Bolig Nyt Anmeldelser

2,7

Jeg bestilte en vase til en gave, og får vasen som er lettere beskidt og støvet. Den er ikke i original emballage. Men blot i en stor papkasse, med en masse tilfældig flamingo i store og små stykker.... Se mere

Dårlig kundeservice! Fik en gave jeg ønskede at returnere, fordi de sende en forkert vare… Skrev mail til dem hvor de manglede billed-dokumentation af varen. Fik efter noget tid - og rykken på ma... Se mere

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Hurtig levering men med en forkert vare!

Levering tog kun en dag, så levering var der intet i vejen med! Den nærmeste gsl shop var lige nede rundt om hjørnet. Men desværre med den forkerte vare. Havde bestilt en kop fra Design Letters med bogstavet "I", men finder hurtigt ud af der er et kæmpe "A" på. Lidt træls når man står og skal bruge den som gave om mandagen og pakken modtages fredag middag. Venter stadigvæk svar fra bolignyt pr mail.

12. oktober 2013

Lyn hurtigt forsendelse og opringning omgående, da deres hjemmeside viste en fejl vedr lagerstatus. Da jeg modtog varene var der desværre fejl på 3 ud af 5 rolf stager. Dog hurtig respons på reklamation, tilbud om tilbagegang af handel, glemte at sende label så jeg kunne returnere varen, men den kom med det samme efter jeg ringede dem op og sagde jeg stadig manglede denne. Straks tilbagebetaling af mine penge. Alt i alt god service - ok varer :-)

8. august 2013

Service langt over det forventelige

Bestilte en vare, og der var vist et eller andet problem med leveringen, der skulle ske senest en bestemt dag, da det var en gave. Ringede og forespurgte, og da det gik op for butikken, at der var et problem, blev det løst under store anstrengelser. Jeg oplevede en energi og service langt over det, jeg ville forvente nogen andre steder. Jeg fik varen rettidigt og vil helt sikkert bruge denne leverandør igen!

25. maj 2013

Super boligshop

Vi købte/bestilte en Vipp toiletspand og en toiletbørste mandag eftermiddag. Onsdag formiddag blev varerne leveret.
Super nem og overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering.
Dejligt at blive så positivt overrasket

30. april 2013

Effektivt

Hurtig og effektiv servise. Dog undrede det mig, at der netop ikke var varer nok på lageret til at opnå gratis levering.
Ann K

13. april 2013

Nemt at få tlf. kontakt og råd

Jeg var måske lidt sent ude.Bestilte gave om mandagen.Den blev først leveret i løbet af fredagen.Det gik , men vi var lidt presset. Bryllup om lørdagen og vi havde travlt med borddækning mm.
Der var heldigvis ikke langt til den butik hvor gaven skulle hentes

28. marts 2013

NÆRMESTE PAKKESHOP ???? !!!!!

Jeg bestilte varer ,over den fragtfrie grænse, og de ville blive sendt med GLS

I dagligdagen modtager vi pakker med GLS- så jeg tænke ikke over at det var til en pakkeshop - OK kunne have læst bedre på lektien.

Nærmeste pakkeshop for mig - afstand og trafikale forhindringer taget i betragning
er Brugsen i Lindved 7100 Vejle - næstnærmeste Bilka 7100 Vejle

BoligNyt vælger at sende pakken ned midt i Vejle -større afstand - flere fordringer

En klage (brokkemail) bliver ikke besvaret

25. marts 2013

Hurtig og fejlfri levering

Bestilte den ene dag, og varen kom allerede dagen efter. Perfekt pakket ind, igen problemer men tværtimod meget lettere end at skulle til at køre rundt efter varen i et møbelhus - hvad vi ikke har lige i nærheden. Super!

19. marts 2013

God kommunikation med samtlige ansatte.

Bestillingen hos Bolig Nyt forløb efter ønske. Forsendelsen af pakken, som skulle sendes til en nærmere angivet adresse, forløb helt efter planen. Pakken blev afsendt fra Bolig Nyt på den ønskede dato. DET VIRKER BARE.

13. februar 2013