Bøje Studenterkørsel Anmeldelser 46

3,7

Chauffør og DJ som formåede og få alle op og danse selv efter 12 timer. Stor credit til firmaet for solide vogne hvor man absolut ikke havde pladsproblemer, samt skide god lyd. Vil ihvertfald anbefale... Se mere

Kanon tur med bøje studenterkørsel! Fed vogn, god service, professionelt, pisse fed stemning, mega højt musik, fadølsanlæg og masser af danseplads! Det var den fedeste dag og den fedeste måde at slutt... Se mere

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kan ikke anbefale

Vi bookede studenterkørsel hos Bøje, og i starten virkede det som et godt firma. De begyndte så at blive langsomme til at svare, og en uge inden vi skulle køre, var de ikke til at komme i kontakt med. Vi bookede igennem studenterugen, som vi så kontaktede, og de kunne heller ikke komme i kontakt med dem. Da vi endelig kom i kontakt med dem, forsikrede de os om at der var styr på alt, og at vi ikke havde noget at bekymre os om. Aftenen inden vi skulle køre, bliver vi kontaktet af vores chauffør, der siger at han ikke har modtaget betaling fra Bøje, og derfor ikke kunne køre, hvis pengene ikke kom inden for en halv time. Efter et par opkald frem og tilbage lykkedes det os at overtale vores chauffør til at køre uanset hvad. Heldigvis betale Bøje et par få minutter efter vi havde aftalt med chaufføren at han skulle køre. Pga vores søde chauffør kom vores vogn frem til tiden. Ville ALDRIG anbefale Bøje studenterkørsel til andre!

27. juni 2025

Svindel!

Vognen kom for sent på dagen (fordi de havde glemt vores klasse), med mangle på flere af de ting som vi havde bestilt med til vognen. Da den så kom frem, var der et beskadiget anlæg som ikke fungerede og andre skavanker. Samlet set havde vi betalt for langt mere end hvad vi fik. Vi fik ikke nær de penge tilbage som vi burde da firmaet blev meldt konkurs efter vores kørsel! Det er noget svineri og sørgeligt på samme tid. God bedring, til dem der står for at svindle studenter.

29. juni 2025

Forkert og ulovlig vogn!

Vi havde booket to dage i streg for at vi ikke skulle pynte vognen igen, men endte med at få en helt anden vogn på dag 2. Vognen på dag 2 var 100% ulovlig, mega snavset og generelt føltes det som om den var ved at falde fra hinanden. Vi havde forventet en vogn magen til den første. Vi fik ingen besked eller advarsel om vognskiftet☹️

30. juni 2025

Havde givet 0 stjerner hvis jeg ku

Vi ventede på vores vogn i over 1 time som faktisk aldrig kom! Da der endelig kom en vogn var det ikke det vi havde betalt for og det var endda et helt andet firma! Derudover havde vi betalt for fadølsanlæg, hvilket vi heller ikke fik! Alt i alt har vi betalt over 30.000 for meget end hvad vi fik! Vi har prøvet at få penge tilbage men nu er virksomheden åbenbart gået konkurs. Jeg havde givet 0 stjerner hvis jeg kunne.

God vognmand

Virkelig sød vognmand Jimmy, vi blev guidet så godt igennem det hele, tidsplanen holdt, og han håndterede fulde studenter virkelig godt. Vognmanden gav god stemning, og så var sikkerheden og offentligheden også i top. Jeg følte mig i gode hænder

fantastisk tur

En helt fantastisk tur med en ligeså fantastisk chauffør "Jimmy", kom med godt humør, rolig kørsel og utrolig hjælpsomhed.

Vognen var rigtig flot og i god stand med et godt anlæg.

Generelt en rigtig god dag, som ikke kunne være blevet bedre.

Studenterkørsel

Vi havde de fedeste 2 dage med studenterkørsel takket være både Bøje Studenterkørsel, men i højeste grad også takket være vores chauffør, Dan! Han bidrog til at skabe god energi, var smilende og venlig🤩 Desuden spillede alt ved vores vogn, så der er intet at klage over🙏🏽

30. juni 2025

Super fed tur

Super fed tur, vi havde den sødeste chauffør og en super lækker Scania. Chaufføren havde godt humør med massere af energi, kørte super pænt, og så var han også sjov. Jeg kan anbefale Bøje Studenterkørsel til alle og enhver, og Jimmy, du er manden.

27. juni 2025

Vi havde den absolut bedste oplevelse…

Vi havde den absolut bedste oplevelse med vores studentervogn – og ikke mindst med vores chauffør Jonas! Han var både professionel, venlig og i super godt humør hele dagen, og han sørgede for, at vi kom sikkert rundt samtidig med, at stemningen var helt i top. Vognen var i tiptop stand med god plads, fed lyd og alt hvad vi havde brug for til en legendarisk dag. Musikken spillede hele tiden, og Jonas var med til at sikre, at alt kørte glat. En kæmpe anbefaling herfra – både til Jonas og til selve vognen!

Studenterkørsel i topklasse

Der er mange ting, der er vigtige, når man kører vogn, og Bøje Studenterkørsel havde styr på alt, der dermed sikrede en perfekt oplevelse.

Først og fremmest gjorde Patrick Bøje det til en tryg og beroligende oplevelse at booke vogn gennem Bøje, ved altid at tage telefonen og besvare ALLE spørgsmål, der måtte være. Dette har gjort oplevelsen helt vildt fantastisk, og det har været rart, at man altid har kunnet stille opklarende spørgsmål. Hertil har Bøje de bedste vogne med super sejt udstyr, hvilket igen er med til at sikre en 10/10 oplevelse. Dette var blandt andet opbevaring, trappe med gelænder & god plads til alle i klassen (det er en stor vogn).

Oplevelsen ville dog ikke have været den samme uden vores mega gode chauffør Jonas. Jonas formåede at sikre os en forrygende tur ved at være i øjenhøjde med os, være åben for vores idéer og lytte til, hvad vi allesammen havde på hjertet. Dette gjorde turen helt fantastisk, og Jonases tilstedeværelse sikrede os en helt fantastisk og uforglemmelig dag.

Derfor kan jeg meget varmt anbefale Bøje Studenterkørsel til fremtidens studenter.

Tak til både Patrick og Jonas for at sikre os den perfekte dag.

28. juni 2025

Verdens bedste vognmand DAN!!

Verdens bedste vognmand DAN!!! Ikke nok med en mega fed studenterkørsel formåede han også at gøre de to dage til en oplevelse man sent vil glemme😍 Kan varmt anbefale Bøjes Studenterkørsel, med tippet om at efterspørge Dan🥰🥳

5. juli 2024