også det var helt perfekt.

2. juni 2023

Hyggeligt sted

Sikke et hyggeligt sted med glad og smilende betjening.
Det er perfekt at sidde ved vandet, på en solrig dag og med en kold øl:)

26. maj 2023

Shiiit altså!

Shiiit altså!! Super hot fyr i baren, med smukke tattoes og stram bluse.. Men hvad h…… hjælper det, når servicen er, ikke eksisterende?! Fik lækre små retter med beskidt bestik. Øllen var en lækker kold Brown Ale…bare uden kulsyre.. Dette blev påtalt i baren, med svaret “Det vil jeg lige følge op på.”
Uden kompensation eller tilbud om en ny eller anden, måtte jeg lade øllen stå..
Kunne have passet perfekt med en kop kaffe til unika-tallerkenen..men gad ikke lægge flere penge her..

23. maj 2023

Vi bestilte less is more og burger

Vi bestilte less is more og burger.
Burgeren var iskold. Bad om en ny. Den nye var uspiselig. Det var den samme bøf, stegt helt forkullet og brød var stadig kold. Den dårligste burger nogensinde. De små retter var også kolde og virkede som om det var noget præfabrikeret, der havde fået en gang friture. Dog var den lille burger-slider velsmagende også selvom den var kold.
Det bliver ikke her vi skal spise i fremtiden.

7. maj 2023

Har været der 2 gange ,

Har været der 2 gange ,, første gang en burger bolden var iskold
Og igen igår ,, vi fik fyldte kartofler , tror de har været i mikroovn ,, kun var i yderkanten ,, og kold i midten
Vi købte starteres ,, alt var fyldt med olie fra friture ,, forkert varme på olien
Kommer der ikke igen

29. april 2023