Boligninja Anmeldelser

Under middel

2,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ingen kviterring for de har vidersendt…

Ingen kviterring for de har vidersendt oplysninger til udlejer, føler det noget utrygt. Ligner lidt det er fra andre boligsider de får oplysninger , vi betaler og så sker der ikke mere😏

Har skrevet med dem efterfølgende, jeg har åbenbart misforstået konceptet.

15. august 2023

Råddent selskab

Boligninja er, som navnet så fint beskriver, en tyvagtig vriksomhed der stjæler annoncer fra andre sider, for at sætte dem på deres egen. Eftersom jeg ikke får mulighed for at oprette boligannonce på deres side, må jeg jo antage at de stjæler fra andre. Boligmarkedet er råddent i næsten alle sektorer, inklusiv denne. Føj!
Edit: nu efterspørgser de endda et ordrenummer, så de kan slette mit opslag. Hvordan skulle man have et ordrenummer, når man har været inde på deres side og se deres tyvstjålne opslag? Godt forsøg Boligninja.

25. maj 2023

Det er et fup hjemmeside

Det er et fup hjemmeside. De har slet ikke boligen. Men det finder man først ud af når man har betalt. Har efterfølgende skrevet mail Til dem masse af gange omkring refundering pga. falsk markedsføring. men de svare bare ikke. Sikker også derfor der ikke er noget tlf. til deres kunde service. Eller mangel på samme.
Betal endelig ikke. De trække pengene med det samme.
Det er fusk fusk.

9. marts 2022

DÅRLIG KUNDEBEHANDLING

Havde opsagt abonnementet en dag efter grænsen for betalingen til det fulde abonnement til en hel måned. Da kontakter jeg så firmaet, hvor jeg prøver at sætte dem ind i min sag, hvor jeg ikke har brug for deres services og om der ikke kunne refunderes nogle af pengene. Dertil skriver de blot at datoen for udmeldelsen er overskredet, så det kan de ikke.
Det er godnok dårlig stil - nuvel, det var min fejl, men det er godtnok koldt gjort!

Vil på det KRAFTIGSTE fraråde folk at bruge boligninja.dk da de ydermere kun henviser til boligsider. Ikke noget med et relevant telefonnummer, så man kan komme i forbindelse med en evt. udlejer.

Stay away...

23. januar 2017

Hej Jeppe.

Jeg er ked af, at du opfatter min håndtering af din sag som dårlig kundebehandling.

Du kontaktede os via e-mail i dag d. 23/1 og hævdede, at du havde opsagt dit abonnement inden fornyelsen, og du truede med at gå videre med sagen, hvis ikke vi sendte penge retur til dig.

Havde det forholdt sig sådan, at du havde afmeldt dig rettidigt, og der herefter var blevet trukket penge på dit kort, så havde vi selvfølgelig refunderet pengene til dig.

Men som det også fremgik af den dokumentation for din afmelding, du vedhæftede e-mailen til os, havde du opsagt dit abonnement et helt døgn efter fornyelsen. Pengene var altså blevet trukket retmæssigt, og refunderes ikke, da du ikke kan afmelde dig med tilbagevirkende kraft.

Ligesom alle andre, er du, flere steder under oprettelsen og i de vilkår, som du accepterede ved oprettelsen, blevet gjort opmærksom på det, samt på at abonnementet automatisk fornyes med 30 dage efter prøveperioden på 3 dage.

Ligesom alle andre, er du også blevet gjort opmærksom på det efter købet - hvor det fremgår af profilsiden (med dato og klokkeslet) - hvornår boligsøgerannoncen fornyes.

Og ligesom alle andre, har du også haft 3 døgn - lige fra det øjeblik, du betalte for din boligsøgerannoncen til den fornyes - til at afmelde dig, hvis du ikke ønskede, at den skulle forny.

Vi ser det som en god kundebehandling over for dem, der afmelder sig rettidigt eller accepterer en eventuel forglemmelse, at vi ikke laver særregler for dig. Det er vi på ingen måde interesseret i, og endnu mindre, når du har truet os med gå videre med sagen - i form af denne trustpilot anmeldelse - for en opnå en uretmæssig refundering.

