Bolig- og Testamentejuristen er juridisk rådgivning til private med faste priser. Vi hjælper med de beslutninger, der betyder mest i livet – bolighandel, testamente og arv, fuldmagter, familie og formue samt lån og gaver mellem private. Al vores rådgivning starter med en gratis, uforpligtende samtale. Vi tror på, at god rådgivning kræver, at vi først forstår din situation, dine ønsker og din families forhold, før vi anbefaler en løsning. Derfor lytter vi, før vi rådgiver – ikke omvendt. Vi arbejder altid til faste priser, som du kender, før vi går i gang. Ingen skjulte gebyrer, ingen overraskelser undervejs, og ingen timeafregning, der vokser sig ud af kontrol. Det giver dig ro til at fokusere på din beslutning i stedet for regningen. Uanset om du skal have gennemgået en købsaftale, oprettet et testamente, sikret din familie med en fremtidsfuldmagt, indgået en ægtepagt eller har brug for hjælp til et gavebrev eller gældsbrev mellem familiemedlemmer, får du personlig rådgivning fra jurister med speciale i netop dit område. Vi rådgiver private i hele Danmark, og møder kan foregå digitalt, telefonisk eller ved personligt fremmøde, alt efter hvad der passer dig bedst. Vores mål er enkelt: at gøre juridiske beslutninger trygge, forståelige og overkommelige – uanset hvor i livet du står.
Bogøvænget 35, 8381, Tilst, Danmark
- +45 25 55 51 38
- kontakt@botj.dk
- boligogtestamentejuristen.dk
Ingen anmeldelser
Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.