Boligmaegleren Anmeldelser

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Boligmægleren er en sjællandsk ejendomsmæglerkæde som er lokale, dynamiske og professionelle. Vi glæder os meget til at hjælpe dig med din bolighandel.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

10 stjerner til Susanne

Jeg vil på det varmeste anbefale Boligmægler i Næstved, hvis du/ I står og skal sælge eller købe bolig.
Meget meget professionelt team, engageret og grundig, hjælpe som og lyttende.
Har haft hjælp af Susanne Madsen af flere omgange, både ved køb og salg. Her sidst et salg af en andelsbolig i Fensmark og fra start til slut professionel. Var jeg urolig eller usikker på noget, så snakkede jeg med Susanne og fik ro i maven. Meget dygtig glad og smilende.
Yderst tilfreds

11. marts 2025

Vi solgte vores hus igennem Lisa…

Vi solgte vores hus igennem Lisa Carlsson.
Vi har igennem hele forløbet følt os trygge og godt vejledt igennem hele forløbet. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Lisa, hvis du vil have en mægler, som kan sit kram.

28. februar 2021

Boligmægleren René Qvistgaard Hedehusene

René fortjener den bedste anbefaling herfra. René overtog vores hussalg fra EDC som havde haft det til salg i knap 6 måneder. På den første 2 uge var Réne ude og vise huset frem 8 gange og solgt huset.
Det kan simpelthen ikke gøres bedre og derudover har vi kun oplevet René som en meget reel og behagelig ejendomsmægler.

5. maj 2018

Boligmægleren, Kasper Jensen, Kalundborg

Vi har benyttet os af Kasper Jensen, fra Boligmægleren Kalundborg, som har kæmpet en brav kamp for at få solgt vores ejerliglighed i Kalundborg.
Der har igennem hele forløbet på små 2½ år (Det er ikke nemt at sælge ejerligheder i Kalundborg) været en rettidig, god og forståelig kommunikation, Kasper er en mand der både forstår at tale med, og rådgive os almindelige mennesker, der ikke sælger bolig hver anden dag, så vi har forstået hvad der foregik.
Vi har samtidigt benyttet ham som rådgiver ifm. køb af nøglefærdigt ny bygget hus, hvor han også var både skarp, præcis og velformuleret overfor sælger's mægler.
Vi har haft 100% tillid til Kasper Jensen hele vejen, han har været en værdifuld samarbejdspartner fra A - Z, uden slinger i valsen, og "Super Super" salgs retorik.

3. marts 2018

Ændrer i vuderinger fra synsmand

Jeg købte bolig gennem boligmæglerne . Nu da jeg skal til at sælge den igen opdager jeg at de har slettet 2 ud af 4 punkter der ligger til grundlag for min købspris, en prisfastsættelse der bliver vuderet af en synsmand, de sidste punkter der er tilbage er ordlyden ændret så det betyder noget helt andet !!! det er første gang jeg ser den originale vuderingsrapport der blev udført af forrige ejere . Jeg er totalt rystet over man gør sådan og nogen skal betale boligmægleren

18. april 2016

Boligmægleren - det sikre valg !

Havde haft en andelsbolig på Amager til salg gennem EDC, de virkede ikke som om de egentlig havde lyst til at sælge vores bolig. Efter 6 måneder fandt vi så Boligmægleren på Amager og efter 5 dage var vores bolig solgt. Se det kunne have sparet os for over 50.000,- kroner, men nu kan vi komme videre med vores liv og en særlig tak til Anders - godt gået.
Kan kun anbefale denne mægler.

20. oktober 2015

Super god service - Amager afd.

Min oplevelse som køber hos boligmægleren var som overskriften fortæller super god service. Følte mig meget tryg i rollen som køber, god og grundig gennemgang af købsaftalen, fik al den tid jeg havde brug for, og følte mig hørt. Ejendomsmægleren overholdt de aftaler med mig han kunne, dog var der blevet lovet en anden overtagelsesdag, men det var sælger som ikke overholdt sin del af aftalen, og jeg kan derfor ikke klandre ejendomsmægleren dette. Alt i alt en god oplevelse, og vil klart anbefale stedet til andre købere som sælgere 