Jeg undrer mig meget over dine nye anklager ift. annoncerne og kontaktoplysninger på udlejere på Boligninja.dk. Du kan finde kontaktoplysninger på rette udlejer gennem vores annoncer. I nogle af annoncerne findes også direkte links til udlejernes hjemmeside - hvilket vi oplyser, som en ekstraservice for at skabe mere gennemsigtighed. Hvilke- og hvor mange oplysninger, der vises om udlejer, afhænger af den enkelte udlejer.

Mia

Rettet

Sætter lejligheder på der ikke findes. og boligselskabet kender intet til det, skriver endda på deres hjemmeside at i har fusket

Info

Tak for mailen, firmaet har beklaget fejlen og løst den på en god måde

25. november 2016

Hej Michael

Jeg vil endnu en gang gerne beklage den tekniske fejl, som opstod i fredags, som betød, at en række lejemål fejlagtigt blev annonceret ledige. Straks vi opdagede fejlen, fjernede vi lejemålene fra vores website og kontaktede alle de brugere, som blev berørt af fejlen.

Vi er glade for, at du er tilfredse med vores håndtering af sagen, men vi er fortsat meget ked af, at det skete. Vi bruger mange ressourcer på at sikre os at alt teknikken bag vores service fungerer optimalt, men i fredags var vi bare ikke gode nok, og det beklager vi virkelig. Vi har heldigvis fået løst problemet og gjort alt for at sikre os, at det ikke kan ske igen.

Charlotte
Boligninja.dk

Stoppet abonnement men alligevel bliver der trukket penge?

Jeg benyttede mig af boligninja's tilbud i forbindelse med 3 dages til 19 kr. Hvorefter der hver måned siden September 2016 er blevet trukket 299 kr d. 20. Hvordan kan det lade sig gøre?
Jeg klager ikke over hjemmesiden, da den er på niveau med enhver anden boligside, men derimod den service der er givet.

Aktiv siden 15. september 2016, 13:31:59
299,- kr./md
Udløb 18. september 2016, 13:31:59

/Christian Hauge

//Efter et opkald fra boligninja fik vi fundet fejlen, som klart var mig egen. Jeg er taknemlig for den hurtige reaktion og forståelighed

22. november 2016

Hej Christian.

Tak for din feedback og gode dialog pr. telefon.
Det var meget uheldigt, at du var kommet til at oprette to abonnementer og kun havde stoppet det ene. Jeg har, som vi aftalte, sørget for at afmelde det 2. abonnement, som stadigvæk var aktivt.

Charlotte

God oplevelse

jeg havde svært ved at finde ud af, hvordan jeg meldte mig ud af boligninja, da jeg ikke længere var boligsøgende. Jeg skrev en mail til dem, hvor de responderede indenfor 1 time, og Sine som er ansat derinde, hjalp mig ned af blive afmeldt - hun tilbød mig at gøre det for mig. God oplevelse

24. maj 2016

Fusk

Fup og fidus der er kun 3 parts oplysningen ingen reale oplysninger til udlejer eller andet brug jeres penge et andet sted!! Når man prøver at kontakte dem for du kun en telefonsvare og intet retur på mail..

19. maj 2016

Hej Tano

Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Boligninja.dk

Vi har valgt at lade telefonen gå på telefonsvare, hvis der er optaget, så vi minimerer chancen for telefonkø. Vi gør i stedet det, at vi beder folk lægge en besked med deres spørgsmål, og så kontakter vi dem efterfølgende. Vi aflytter dagligt for nye telefonsvarebeskeder, men jeg beklager, at du oplevede, at vi ikke reagerede hurtigt nok.

Efter den telefonsamtale, som vi efterfølgende havde med dig, tjekkede vi op på de konkrete lejemål, som du referer. til Som du jo allerede ved, kunne vi, efter en grundig undersøgelse, konstatere, at vi ikke oplevede det, som du beskrev. Vi aftalte derefter med dig, at du skulle sende skærmbilleder af, hvad du oplevede at blive ledt videre til, når du klikkede ”kontakt udlejer” på de konkrete lejemål. Vi har dog stadigvæk ikke modtaget noget fra dig, heller ikke selvom at vi har forsøgt at følge op på det flere gange.

Du er fortsat meget velkommen til at sende skærmbilleder til os, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Emilie
Boligninja.dk

Vis anmeldelser på alle sprog. (9 anmeldelser)