Om te beginnen erg lastig zo een zakje voor 1,5 liter. Gokken dat je de helft van poeder uit zakje in je drinkfles gooit. Poeder lost soms niet helemaal goed op en blijven klontjes achter. Maar a... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik bestel al jaren suikervrije stevia ranja in poedervorm bij dit bedrijf, maar meestal alleen in de zomer. Onlangs voor de verandering eens een keertje in de winter. In het begin was i... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Bolerolimonadewinkel
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Delivered to your door.
All 66 flavours and sizes are available
Kontaktoplysninger
Amsterdam, Holland
- bolerolimonadewinkel.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Al jaren trouwe klant
In het begin was ik er helemaal lyrisch over naar kennissen en familie, maar op den duur begon ik begrip te krijgen voor de negatieve reacties over dit bedrijf.
Ik heb altijd hele snelle leveringen gehad door via dit bedrijf te bestellen en ik vind het ook heel makkelijk dat ik het altijd in de brievenbus heb gekregen.
Wat het vervelende bijsmaakje betreft: dat is persoonlijk. Bij mij verschilt de mate waarin ik dat proef per smaak. Als ik bijvoorbeeld de cola smaken (cola en cherry cola) proef heb ik er bijna geen last van, maar als ik een vruchtensmaakje neem proef ik het veel duidelijker.
Een tip: drink deze ranja zo koud mogelijk, want dan is hij het lekkerste. Heet water kan ook, maar of dat lekker is verschilt per smaakje. Ik vind heet water in combinatie met het orange smaakje lekker. Verder heb ik ook weleens een smaakje door yoghurt heen gedaan en dat beviel ook wel goed, zoals met het lemon en lime smaakje.
Wat betreft het toevoegen van het poeder: ik heb een goedkoop setje plastic trechters bij de Wibra gekocht dat zich daar uitstekend voor leent, maar direct vanuit een 3 gram zakje in de hals van een halve liter fles lukt mij prima.
Wat per smaakje ook verschilt is het klonteren van het poeder na het toevoegen. Ik heb er met de meeste smaakjes geen problemen mee, maar daarnet lukte het me met het waldmeister poeder niet om een grote klont met flink schudden alsnog op te lossen.
Al met al ben ik al jaren een tevreden gebruiker, al verschilt dat natuurlijk per smaakje.
Goede producten maar betalen met…
Goede producten maar betalen met rabobank gaat niet
Dus helaas gaat het over
Perfect
Gisteren besteld en vandaag geleverd. Had al smaken geprobeerd en weet welke lekker zijn, dus nu grotere verpakking besteld. Betrouwbare website en levering de volgende dag zoals op de website staat. Zou zo weer bestellen.
Nare vieze bij/nasmaak
Poeder lost soms niet helemaal goed op en blijven klontjes achter.
Maar absoluut grootste minpunt: elke smaak limonade heeft naast de bedoelde smaak dezelfde nare bij/nasmaak ( kan niet helemaal thuis brengen maar is zeer onaangenaam).
We hadden zo een complete set met alle smaken gekocht. Hebben er nu 6 geprobeerd waarvan allemaal al half zakje weggegooid en diezelfde bij/nasmaak.
Overwegen nu de rest helemaal maar weg te gooien. Geen succes helaas
Heb veel smaken besteld, er misten wat zakjes
Heb veel smaken besteld, ook wat losse om te proberen.
De levering duurt heel erg lang. Hierin mag dit bedrijf zichzelf echt wel wat serieuzer gaan nemen! Zo ga je klanten verliezen.
Ik kreeg de losse smaken er niet bij, nam contact op en kreeg ze opgestuurd. Moest wel veel foto's sturen en voelde mij niet 'vertrouwd', ik dacht dat ik gek was ofzo want ik had alle doosjes doorzocht en heb de foto's gestuurd en moest alsnog doosjes doorzoeken en foto's sturen. Ontmoedigend om dan nog contact te zoeken, want ik was het echt wel beu op het laatst.De nalevering kon echter wél de volgende dag... dat liet me wel nadenken allemaal, ze kunnen dus wel de volgende dag leveren als ze zouden willen. Al met al denk ik dat ik mijn laatste bestelling gedaan heb en een andere leverancier zoek.
Veel beloven i.v.m.snelle levering
Veel beloven i.v.m.snelle levering, niks van waar, na drie dagen pas track en trace daarna levering terug uitgesteld, pffff! Nooit meer via bolero.nl reageren na 2 dagen op contact opnemen ben eens benieuwd!
Beste Bolerowinkel,
Beste Bolerowinkel,
Als je niet binnen de zelf gestelde termijn je pakketjes kunt versturen haal dat dan van jullie site af. Jammer dat jullie op deze manier al direct het vertrouwen verliezen.
Super oplossing als siroop vervanger
Ik heb Eosinofile Oesofagitis waardoor ik geen gluten en koemelk mag, omdat ik mijn leven rigoureus op voeding moest omgooien werd mij tevens aangeraden om te stoppen dan wel te minderen op suiker. Ik kwam op Bolero en vind het fantastisch. Er zijn diverse smaken die ik lekker vind en meestal gebruik ik minder poeder dan aangegeven wordt. Voor mij echt een super oplossing!
