Virksomhedsoplysninger

2,6

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Communication is absolutely rubbish.

Communication is absolutely rubbish.

Emma Plumridge are you still working for Boklok as you are choosing to ignore my emails and other residents?

Very unprofessional.

All we are asking is for better communication and transparency on what’s going on at Boklok by the construction site phase 2 in Worthing. U.K.

21. november 2024

Worst experience ever!

Worst experience ever! It sounds big company but in reality unprofessional and they don’t deliver what they claim.
I bought radhus in one of their projects in Örebro,moved in Dec 2023.
You don’t get exactly what you see in the viewing. Attaching some pics . and their argument that they are saving cost without prior notification.

I have problem with heating system since Jan, but yet it has not been fixed although I created a ticket since then with a lot of emails and phone calls back and forth! Moreover, I created a ticket for a problem with one door and I got the response that this may take up to 6 months to come and check the problem since is not urgent. However, it has been already 4 month with an urgent heating issue with no fix yet!!!???

i.e. bathroom cabinets were shorter/ smaller than what we’ve seen and installed very high than the normal person length. See pic attached. Had to pay 1000 kr to specialist technician to get them lower.

Goten the monthly electricity bills this month and realized that they have increased the prices about 70% without prior notification although Got to know last month that they have a contract with electricity provider in fixed price for this year which was not so cheap!!!

Very poor customer service on top of everything.

18. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lägenheter utlottades vid två…

Två BoKlok lägenheter utlottades vid två tillfällen och gick till samma pensionerade gubbe som redan har 5-6 fastigheter!
Han sålde snarast och gjorde vinst nära miljonen.
Hur kunde samma människa vinna två??

1. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Boklok erbjuder inget stöd efter inflytt

Nu har jag (äntligen) flyttat från mitt Boklok-hem och jag kan skriva vad jag verkligen tycker om Boklok. Jag köpte en bostad innan bygget var klart, inget konstigt. Inte heller första månaderna hände det något men allt började när den boende styrelsen skulle ta över. Jag satte mig som ordförande i styrelsen och har då haft en hel del kontakt med Boklok för föreningens räkning. Jag vet inte vart jag ska börja…

Ett av föreningens lån la man på rörlig ränta och när jag frågade om logiken i detta, vi är mitt i en ekonomi där styrräntan stiger, så sa man att man gjorde bedömningen att den inte skulle stiga så mycket. Kollar man finans-artiklar från oktober 2022 är det lätt att hitta bedömningar om hur illa det kommer vara. Bokloks ekonomiska rådgivare hade alltså jättefel och det har kostat föreningen långt över 100 000 kr mer än i budget.

Man har grävt ner tomma rör för elbilsladdning men inte markerat ut var dessa rör slutar, vi fick en prick på en gräsmatta som bäst “någonstans här” (vilket inte stämde med ritningarna vi fick).

Innan inflyttning sa man att en besiktning skulle ske inom 6 månader men efter inflytt hade man “gjort en omorganisation” och tagit bort den, istället skulle man lösa problemen direkt. Jo, jag tackar. Flera boende har haft problem där man känner att Boklok inte tagit dom på allvar. Vissa problem har Boklok löst först efter att vi som styrelse gått på och frågat vad som händer i ärendet, andra saker skyller dom ifrån sig på eller helt ignorerar.

Flera boenden klagade på samma sak om slitskador efter mindre än ett år men Boklok menade på att det inte ligger under garanti. Jag hade själv en springa mellan vägg och ytterdörr som jag anmälde i maj. När jag flyttade i september hade jag inte fått något mer än ett automatiserat svar om att man tagit emot ärendet. Blir kul i vinter sen…

Boklok rekommenderade starkt att styrelsen skulle anlita en firma för nyckelhantering men man vägrar lämna ut nyckelkvittens som boende skrivit på när dom flyttat in och föreningen kan därför inte bevisa att alla har fått X antal nycklar vilket kan resultera i att en boende som flyttar inte lämnar in alla nycklar och föreningen får betala. Boklok har inte lyckats återkomma med någon vettig förklaring varför kvittensen inte lämnas ut.

Inte heller besiktningsprotokoll lämnas ut. Det är föreningens egendom som har besiktigats men man får inte se resultatet av det, bara Bokloks egna ord att “allt är okej”. Men det finns ju en anledning till att styrelsen ville se dessa protokoll…

Föreningen har solceller men det saknas övervakning. Eller ja, det finns men bara Boklok har tillgång till den, varför kan dom inte svara på och styrelsen får inte åtkomst.

En teknisk genomgång erbjöds först 6 månader efter övertagandet från den byggande styrelsen, 9 månader efter inflyta. Då hade styrelsen ändå tjatat flera månader på att få en sådan.

Golv som släppt är den boendes problem, det går inte på garanti. Varför kan man ju undra…

Listan skulle kunna fortsättas men jag tror poängen går hem. Boklok säger massa fina och bra saker innan du köper men när du väl har köpt så är du inte intressant längre, skulle något hända får du vara beredd att strida för din sak. En stor anledning till varför jag flyttade inom ett år och sålde med förlust var för att jag var rädd för hur mycket problem det skulle kunna bli om något går sönder eller om jag skulle behöva garanti. Jag var också rejält trött på att vara ordförande, allt stöd vi blivit lovade innan inflytt var som bortblåst efter att boendestyrelsen tog över.

Vi fick en kundrepresentant som inte kunde vara på några frågor, tog lång tid på sig och kom bara mer ursäkter hela tiden något som skapat enorm frustration. Summa summarum: rekommenderar jag att köpa nyproduktion från Boklok? Absolut inte, köp en redan etablerad förening och lägg energi på roligare saker istället.

19. september 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.