Har bestilt en ordre d. 19-11-18, og har stadig ikke modtaget den. Har prøvet forgæves at kontakte dem på telefon samt mail, men ingen respons...Pengene er allerede trukket..
Fin levering af nye møbler til stuen, kom efter fire dage hvilket er helt ok, for så stor en ordre :-)
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bolii.dk samler de bedste trends inden for møbler, interiør og fototapet fra kendte brands. Besøg os online og bliv inspireret af en helt ny verden af møbler.
Danmark
- hej@bolii.dk
- bolii.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Vi har bestilt en bænk for 2 uger…
Vi har bestilt en bænk for 2 uger siden. Da vi bestilte den stod der på deres hjemmeside, at der var 2 bænke på lager, og vi forventede derfor at modtage bænken indenfor 2-7 dage, som firmaet lover på hjemmesiden. Vi har endnu ikke hørt noget på ordren, og når vi logger ind for at følge vores ordrer, står den på hold. Vi har derfor forsøgt at ringe til Bolii på tlf. nr: 7199 2739, som de oplyser på deres hjemmeside, men tlf. nr. eksisterer ikke, vi har også skrevet en mail, som de ikke svarer. Det hele virker meget mistænktligt!!! Og jeg vil FRARÅDE alle at handle her!!! Tror desværre at det er fup!!!!
Vi købte en stol 22.05.2019 og den er…
Vi købte en stol 22.05.2019 og den er stadigvæk ikke kommet...
Desværre viste vi ikke på daværende tidspunkt, at andre også har haft samme problem...
Viste vi det, havde ALDRIG købt noget af dem.
snyd og bedrag
gogame.dk ny forklædning
gogame.dk ny forklædning. Utroligt, at man bare kan blive ved med at lave fupforretninger...
HOLD jer langt væææææææk
HOLD jer langt væææææææk
De svare ikke og man får ingen vare så dårlig aldrig har jeg oplevet noget så ringe
De snyder og returnerer ikke pengene, selvom man har retuneret ordren!
Har sendt adskillige mails til dem i forbindelse med at skulle retunere end ordre. For det første har jeg selv skulle betale for at sende det tilbage, og for det andet så mangler jeg stadig at få mine penge retur, selvom jeg har fået en mail om at min ordre er blevet “refunderet”. Har dog stadig ikke set skyggen af de 1.494 kr., som de trak den 2.11.2018! Har skrevet flere mails siden, men uden resultat!
JØSSES en dårlig service.
JØSSES en dårlig service.
Bestilte hos dem d.9/-2018 og har ikke modtaget bestillingen her d.26/-2018. Har skrevet 5 mails til dem og bedt dem kontakte mig, men intet har jeg hørt. Den dårligste hjemmeside/service jeg længe har set.
Mit råd: HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM
Hold jer langt væk!
Bestilte en gamerstol 29.11.18. Har henvendt mig 3 gange via mail og kontaktformular uden at få tilbagemelding om status på levering.
Der er anført levering 2-7 dage. Den er langt overskredet, idet der er gået 18 dage. Det er simpelthen ikke i orden.
De er skyld i, at min datter ikke har en julegave under træet i år.
Rigtig skidt firma. Hold jer langt væk!!
19.12.2018
Har skrevet 30 mails/beskeder via kontaktformular/live-chat (som i øvrigt aldrig er betjent). Stadig INTET svar.
“KONTANT” fra DR er nu på sagen.
21.12.2018
Sendte adskillige mails om at få annulleret ordren. Fik endeli svar tilbage i dag om, at ordren var “refunderet”. Har dog stadig ikke set skyggen af de 1.095 kr., de trak den 1.12.2018.
De afslutter endvidere mailen med “Håber vi snart ser dig igen” 🤣 DET GØR DE SÅ IKKE!!
Intet svar... ingen vare...
Hej Bolii.dk
Har lagt ordre tidligt her i december, men har ikke modtaget ordre??
I svarer ikke på jeres telefon, den går direkte på optaget, selvom jeg har prøvet at ringe i flere dage nu.
