Man skal aldrig leje en bolig igennem…
Man skal aldrig leje en bolig igennem Boliggruppen. Vi skulle flytte ind i en lejlighed i Årslev, men fandt ud af at den havde store problemer med skimmelsvamp. Selvom tidligere lejer havde indberettet dette i mail til Adm. Direktør Gitte Bech, blev der intet gjort ved problemet.
Da vi sender billeder af problemet nægter de at have hørt om problemet fra tidligere lejer, trods de har sendt en mand ud til at inspicere én af de vægge med skimmelsvamp og sagt til tidl. lejer at det bare skal males over.
Vi får en plan for udbedring af de tre ramte vægge med skimmelsvamp - dette bliver dog aldrig udført og skimmelsvampen er igen begyndt at vise sig i soveværelset. Jeg har prøvet via telefon at ringe et par gange og er blevet lovet at blive ringet op, men dette har de heller ikke gjort.
Vi betaler nu for husleje i en lejlighed, som er sundhedsskadelig og vi ikke har ture flytte ind i. De vil ikke tage deres ansvar på dem og siger at vi er bundet af kontrakten.
De har haft alle muligheder for at imødekomme os og udbedre skimmelsvampen, men de er ligeglade med menneskers velbefindende.
Flyt aldrig ind i en lejlighed fra Boliggruppen!