Ik ben diabeet en dit is ideaal
Ik ben diabeet en dit is voor mij een hele goede oplossing. Mijn advies. Bestel het 78 sample pakket. Het duurt wel even met testen, maar als je een aantal smaakjes hebt gevonden dan kan je lekker afwisselen.
Waar de ene smaak heel lekker is zijn…
Waar de ene smaak heel lekker is zijn somige ronduit vies, maar smaken verschillen.
De smaken die ik lekker vind ( bv de vlierbessen of mojito. Neem ik wel erg verdund omdat ik het anders echt te zoet vind. Ik maak iets meer dan 2 liter , ongeveer 2.5l, per zakje van 9 gram
Goeie support!
Goeie support!
Wij hadden per ongeluk de verkeerde producten ontvangen dan was besteld. Na een email naar de support afdeling, kregen we snel de goeie producten binnen.
Oplichters
Besteld en wou betalen met Bancontact,lukte niet. Geprobeerd met VISA,idem,noppes. Uiteindelijk geprobeerd met PayPal en jawel,betaling ok. Kreeg mail met de melding "we gaan onmiddelijk aan de slag" Mooi om weten dus. Dag nadien,we zijn onderweg en uw pakket zal geleverd worden tss 11u30 en 15u30. Geen probleem. Krijg om 9u55 mail dat mijn pakket geleverd is. Niets ontvangen,geen bericht van afwezigheid (was thuis) noppes dus. Contact opgenomen met afzender,"ze" gingen het onderzoeken. Ook contact opgenomen met de leverancier,Post.Nl,en kreeg daar met ene 'Daan' te maken,kon je mee chatten. Deze 'Daan' stuurde mij een nr die ik moest vermelden als ik telefonisch iemand aan de lijn kreeg. Wat bleek nu,het tel,nr dat 'Daan' mij opgaf blijkt helemaal niet te bestaan.
Bolero Limonade
Bolero Limonade – Goed Idee, Maar Te Kunstmatige Smaak
Het concept van Bolero limonade is geweldig: suikervrije limonade in handige poedervorm, met een breed scala aan smaken. Ideaal voor wie op zoek is naar een alternatief voor frisdrank of suikerrijke siropen.
Helaas laat de uitvoering te wensen over. De smaken zijn extreem sterk en hebben een opvallend chemische nasmaak. Zelfs bij een lagere dosering blijft dat kunstmatige gevoel aanwezig. Dit maakt het drinken van de limonade minder aangenaam dan gehoopt.
Als de fabrikant iets kan doen aan de smaakbeleving – bijvoorbeeld door de zoetstoffen en aroma’s beter in balans te brengen – dan zou dit een fantastisch product kunnen zijn. Tot die tijd is het vooral een kwestie van proberen en hopen dat je een smaak vindt die niet té overheersend is.
Het wordt snel bitter vind ik
Ik vind het chemisch smaken
Ik vind het chemisch smaken. Je moet het echt aanlengen met zeker 1 liter water, anders is het zo zoet. Geef mij maar puur water met een stukje fruit of kruid erin.
Verslavend lekkere smaken.
Verslavend lekkere smaken waardoor je automatisch meer water gaat drinken, heel handig op je werk.
Ik vind (bijna) alle smaken lekker, die ananas is échte ananas-smaak, niet die zoete uit een pak, heerlijk gewoon.
Ook de sportdranken en energie-dranken zijn heel lekker en dorstlessend.
Wellicht een tip voor Bolero: maak die sticks wat kleiner zoals de melk- en suikersticks, dan is het makkelijker in een flesje te gooien, het scheelt verpakkingsvolume (tegenwoordig lijkt dat héul belangrijk) en is veel makkelijker mee te nemen.
Is geen commentaar hoor maar gewoon een positief-bedoeld advies.
Top product
Al jaren klant in hun bolero app!
Door hun drink ik alleen nog maar water!
Normaal schrijf ik geen reviews maar dit moet worden doorgegeven. Want ik hoop nog jaren klant te kunnen zijn.
Heerlijke smaken, snel geleverd.
Ideaal in water, voor dessertrecepten en als flavor alcoholische dranken 🥰
Lekkere smaken en veel keuze
Lekkere smaken en veel keuze. Bestellingen worden snel geleverd. Toch een lastig puntje: Als je het zakje in een kan water leegt, stuift de droge Bolero. Gevolg: Niesbuien en hoesten. Mijn tip: Draai je om als je een zakje opent en in de kan doet.
Ik voel mij zwaar opgelicht met de…
Ik voel mij zwaar opgelicht met de actie van bolero. 0,01 voor 4 flessen siroop plus 5,95 verzendkosten. Wat krijg ik? Een brievenbuspakketje dat nog geen 2,50 aan verzendkosten kost met daarin een paar kleine monsterzskjes siroop. M.a.w bijna 6 euro betaald voor 5 glazen sirooplimonade. Mensen.... tuin er niet in!!!!!!

Besvarelse fra Bolerolimonadewinkel
Geen rekening gehouden met de klant
Ik heb 2 weken besteld en betaald, geen reactie, geen e-mail met tracking van het pakket, geen uitleg. Het zou voldoende zijn om op zijn minst de wens te tonen om geen aandacht aan de klant te besteden. Zorg ervoor dat u het geld van uw bestellingen niet verliest

Besvarelse fra Bolerolimonadewinkel
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.