Har skrevet mail direkte.
Har udfyldt kundekontakt.
Intet svar.
Det drejer sig om julegaver til mine børn så vil gerne vide om de to ordre kommer eller ej.
Fair nok hvis i ikke kan levere men så giv i det mindste besked, så man har andre muligheder.
Tænker ikke i er ude for at ødelægge julen for børn vel?
Vend asap tilbage!
Mvh Marc
Opdatering 17.12
Stadig intet hørt fra Bolii.dk
Det skal nok blive en god jul uden gaver.
Opdatering 18.12
Stadig intet svar og ingen vare.
Bliver spændende og se hvad det ender med.
Har prøvet at ringe, maile og udfylde chat.
Opdatering 19.12
Stadig intet svar og ingen vare.
Har prøvet alt som ovenstående.
Opdatering 20.12
Intet hørt intet svar.
4 dage til jul og ingen ordrer modtaget.
Tænk at have en så fin hjemmeside med så fede produkter også bare ignorerer sine kunder... ikke til at forstå.
Bliver spændende om ordrene kommer imorgen, men tænker det er forgæves og at mine børn så ingen julegaver får.... Tak for lærestregen Bolii.dk
Opdatering 22.12
Intet hørt intet svar ingen vare.
Tak til Bolii.dk for at ødelægge mine børns jul.
Et lille håb kunne jo være levering søndag senest hahahahaha en tosset mands drøm.
Sidste opdatering. 23.12
Ingen vare intet svar.
Har dags dato skrevet endelig ordre afmelding. Forventer intet svar.
God jul til alle derude og håber ikke i har fået ødelagt julen af Bolii.dk selvom de har gjort deres bedste kan man jo læse hos de andre frustrerede kunder de har.
Mvh Marc
Annulleret opdatering 27.12
Ordre annulleret hos Bolii.dk 24.12 og endnu intet svar.
Det er ret vildt man kan have et firma og bare være ligeglad med sine kunder... eller rettere sagt ex kunder.
Annulleret opdatering 3.1.2019
Kan nu se den ene af mine ordre er annulleret. Som forventet intet svar Bolii.dk
Har sendt opfølgning mail men forventet intet svar.
Sidste opdatering 4.1.2019
Så lykkedes det endeligt. Begge ordre annulleret. Men kun fordi jeg selv søgte info på deres hjemmeside. Fik intet svar fra Bolii.dk
Skal aldrig nogensinde handle med det firma. HOLD JER VÆK DERFRA er mit råd :-)
Mvh marc
Elendig service og har aldrig modtaget min vare...
Vil ALDRIG anbefale nogen at handle med dette svindelfirma!!! Bestilte en gamerstol for knapt en måned siden og har skrevet adskillige mails og ringet forgæves på deres ikke eksisterende nummer. Har ligeledes prøvet at komme igennem ved deres online chatfunktion også uden nogen form for respons. Vi har lavet indsigelse via banken
for at få pengene tilbagebetalt. De blev nemlig trukket med det samme... Rigtig elendig service og møgærgerligt nu at stå uden sønnens højeste julegaveønske... Vi anmelder også firmaet nu!!! 🤬😡
Har aldrig før oplevet så dårlig service
Jeg bestilte en puf fra Bolii.dk d.24 oktober 2018. Idag skriver vi d.12 december 2018 og jeg har endnu ikke modtaget min puf trods pengene blev trukket lige efter handlen gik igennem og jeg modtog en ordrebekræftigelse. Har sendt dem e-mails uden respons og forsøgt telefonisk kontakt uden respons - det lader til nummeret ikke eksisterer. Mit næste skridt bliver at politianmelde dem!
Anbefaler ikke denne side.
Betaling trukket men ingen vare modtaget
Bestilte en stol for 2 uger siden og pengene er trukket men har ikke modtaget stolen endnu. Kan ikke komme i kontakt med firmaet, hverken på telefon, mail eller andet. SÅ dårlig service !!!!! Næste skridt er at anmelde dem. Det er så ulovligt det de fortager sig.
