Jeg modtog hvad jeg havde bestilt og det svarede til forventningerne. Det eneste minus var at SMS'er fra UPS meldte fejl, så jeg fik ikke de nødvendige oplysninger til at kunne hente varerne. Det ordn... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg købte to Palle hynder som virkelig…
Jeg købte to Palle hynder som virkelig er klumpet i indholdet og derfor ser hynderne grimme ud - hvis jeg var utilfreds kunne jeg sende tilbage, men man skal selv betale fragten!
Flere problemer med købsoplevelse
Leverer et defekt produkt uden brugsanvisning og med flere fejl. Oven i købet tager i produktet retur med garanti for ombytning og leverer det helt samme produkt jeg selv har pakket tilbage i kassen, retur til mig. samme fejl samme steder og samme kasse. En smule useriøst. I vender heller ikke tilbage med svar eller ringer trods opfordring. Telefonnummeret til jer matcher Københavns Erhvervsejendomsmægler.
Ordre 859523
Selv TEMU har en bedre kundeservice.
Selv TEMU har en bedre kundeservice.
Vi skulle bruge et festtelt.
Det blev leveret ret hurtigt - men ved gennemgang af indholdet i kassen kunne vi se lynlåsen i teltet var defekt.
Da jeg kunne se alle de dårlige anmeldelser de i forvejen havde, tænkte jeg det nok var lettere at få lidt refunderet end en returnering af teltet.
Så kunne vi finde ud af en anden måde at lukke det på. Spurgte om de var villig til at tilbage betale 20 %. NEJ - det ville de ikke - vi kunne få 15 %.
Ok - hvordan ville det ikke være hvis de skulle tilbagebetale fulde beløb ved returnering - så ja tak.
Der gik en uge - der gik to uger - der gik tre uger.
Efter 4 rykker mails til dem om pengene kom de endelig.
Handler ALDRIG her igen !!
Ekstremt dårlig kundeservice
Ekstremt dårlig kundeservice
Starter med at sende en vare som slet ikke er som beskrevet eller vist på billedet derefter når man skriver til tager det over 7 dage for svarer hvis det i det hele taget svar Det tager så igen syv dage når man har svaret på deres spørgsmål hvorefter de så siger at de har skrevet Hvilket Det havde de ikke Jeg laver en ny anmeldelse der så igen tag over syv dage igen og igen og igen med svar og nu er jeg endelig fyldt den til døren hvor de så siger fortrydelsesretten Er overstået Så nu har jeg et solsejl der kan bruges som fiskenet Sådan er hullerne i det super lækkert :-(
Både og
Firmaet er der ikke noget galt med, men selve skabet jeg købte en skævt og i en ringe kvalitet.
Dårlig kvalitet & levering fra VidaXL
Bestilte et gitter, og kvaliteten var så dårlig at vi ikke har kunne samle det. Det kom fra VidaXL, og vi fik mulighed for at sende retur men det kostede 109 kr. og det var åbnet, så de ville nok ikke give penge retur alligevel. Dårlig kundeservice, hold jer langt væk....
Bestilte en hængekøje fredag
Bestilte en hængekøje fredag. Beløbet trukket men ingen ved hvor den er. Skriver at den leveres af GLS men henvisningen fører til UPS der oplyser at den kommer fra Tyskland og at de ikke har modtaget den. Kundeservice er en chatrobot der er slemt bøvlet. Når man sender en mail til firmaet så er svaret at de svarer inden for 5 hverdage. På hjemmesiden lover de hurtig levering men det er ikke tilfældet.
Fuld tilfredshed 🥰
Har købt 2 orange parasoller og et grønt plast havebord. Er meget glad for det hele og leveringen var hurtig.
Bestilling var nem og…
Bestilling var nem og ordrebekræftigelse var helt fin.
Men levering var lidt mere forvirrende. De skrev en dato den ville blive leveret på og jeg kunne ikke skrive hvor chaufføren kunne ligge pakken. Og pakken kom dagen før de havde skrevet og heldigvis var jeg hjemme til at modtage den.
Fantastisk service
Fantastisk service.
Jeg bestilte et telt og modtog det få dage senere. Teltet levede helt op til mine forventninger og nu glæder jeg mig meget sommercamping. Hele vejen var der opdatering på forsendelsen, så jeg kunne følge med. Teltet bestilt den 16. maj 2026 og modtaget den 21. maj 2026. Derfor 5 stjerner fra mig og jeg tøver ikke med at bestille derfra igen. Tak
What’s not to like!
Rimelig kort levering og fantastisk at få det leveret lige på dørtærsklen, trods man bor på 1. Sal. En fornøjelse at handle hos jer 👏🏽
Det var let at bestille og ingen lang…n
Det var let at bestille og ingen lang leveringstid.
Jeg fortrød mit køb da jeg fandt ud af…
Jeg fortrød mit køb da jeg fandt ud af at Boligcenter er vidaxl, og returnering gik som smurt
Dårlig service , køb ikke hos dem.
Har købt en lænestol som var fejl farve på ryg og sæde. Der var sendt billeder hvor man tydelig kunne se fejlen. Men boligcenter afviser for den har det rigtige pakke nummer. Det er jo ikke ensbetydende med at den er pakket rigtig
Leveres hurtigt trods info om 8-10…
Leveres hurtigt trods info om 8-10 dages levering men teltet er fra Vida XL hvilket ikke fremgår ved bestilling.
Haveteltets kvalitet var med så spinkle stænger at det var ved at knække sammen og lettede ved meget lidt vind 3-5 sk m. Vi måtte sætte reb over det og skrue ben fast i terrassen.
Billigt ja men holder næppe til at blive sat op flere gange og kræver fuldstændig vindstille det meget tæt på at knække sammen til fødselsdagen for os. Ikke godt nok.
Alt var som forventet
Elsker mine møbler fra jer
Elsker mine møbler fra jer. Hurtig levering og kvalitet er god selv om i er billigere end mange andre. 🥰🥳 Glad kunde som altid 🙏
God og hurtig ekspedition
Nem bestilling på webshop
Nem bestilling på webshop. Forholdsvis hurtig levering. Varen som forventet.