Als partner van Bol wordt je overspoeld met regels nieuwe wetten tips en tricks maar door alle informatie is het wanneer je start als partner erg onduidelijk hoe je dit met facturatie doet, de factur... Se mere

Super praktische en fijn werkend factuur programma voor mijn Bol verzendingen. Inmiddels voldoet het niet meer aan mijn eisen omdat het niet compleet genoeg is en er andere partijen beter voldoen.... Se mere

Wij waren op zoek naar een betaalbare manier om automatisch bol.com facturen te genereren. Bolmate voldoet ruimschoots aan deze verwachting. Als je het dashboard eenmaal begrijpt dan zijn de mogelijkh... Se mere

4,6

4,6

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Snel reageren met een duidelijk…

Snel reageren met een duidelijk verhaal. De eerste reviews op mijn Bol kanaal zijn inmiddels binnen en heb de afgelopen periode geen facturen meer moet maken voor bestellingen. Gaat geheel automatisch!

26. oktober 2022

Sinds kort maak ik gebruik van Bolmate

Sinds kort maak ik gebruik van Bolmate, zij nemen mij tegen een kleine vergoeding enorm veel werk en ergernis uit handen, mijn bedrijfsklanten op Bol krijgen automatisch een mooi faktuur met ons logo gemaild, perfect 1 dag na levering, particuliere kopers na aanvraag natuurlijk ook. Het scheelt mij veel werk en komt professioneel over bij de klant.

26. oktober 2022

Uitstekende service

Als partner van Bol, was Bolmate de perfecte uitkomst voor het opstellen van mijn BTW facturen en eventuele leads te creëeren. Makkelijk te gebruiken alles spreekt voor zich. Top

17. oktober 2022

Bolmate neemt veel werk uit handen!

Wij waren opzoek naar een geautomatiseerd systeem voor onze Belgische facturen. Viavia kwamen we bij Bolmate uit en tot onze verbazing is het systeem van Bolmate nog veel uitgebreider dan we dachten. Met Bolmate stuur je heel gemakkelijk emails naar je klanten voor een eerlijke review. Met dit en nog veel meer opties van Bolmate krijg je meer tijd voor andere zaken.

5. september 2022

Goed

Goed, duidelijk en eenvoudig.
Alles wijst nagenoeg vanzelf en nooit meer tijd kwijt om facturen te maken en te versturen.

22. august 2022

Top systeem!

Wij werken al ruim een jaar met Bolmate en zijn erg tevreden met het systeem. Bestellingen zijn makkelijk terug te vinden en automatische BTW facturen besparen veel tijd. Bij vragen over technische hulp worden we altijd goed geholpen.

22. august 2022

Automatiseren, personaliseren maar dan eenvoudig.

Ik gebruik a maanden bolmate en het is een handige tool om het factureren te automatiseren met in een handomdraai. Het is simpel in te stellen en makkelijk de personaliseren naar jouw bedrijf. De administratie wordt er ook een stuk makkelijker van en klanten ontvangen ook automatisch een verzoek om een review achter te laten.

19. august 2022

Uitstekende tool

Uitstekende tool. Alle facturen en review verzoeken worden automatisch verstuurd. Daarnaast hebben zij een uitstekende klantenservice. Het koppelen is ook erg makkelijk, daar hebben zij een leuk filmpje voor.

19. august 2022

BolMate paar maanden voor Bol.com…

BolMate paar maanden voor Bol.com gebruikt. Zeer goeie service die je kan verwachten. Systeem werkt prima voor de automatisatie van bijv. Het opsturen van facturen of op het opvragen van extra details. Ook de templates zijn zeer goed.

Zeker een aanrader!

Heel blij met BOLmate

Uitstekende service voor het verzenden van je BOL facturen, naar de klanten. Set-up is 'n fluitje van 'n cent.
Maandelijks 'n overzicht van alle verzonden facturen, welke als verkoopboek kan dienen, voor het invoeren in je administratie. Heel blij met Bolmate...

Great Service

After I start working with Bolmate. I forgot everything related with invoices. So easy and user friendly. I just send monthly reports to accountant. Really good partner if you work with Bol.com. Also I have to mentione. Even I am English speaker. They dare to communicate in English. Very fast and hepful

Zeer gebruiksvriendelijk!

Sinds vorige week de dienst genomen. T werkt heel makkelijk. En scheelt een boel werk en tijd voor t maken en verzenden van facturen etc

Het is alleen jammer dat de bestellingen vanaf dat je er mee start in het systeem komen. Eerdere bestellingen zijn handmatig in te voeren. Is wel een klusje!

Zeer gebruiksvriendelijk!