9. juni 2015

Ged service

Jeg købte i december en andelsbolig i NV ag Boligmægleren. Over hele linjen super god service og rådgivning.
Fra første fremvisning over dokumenterne og så frem til den endelige underskrift, blev jeg godt informeret og virkelige taget hånd om.
Eneste minus var at de fandt to gode lejligheder til mig så jeg havde svært ved at vælge. men det er vidst lidt af et luksus problem hehe :)
Kan kun anbefale dem til alle der skal købe, og måske ikke lige kan finde deres drømmebolig. Måske har de noget i "skuffen"

9. januar 2015

Perfekt

Boligmægleren solgte min lejlighed i København på kun 14 dage og til den aftalte pris. Det var super godt gået og jeg kan på alle måder kun anbefale dem.
Da jeg skulle sælge boligen havde jeg flere mæglere ude og kigge på den men var på ingen måde i tvivl om hvem der skulle vælges. Og resultatet blev også derefter. Hurtigt salg. Til prisen. Og endda over hvad alle øvrige mæglere havde vurderet den til. Alt i alt et meget trygt forløb.

9. januar 2015

Pas på man bliver snydt som køber!

Pas rigtig meget på med at købe lejlighed gennem Boligmægleren!

Vi har købt en andelslejlighed gennem Boligmægleren i NV, og hvis ikke vi havde haft dygtig juridisk vejledning med kunne vi hurtigt have tabt rigtig mange penge. Har nogle punkter som vi fandt absolut uacceptable, som ligger ud over "boligmæglerspillet" som bliver spillet til fulde!:

- Da vi er ude og se den spørger vi om der er trægulv under alle gulvtæpper, det bliver der svaret ja til men viser sig ikke at være sandt
- Mægleren prøver at bilde os ind at foreningens renteswap er en lånetype
- Da aftalen bliver fremsendt til underskrift står der pludselig en anden pris på andelskronen i papirerne, da jeg ringer ind og spørger til dette får jeg at vide at det ikke gør noget da prisen som jeg skal betale er under andelskronen og at jeg bare skal skynde mig at betale med det samme. Heldigvis får vi hjælp til at få den rigtige pris
- Da vi spørger om den pris vi skal betale for lejligheden er den pris vi ender med at skulle betale bliver der sagt ja, og der bliver derfor ikke fortalt om gebyrer osv. for over 10.000 kr
- Da der er en smule fugt i et hjørne, spørger vi om der er tjekket for svamp. Til dette bliver der svaret ja, hvilket vi senere har fundet ud af er løgn

Det har været et utroligt utrygt køb, og det er en smule svært ikke at føle sig dårligt behandlet! Pas virkelig meget på hvis du køber noget gennem Boligmægleren

11. december 2014

De pågældende forretninger i København / City er nu lukket.

Lynhurtigt salg og kanon service

Vi hyrede boligmaeglerne, Nørrebro afdelingen, til at sælge vores andelslejlighed som vi havde forsøgt at sælge i ca. 3 år.

Efter en uge var den solgt.

Al fremvisning, salg, dokumentation, forhandling, overdragelse osv. blev behandlet med super professionalisme og lynhurtigt. Alle er tilfredse, os sælgere såvel som køberne.

Har haft en rigtig god oplevelse med dem og vil stærkt anbefale dem til salg af din bolig.

Vores ejendomsmægler, Michael Stryz, såverl som resten af teamet, var også meget venlige, professionelle og altid til at få fat i mht. til spørgsmål, opdateringer, osv.

Intet at klage over her og ros til det hele.
Meget effektiv ejendomsmægler med baser i hele landet, som også var meget relevant mht. til køberbase.

18. september 2014

Mystisk og utroværdig

Efter en længere forhandling og flere forhøjede bud fik jeg pludselig tilsendt en købsaftale jeg skulle skrive under på. Der blev aftalt nogle småting som at vaskemaskine fulgte med og overtagelsesdatoen blev rykket nogle få dage, og jeg skrev under. Alt virkede til at være som det skulle være, men et par dage senere får jeg en mail fra en af medarbejderne fra Gl. Kongevej om at sælger havde tiltrådt en anden aftale. Jeg fortæller at jeg havde været villig til at byde en del mere, og jeg får at vide, at de har handlet efter normal praksis, og at jeg så bare skulle have budt mere! Jeg tænker ikke umiddelbart det ville være klogt at byde mere når jeg får en købsaftale tilsendt efter mit bud, og jeg ikke har fået at vide at der er andre mulige købere der har afgivet et bud. Havde mægler forhørt mig om et sidste bud, i stedet for blot at informere om at den var solgt, havde jeg givet et højere bud, og sælger havde højest sandsynligt fået mere for lejligheden. Efterfølgende har jeg gået udenom Boligmægleren hvis det er deres normale praksis, og jeg vil fraråde folk at bruge dem. Både som køber og sælger, da det ikke virker til at de arbejder i andre end deres egen interesse.

