Boligfinder.dk Anmeldelser 6

2,3

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Boligfinder.dk er en GRATIS mailservice møntet på boligmarkedet

2,3

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fup og fidus

Fup og fidus. De lejligheder som de sender ud som værende ledige er ren fup. De spammer mails og trækker penge og gebyrer selv om man skriver sig op på noget som skulle være gratis i en periode, så trækker de alligvel pengene i perioden. Det rene svindel. Hold jer. langt væk!

9. september 2025

Boligbasen/boligfinder

Har lige et spørgsmål til Anette, boligfinder, jeg kan se at i mange besvarelser på kritik, henvises der til at boligfinder er en gratis mailserver, og at folks kritik vedr.betaling etc. Må bero på forveksling med andre end jer, men vil bare gerne vide om det ikke er boligfinder der faktisk linker til boligbasen , og det er dem(jer) der driver denne , og du Anette der også besvarer henvendelser for dette 3 mands store firma

12. september 2021

Da jeg ikke kan give 0 stjerner blir…

Da jeg ikke kan give 0 stjerner blir det til 1
Tilmeldte mig gtatis nogle dage, da jeg så en bolig jeg havde interesse i ... afmeldte mig 2 dage efter, da boligen var udlejet. Her får jeg så et tilbud om at blive på siden GRATIS i 7 dage ... det vælger jeg så, da jeg stadig er boligsøgende og håbefuld. Nu ser jeg så at jeg har en ventende betaling på min bank på 299 kr .... øhhh undskyld hvad ...var det ikke gratis ...NOT ... da jeg så endnu engang afmelder mig, får jeg tilbud om 30 dage gratis ... dvs .. ialt 37 dage gratis ... men nej ... det er ikke gratis ... de fupper og svindler og hæver løs af din konto
HOLD JER VÆK FRA DEN HER SIDE
HVOR ER DET DOG FORBANDET GRIMT, AT FRA NARRE BOLIGSØGENDE DERES PENGE PÅ DEN MÅDE ... USLE INDIVIDER

22. april 2021

Hej Anja
Boligfinder.dk er en GRATIS maiservice og du kan IKKE gennemføre en betaling hos os så tror du ikke du forveksler os med et andet firma
mvh Anette Boligfinder.dk

A D V A R S E L

A D V A R S E L - Advarsel - Advarsel
BOLIGBASEN.dk og BOLIGFINDER.dk
Disse hjemmesider er et STORT svindelfortagende.
Når du indtaster din e-mailadresse, så bliver du SPAMET til med E-mails, også selvom du afmelder dig. Og for guds skyld, indtast ikke dit kreditkortnummer, for så bliver du automatisk trukket hver måned for et abonnement.
Og værst er, at de opslåede lejligheder er RENT FUP.
Disse lejelejligheds-anoncer er tyv stjålet fra andre annoncører og er IKKE nogle de har i deres kartotek. De særlige lave lejepriser er LOKKEmad og RENT FUP for at få dig til at tegne et løbende abonnement, hvor de trækker beløb hver måned fordi du er oprettet med et løbende abonnement
Bare til din orientering: Svindel, fup og bedrag.

15. maj 2020

Hej
I alle boligfinder.dk mails er der en afmeldings mulighed - boligfinder.dk er en GRATIS mailservice og man kan ikke tilmelde sig med betaling
mvh Anette Boligfinder.dk

Spammer mig til

Nu har jeg i en del dage fået masser af mails med boligtilbud, som jeg på ingen måde har bedt om.
Jeg har forsøgt at skrive til den angivne support mailadresse, men den eksisterer ikke, jeg får dem retur med anmærkning om ukendt modtager.
Så forsøgte jeg at logge ind på deres hjemmeside (kan jo ikke gå mere galt end er), for at se om jeg kunne afbestille. Kunne ikke logge ind, bad om ny kode, den kom på et par sekunder, men selv med den kan jeg stadig ikke logge ind og framelde nyhedsbreve (er nok også naivt at tro, at jeg kunne overhovedet).
Gad vide hvor de har fisket (eller købt) min mailadresse??? Og hvorfor mon det er umuligt at framelde eller frabede sig deres spam???
Meget useriøst!!!

16. marts 2016

Hej Henning

Vi har forsøgt at komme i kontakt med dig og du har valgt ikke at svare. Når vi forsøger at kontakte dig igennem trustpilot.dk kan vi ikke se din mailadresse og kan derfor ikke afmelde dig...'Vi er lidt uforstående overfor hvorfor du anmelder i stedet for at henvende dig til vores support for hjælp? Vores mailadresse findes fint, men du kan jo have tastet forkert i første omgang,Trustpilot kan jo ikke afmelde dig - Vi har ikke købt eller "høstet" din mailadresse, vi har kun folk tilmeldt, der aktivt selv har tilmeldt sig servicen da den anden type kunde jo ikke er relevante, da vi er en gratis mailservice for boligsøgende og intet andet. Igen du er velkommen til at henvende dig for at få hjælp på info@boligfinder.dk

mvh boligfinder.dk