Mistænksomt!
Jeg har d. 23/11 bestilt en vare hos jer.
Jeg har flere gange prøvet at kontakte jer - uden held!
Jeg vil gerne vide om min ordre overhovedet dukker op eller hvad der foregår?!
Jeres telefonnummer virker heller ikke!
Har bestilt en ordre d 19-11-18
De trækker pengene med det samme
De trækker pengene med det samme, uden at ordre bliver sendt af sted.
Kundeservice er non-existing. Telefonnummeret er ikke aktivt og de svarer ikke på henvendelser via mail.
Troede det var et svindel firma og skulle til at anmelde det.
Dog fik jeg mine varer til sidst, men handler ikke der igen.

Besvarelse fra Bolii.dk
Ingen levering og ingen kontakt til firmaet
Jeg bestilte en vare der var på lager for omkring 2 uger siden, har fået en bekræftigelse fra firmaet men endnu ikke fået leveret noget. Firmaet tager ikke telefonen og svarer ikke på mail.
Kan ikke ligefrem anbefale dette sted😏
Leverer ikke det bestilte og svarer ikke på henvendelser
Har bestilt en lagervare for 2 uger siden. Fik en ordrebekræftigelse med det samme, men har ikke hørt fra dem siden. De svarer ikke hverken på email eller via deres kontaktformular. Og deres telefon virker ikke.
Opdatering: Har efter denne anmeldelse endeligt fået svar. De skriver nu at denne vare skam "endnu ikke har været en lagervare, hvilket også er angivet på produkt-siden".
Men det er jo nemt nok for dem at ændre siden og skyde skylden på kunden. Da jeg købte stod de som en lagervare med beholdning på 2 stk. Og hvis man henter Googles cached version af deres side står den også klart som lagervare med en levering på 2-5 dage. Og der er intet nævnt om, at det er en vare der først kommer til næste år.
Så igen: useriøst firma, der endda (når de endeligt svarer) skyder skylden over på kunden.
Opdatering: Har nu fået svaret fra dem, at der uheldigvis lige præcis den dag Googles Cache er fra faktisk VAR en fejl. Men jeg havde jo bestilt lampen nogle dage tidligere og der var der ikke nogle fejl. Så de fastholder at siden har været korrekt (lige på nær præcist det tidspunkt Googles Cache er fra). :-) Jeg har anulleret min ordre.

Et godt råd
Et godt råd. Hold jer langt væk fra dette firma. Havde bestilt 2 barstole den 1. november og pengene trukket kort tid efter. 14 dage efter havde jeg endnu ikke modtaget stolene. Efter flere forsøg på telefon til et nummer som ikke findes og flere mails fik jeg endelig et svar som hed vi sender desværre ikke til ikke bro faste øer, og pengene vil blive tilbageført med det samme. 14 dage efter stadig ingen penge modtaget og ingen repons når jeg skriver til dem på mail. Et svindel firma.
Købte l Gear4u gamer stol hos Bolii.dk…
Købte l Gear4u gamer stol hos Bolii.dk d. 5/10.
Desværre blev den leveret med 2 venstre armlæn.
Skrev mail til Bolii i dagevis uden at høre svar.
Tog til adressen Finlandsgade 31, 4690 Haslev for at få personlig kontakt.
Her kendte ingen til Bolii!
Adressen var falsk!!!
Har ringet til div telefon numre uden held.
Sendte ny mail, hvori jeg ville gå videre med sagen, hvis de ikke kontaktede mig.
Den 25/10 kom en høflig mail, hvori der stod at jeg ville få et højrevendt armlæn den efterfølgende mandag.
Igen blev jeg skuffet, for de holdt ikke ord!
Igen sendte jeg mails afsted i dagevis, men har INTET hørt fra Bolii siden.
Jeg kan ikke anbefale dette firma.
De tager ikke telefonen, adressen er falsk og de har lange svartider på mails eller slet ingen svar!

Leveret til tiden
Leveret til tiden - god service hele vejen igennem.