3. september 2014

Dårlig behandling som køber

Jeg købte andelslejlighed for et halvt år siden og jeg oplevede, at hele overdragelsesprocessen var enorm ringe. Helt og holdent blev det sædvanlige "ejendomsmailer-spil" spillet; Kommunikationen var så ringe og overfladisk og var i hvert fald fuldstændig på sælgers side (det ved jeg, at det skal være!). Men der var også bare dårlig service i afdelingen på Gl. Kongevej, hvor jeg nærmest skændtes med en af de tilstedeværende, fordi jeg skulle låne en nøgle, for at tilse nogle ulovlige installationer i lejligheden. Jeg føler mig ganske fejlinformeret og fejlbehandlet mht. indsigter og om, hvordan en normal proces foregår på dette område. Jeg ligger nu i en diskussion - måske en retssag - med køber. Dette kunne højst sandsynligt være undgået, hvis der havde været ordentlig kommunikation undervejs. Der var 3 forskellige mæglere knyttet til boligsalget, så man vidste aldrig, hvem man skulle kontakte.
Konklusion: Mangel på service, dårlig kommunikation og direkte ubehagelig stemning i afdelingen.

2. september 2014

Perfekt salg

Efter en grundig tilbudsrunde mellem 5-6 forskellige mægler blev Boligmæglerne valgt til salg af andelslejlighed på Amager. Primært pga troværdighed og ærlighed. Der blev lovet hurtigt salg og det holdt også med ca 5 ugers salg og hurtig overtagelse.

I løbet af hele forløbet var de forskellige mægler professionel og venlig og alle aftaler holdt. Ud af over 20 fremvisninger var der kun 1 gang der ikke blev ringet tilbage inden for de lovet 24 timer. Efter salget var den nemt og overskuelig med papirarbejdet og de har håndtere ALLE detaljer så vi slet ikke har skulle koncentere os om salget men kunne bruge vores energi på køb af nyt hus.

Fast pris fra start af uden nogle mærkelige gebyr undervejs og for de penge fik man en total løsning hvor alle detaljer blev klaret af mægleren. Og med masser af opkald / emails med status, opfølgning og spørgsmål. Så alt I alt var der ikke noget I forløbet som vi kunne have tænkt os var anderledes.

18. november 2013

Pas på - de snyder dig som køber!

"Boligmægleren" i Roskilde/Bjæverskov ved Arne Jensen og Erik Jørgensen er efter vore erfaringer utroværdige.
Havde mandag en klar aftale med Arne Jensen om at købe hans private lejlighed for en af ham og Finans Stabilitet Bank godkendt pris. Købsaftale blev fremsendt af Erik Jørgensen og med kopi til Erik Jørgensen videresendte vi den til vor advokat. Advokaten kontaktede onsdag Erik Jørgensen for afklaring af spørgsmål og fik her oplyst, at der var en anden interesseret køber. Torsdag meddelte Erik Jørgensen at lejligheden var solgt til anden køber.
Det er således vor opfattelse, at vi kun er blevet brugt som "prøveklud" eller fiktive købere for at finde en pris, som Finans Stabilitet ville affinde sig med, hvorefter lejligheden kunne sælges til nær familiemedlem eller ven.
At vi har haft unødige udgifter til advokat og opsigelse af kapitalpension, gør ikke vor utilfredshed med Boligmægleren i Roskilde/Bjæverskov mindre.
Vor tiltro til Boligmægleren i Roskilde vil være at finde på et meget lille sted og vi kan kun advare andre købere mod at handle med Arne Jensen og Erik Jørgensen.

17. oktober 2013

Hej Tom

Jeg beklager den oplevelse som du har haft i Bjæverskov som vi desværre ikke kender til. Denne Trustpilot-side styres/redigeres af vores 3 forretninger i hovedstaden - på FRB, Amager og Nørrebro som har samme indehavere der slet ikke har nogen relation til Bjæverskov.

Boligmægleren