Tilfreds
Ok hjemmeside, dog er udvalget ikke overvældende.
Vi fik et tilfredsstillende resultat.
Ok hjemmeside, dog er udvalget ikke overvældende.
Vi fik et tilfredsstillende resultat.
Tænk at jeg hoppede på den.. I min naive jagt på en lejlighed, tænkte jeg at dette nyopstartede koncept ville være smart og uden alt for mange andre ansøgere i forhold til de andre boligsider. Udvalget var aaaaalt for svagt, udetaljeret og man får intet svar overhovedet. På visse andre sider får man i det mindste svar om, at man ikke får den kontaktede lejlighed og også selvom der er langt flere ansøgere pr. bolig.
Jeg valgte ikke at forlænge mere end de 14 dages prøvetid som i forvejen var dyr til 99. Mine 14 dage udløb en mandag og jeg afmeldte onsdagen inden. Dog blev jeg alligevel trukket 199 for en måned ekstra, da det ikke levede op til nogle krav om 3 hverdage. Dog fik jeg alligevel svar fra dem på en lørdag. Det lugter langt væk af fusk.
Jeg har kørt 14 dages prøvetid på en anden hjemmeside samtidig og der er ikke blevet trukket for en ekstra måned. Så, at sende bolden videre til Nets eller hvem der nu står for det - det er noget bulsh*t.
Det jeg fortryder mest er, at jeg ikke læste trustpilot inden, så jeg kunne se de andre utilfredse kunder også. Konceptet var jo egentlig smart, men det er overhovedet ikke gennemtænkt. Amatør agtigt.. Og amatøragtigt af mig, at jeg var lige så dum at falde for den.
Mit råd: HOLD JER VÆK FRA DEN SYNKENDE SKUDE.
Selvom du kontakter alle annoncer, får du intet svar. Du får ikke besked om boligerne er udlejet, de forsvinder bare fra deres hjemmeside. Jeg har også kontakte kundeservice for at finde ud af, hvorfor jeg ingen respons fik, og fik svaret, at min mail og mobil oplysninger var sendt med, og de derfor ikke havde noget at gøre med, at få svar fra udlejerne. Altså, at de er ligeglade med, om du, som kunde, får svar. Hvis du søger bolig, så vælg i stedet BoligPortalen, den er lidt dyr, men det er pengene værd.
Boligstrax er EB fiktiv hjemmeside der har falske annoncer op. Du betaler men kommer aldrig til at høre fra udlejerne, da de ikke findes. Når du så skriver til kundeservice får du at vide at udlejer jo får mange henvendelser og derfor ikke kan svare alle. Sådan står det til hvergang du kontaktet en udlejer.
Brug dine penge et andet sted!!!